Το ζώδιό σας σήμερα Σάββατο, 13 Σεπτεμβρίου

ΚΡΙΟΣ: Τα πάντα στη σημερινή μέρα θα παραπέμπουν στην ανανέωση. Μην αφήσετε ανεκμετάλλευτες ευκαιρίες που θα φανούν στα επαγγελματικά σας. Οργανώστε σωστά τις υποχρεώσεις που έχετε, γιατί θα κουραστείτε πολύ γρήγορα.

ΤΑΥΡΟΣ: Απομονωθείτε για λίγο, ώστε να βάλετε σε μια τάξη τις σκέψεις σας. Θα υπάρξουν κάποιες καθυστερήσεις σε τομείς που θα θέλατε να πάνε γρήγορα. Προωθήστε σωστά τις αποφάσεις σας, αν θέλετε να δείτε αποτελέσματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Φροντίστε από μόνοι σας να βελτιώσετε τις συνθήκες που επικρατούν. Για να προχωρήσετε, πρέπει πρώτα να αποδεσμευτείτε από εκκρεμότητες. Βρείτε χρόνο να βρεθείτε με τον σύντροφό σας, τον οποίο έχετε παραμελήσει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μερικές ώρες αναζήτησης με τον εαυτό σας θα σας βοηθήσουν να βάλετε σε τάξη τις σκέψεις σας. Μείνετε μακριά από κριτικές που γίνονται για άτομα που δεν είναι παρόντα. Κρατήστε τη μέρα για τον εαυτό σας και χαλαρώστε μαζί με τους φίλους σας.

ΛΕΩΝ: Εκφράστε τις βαθιές επιθυμίες σας και σίγουρα θα βρείτε ανταπόκριση. Προσπαθήστε να αποδράσετε από την καθημερινότητα με μια εκδρομή. Οι εκκρεμότητές σας θα αρχίσουν να διευθετούνται και θα νιώσετε ανακούφιση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Παράτολμες ή επιπόλαιες ενέργειες στον επαγγελματικό τομέα οδηγούν σε αλλαγές και αναθεωρήσεις, όμως όλα θέλουν μέτρο για να υπάρχουν οικονομικά οφέλη. Ξεκαθαρίστε συνεργασίες και αναζητήστε τρόπους για να αποκτήσετε καινούργιες.

ΖΥΓΟΣ: Μπορείτε να παίξετε με ανοιχτά χαρτιά στα οικονομικά σχέδιά σας. Τα περιουσιακά σας είναι ένα ζήτημα που πρέπει να μελετήσετε και να διευθετήσετε. Αξιοποιήστε πληροφορίες που θα πάρετε για να έχετε μεγαλύτερο κέρδος, αλλά να είστε προσεκτικοί, αν κινηθείτε παρασκηνιακά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μη ρισκάρετε για κανένα λόγο να χαλάσετε το καλό σας όνομα για κάτι προσωρινό. Δουλέψτε εντατικά για να επιβληθείτε στον εργασιακό χώρο και να καταπλήξετε τους συνεργάτες σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Πολύ σύντομα θα γίνετε στους άλλους απαραίτητοι, όμως μην το πάρετε πάνω σας και αρχίσετε να καυχιέστε, γιατί η έπαρση δεν εκτιμάται από κανέναν. Λίγες είναι οι φορές που θα δυσκολευτείτε να καλύψετε τις ανάγκες σας, οπότε μην το βάλετε κάτω με την πρώτη δυσκολία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Σκεφτείτε θετικά και αισιόδοξα και επινοήστε τρόπους που θα σας βοηθήσουν να προωθήσετε τα οικονομικά σχέδιά σας, ώστε να πείσετε και τους πιο δύσπιστους. Μελετήστε καινούργιες προτάσεις και ιδέες, ακόμη και συνεργασίες, και γενικώς κάντε ό,τι χρειάζεται για να είστε πιο ασφαλείς και παραγωγικοί.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Σημαντικό ρόλο θα παίξουν και οι ιδέες φίλων, γι' αυτό ακούστε τις. Αναπτύξτε μια περισσότερο ποιοτική δράση και εκσυγχρονιστείτε στον τρόπο της εργασίας σας. Οι προσπάθειες που θα καταβάλλετε στα οικονομικά σας θα είναι πραγματικά μεγάλες.

ΙΧΘΥΕΣ: Εξοδα θα υπάρχουν προς όλες τις κατευθύνσεις, παρόλο που δεν φταίτε εσείς γι' αυτά αλλά οι συγκυρίες. Οι καθυστερήσεις σε αυτά που περιμένατε θα σας εκνευρίσουν, οπότε καλό είναι να μην περιμένετε να κινηθείτε την τελευταία στιγμή.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα