Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου

ΚΡΙΟΣ: Προφυλάξτε τη σχέση σας από κακοτοπιές και κακοπροαίρετα άτομα. Προτιμήστε να μην ανοίξετε συζήτηση, αν δεν μπορείτε να κατανοήσετε τον σύντροφό σας. Θα χρειαστεί να αναπτύξετε πιο σωστή πολιτική για να βγείτε αλώβητοι και νικητές.

ΤΑΥΡΟΣ: Δείτε τα πράγματα με περισσότερη αισιοδοξία, χωρίς να περιμένετε θαύματα. Πρέπει να παραμείνετε πιστοί σε ρεαλιστικούς στόχους για να μην απογοητευτείτε. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να διορθώσετε τα κακώς κείμενα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η προσπάθεια που καταβάλλετε για την επίτευξη των στόχων σας θα πρέπει να ενταθεί, ενώ παράλληλα επιβάλλεται να καταπολεμήσετε παράγοντες που προκαλούν στασιμότητα, ανασφάλεια και μειωμένη παραγωγικότητα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μην αφήσετε τα κενά που νιώθετε στις σχέσεις σας να διογκωθούν χωρίς να κάνετε κάτι γι' αυτό. Διαφορετικά θα αρχίσετε να επαναστατείτε και οι γύρω σας δεν θα καταλαβαίνουν τον λόγο, αφού δεν θα έχετε εκφράσει τις ανησυχίες σας.

ΛΕΩΝ: Αποφύγετε τις ανασφαλείς οικονομικές τοποθετήσεις και μην ανακατευτείτε σε υποθέσεις που δεν είναι διαυγείς. μελετήστε εξονυχιστικά κάθε δυνατότητα που υπάρχει για να κερδίσετε χρήματα ή να μειώσετε κάποια από τα έξοδά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Περιοριστείτε στο συνηθισμένο πρόγραμμα των δραστηριοτήτων σας και μην ξεκινήσετε τώρα κάτι σημαντικό. Διατηρήστε το πρόγραμμα που έχετε βάλει σε όλα τα θέματα που σας αφορούν και να είστε σίγουροι ότι σύντομα θα ανταμειφθείτε.

ΖΥΓΟΣ: Μην αναβάλλετε άλλο για αργότερα ό,τι μπορείτε να κάνετε σήμερα. Ενισχύονται σημαντικά οι τομείς των σχέσεων, των γνωριμιών και των οικονομικών σας. Πάρτε πιο ανάλαφρα τη ζωή και δείτε την καθημερινότητά σας με τρυφερότητα και χιούμορ.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οργανωθείτε σωστά και θα επιβιώσετε ακόμα και με αυτούς που δεν εγκρίνετε απόλυτα. Εξάλλου πρέπει να το πάρετε απόφαση ότι θα συνεργαστείτε με κάποιους. Ενισχύστε λοιπόν τη διπλωματία σας και μειώστε τον εγωκεντρισμό σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Γίνετε πιο παρατηρητικοί, προσεκτικοί και ψύχραιμοι με τους γύρω σας, γιατί οι απαιτήσεις σοβαρεύουν. Αν θέλετε να γλιτώσετε χρόνο, κόπο, χρήμα και κυρίως ψυχολογική φθορά, προσπαθήστε να αλλάξετε έστω και λίγο τις απόψεις σας και να γίνετε πιο ευέλικτοι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Δείξτε τον καλύτερό σας εαυτό τώρα που οι σχέσεις και οι συνεργασίες θα μπουν στο μικροσκόπιο. Δείξτε στα άτομα που σας περιβάλλουν ότι τα υπολογίζετε και τα χρειάζεστε, μετριάζοντας παράλληλα την κτητική διάθεση, τη ζήλια και τον εγωισμό σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η προσαρμογή στα νέα δεδομένα θα σας κουράσει, όμως θα είναι παροδική. Θετικές για εσάς εξελίξεις και κάποια άτομα του εργασιακού χώρου θα σας βοηθήσουν να βρείτε καινούργιες ισορροπίες και να δουλεύετε περισσότερο απερίσπαστοι.

ΙΧΘΥΕΣ: Θα μπορέσετε να βάλετε σε τάξη τις συνεργασίες σας, αλλά και να αντιμετωπίσετε επαγγελματικούς αντιπάλους. Κρατηθείτε μακριά από άτομα επιτήδεια που υπόσχονται αβέβαιες επενδύσεις. Μόνο αν επενδύσετε σωστά θα βγείτε κερδισμένοι.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα