Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου

ΚΡΙΟΣ: Πλησιάστε ανθρώπους που σας αγαπούν με χαμόγελο και περιορίζοντας λόγια που ενδεχομένως θα τους δυσαρεστήσουν. Ο εργασιακός φόρτος που έχετε είναι πραγματικά μεγάλος και εξουθενωτικός. Επανεξετάστε κάθε προοπτική βελτίωσης του επαγγελματισμού σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Με τη βοήθεια προσώπων που πιστεύουν σε εσάς θα μπορέσετε να τακτοποιήσετε όποιες υποθέσεις έχετε. Εντείνετε τις προσπάθειες για να βελτιώσετε την καθημερινότητά σας. Εγκαινιάστε μια σειρά εμπειριών σε προσωπικό και συναισθηματικό επίπεδο.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Επειδή θα υπάρξουν αρκετές ανατροπές, φροντίστε να μη χάσετε την ψυχραιμία σας. Θα πρέπει να είστε έτοιμοι να αυτοσχεδιάσετε όταν το απαιτήσει η εργασία σας. Υπερασπίστε τα συμφέροντά σας και φροντίστε τη ρύθμιση των εκκρεμοτήτων σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Βρείτε τρόπους που θα σας κάνουν να φαίνεστε πιο ευπαρουσίαστοι και προσιτοί στους άλλους. Δείξτε μεγαλύτερη επιείκεια προς τα αγαπημένα σας πρόσωπα, τους φίλους και τους συνεργάτες σας. Συγχωρήστε τους κάποια λάθη και μην τα εκμεταλλεύεστε για να ανεβάζετε τον εαυτό σας.

ΛΕΩΝ: Η ανανέωση που θα θέλατε στον επαγγελματικό σας χώρο σε ορισμένα σημεία θα παρουσιάσει καθυστερήσεις. Οι επαφές με τους συνεργάτες σας δεν θα είναι τόσο στρωτές, γιατί οι νοοτροπίες και τα νέα εργασιακά δεδομένα θα είναι διαφορετικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αρχίστε να νοιάζεστε περισσότερο για τον εαυτό σας για πλήρη συναισθηματική κάλυψη. Λόγια συνεργατών σας σάς έχουν δημιουργήσει την εντύπωση ότι δεν πρέπει να εμπιστευτείτε τη λογική σας.

ΖΥΓΟΣ: Προσέξτε τις αποφάσεις σας και δώστε στον εαυτό σας τον χρόνο να αναλύσει όλα τα συν και τα πλην. Μια επιπόλαια αντιμετώπιση μπορεί να σας βάλει σε μεγαλύτερες υποχρεώσεις από αυτές που αντέχετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Τα πολλά που έχετε να κάνετε σας βοηθούν να μη γυρίζετε συχνά στο παρελθόν. Τα θέματα που θα κληθείτε να λύσετε δεν έχουν μόνο προσωπικό ενδιαφέρον. Η επιπολαιότητα θα σας ωθήσει να πείτε λόγια χωρίς να σκεφτείτε ποια θα είναι τα αποτελέσματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η κούραση που θα νιώθετε θα σας αποθαρρύνει από το να αναλάβετε υποχρεώσεις. Μην τα αφήσετε όλα στην τύχη και τακτοποιήστε εκκρεμότητες. Εχετε ακόμα δρόμο να διανύσετε για να φτάσετε εκεί που πραγματικά θέλετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ταξινομήστε τα πράγματα και τις καταστάσεις ώστε είστε κερδισμένοι. Αποφασίστε ότι πρέπει πια πάση θυσία κάποια άτομα να ανήκουν στο παρελθόν σας. Προγραμματίστε τις δουλειές σας χωρίς αγωνία και άγχος και θα ενθουσιαστείτε με το αποτέλεσμα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Εφαρμόστε μια στρατηγική ισορροπίας, για να έχετε υποστήριξη από τα άτομα που σας ξέρουν καλά. Φροντίστε με όποιον τρόπο μπορείτε να μη βρίσκεστε συνέχεια υπό συνεχή πίεση. Οποια και αν είναι τα όριά σας, τα παραβιάζετε και καταφέρνετε να φτάνετε στους στόχους σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Χαλαρώστε, γιατί μόνο έτσι θα καταλάβετε και εσείς οι ίδιοι την αξία σας. Οι συμβιβασμοί που κάνατε και η μετριοπάθεια που δείξατε αρχίζουν να αποδίδουν. Βλέποντας οι άλλοι αυτή τη συμπεριφορά σας θα σας κάνουν ενδιαφέρουσες προτάσεις.

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα