Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου

ΚΡΙΟΣ: Δείξτε προθυμία να διεκπεραιώσετε ό,τι έχετε αναλάβει και ξεκινήστε αφού πρώτα προετοιμαστείτε καλά. Θα υπάρξει αναστάτωση από πολλές πλευρές, γι' αυτό οπλιστείτε με υπομονή και βάλτε τάξη στα θέματά σας, ώστε να αποφύγετε μπερδέματα.

ΤΑΥΡΟΣ: Σε οικονομικό επίπεδο περιοριστείτε σε αυτά που έχετε και μην ανοιχτείτε σε πράγματα που δεν γνωρίζετε καλά, γιατί το εύκολο κέρδος κρύβει πολλές παγίδες. Οι κοινωνικές σας συναναστροφές θα είναι αρκετά καλές, γι' αυτό μπορείτε αυτή την περίοδο να κάνετε χρήσιμες γνωριμίες.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Για να έχετε επιτυχία και να τραβάτε τα βλέμματα πάνω σας περιορίστε την έπαρση που σας διακρίνει και μην απαιτείτε την προσοχή των άλλων. Αρχίστε να ξεκαθαρίζετε μέσα σας πολλά πράγματα που αφορούν τις σχέσεις σας και ζητήστε το ίδιο και από τους άλλους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Το πρώτο πράγμα που απαιτείται στις σχέσεις σας είναι η αμεσότητα. Μάθετε να βλέπετε και να διακρίνετε συμπεριφορές, να αντιμετωπίζετε τα γεγονότα με επιχειρήματα και να χρησιμοποιείτε την καρδιά σας μαζί με τη λογική.

ΛΕΩΝ: Η επιφυλακτικότητα και η ευελιξία σε αυτά που λέτε θα σας βοηθήσουν σημαντικά, ώστε να μην ανατρέψετε φιλίες χρόνων. Δώστε βοήθεια σε άτομα που θα καταλάβουν τον λόγο που το κάνετε και δεν θα θεωρήσουν ότι το πράττετε για δικό σας συμφέρον.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Εάν θελήσετε να εκφράσετε κάποια παράπονα που έχετε, προσπαθήστε να γίνουν κατανοητά και να μην τα εκλάβουν οι γύρω σας ως επίθεση. Να είστε διαλλακτικοί με όσους συναναστρέφεστε σε οικονομικό επίπεδο και να μην υποτιμάτε τη δύναμή τους.

ΖΥΓΟΣ: Η διάθεσή σας σε γενικές γραμμές θα κυμανθεί σε καλά επίπεδα και η υγεία σας θα είναι καλή, αλλά προσπαθήστε να αποφύγετε οτιδήποτε θα μπορούσε να σας θέσει σε κίνδυνο. Η φυσική σας κατάσταση θα πρέπει να είναι το πρώτο με το οποίο θα ασχοληθείτε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η κούρασή σας, λόγω αυξημένων υποχρεώσεων, θα είναι μεγάλη, οπότε πρέπει να αναπληρώνετε τις δυνάμεις σας κάθε φορά που σας δίνεται η δυνατότητα για ξεκούραση και χαλάρωση. Τα οικονομικά σας είναι σε καλή φάση, γι' αυτό φροντίστε να μην προβείτε σε νέα έξοδα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μπορείτε να υπερβείτε τα όρια που σας θέτουν οι άλλοι, αρκεί να είστε ευρηματικοί. Ξεκινήστε κάτι καινούργιο για να αντικαταστήστε κάτι που χάθηκε και ανήκει στο παρελθόν. Ακόμα και αν δυσκολευτείτε, στο τέλος θα φτάσετε στον στόχο σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αξιοποιήστε προς όφελός σας απόψεις στενών συνεργατών με τους οποίους έχετε κοινά συμφέροντα. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας, όταν αντιληφθείτε πως από κάποια άτομα δεν βρίσκετε τη συμπαράσταση που θεωρούσατε ότι έπρεπε να σας παρέχουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η τύχη θα σας υποδείξει τρόπους και μεθόδους για να ενισχύσετε τα οικονομικά σας, να κλείσετε εκκρεμότητες και να τακτοποιήσετε οικογενειακά θέματα. Ακόμα κι αν δε νιώθετε στα καλύτερά σας, μείνετε κοντά σε αυτούς που έχουν ανάγκη.

ΙΧΘΥΕΣ: Αν είστε απολύτως σίγουροι ότι η καθημερινή ρουτίνα εισέβαλε στη ζωή σας και η σχέση σας έχει χάσει τη γοητεία της χωρίς επιστροφή, δώστε τέλος. Αν όμως ακόμα ταλαντεύεστε για το τι πρέπει να κάνετε, αφήστε τα χρονικά περιθώρια για να σκεφτείτε καλύτερα πριν πράξετε.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα