Το ζώδιό σας σήμερα Σάββατο 30 Αυγούστου

ΚΡΙΟΣ: Καταπολεμήστε τον φόβο και καλλιεργήστε την αυτοπεποίθησή σας. Απαιτείται υπομονή για να πετύχετε τους στόχους και τα σχέδιά σας, καθώς οι εποχές αλλάζουν και οι καταστάσεις δεν σας ευνοούν όσο θα θέλατε.

ΤΑΥΡΟΣ: Οι εξελίξεις δεν θα σας ικανοποιήσουν, αλλά δεν εξαρτάται από εσάς για να κάνετε διαφορετικά. Θα πρέπει -ακόμη και αν δεν το θέλετε- να αναθεωρήσετε αρκετές από τις σχέσεις ή τις συνεργασίες σας. Ασχολούμενοι μόνιμα με τη μανία της λεπτομέρειας χάνετε τον χρόνο σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αποφύγετε να θίξετε τα κακώς κείμενα των ατόμων του στενού σας περιβάλλοντος, γιατί θα δημιουργήσετε προστριβές, συγκρούσεις και ρήξη στις σχέσεις σας. Σχέσεις, υγεία και επαγγελματικά σχέδια θα διανύσουν μια φάση ρευστότητας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Εντονα θα σας απασχολήσει ένα πρακτικό ζήτημα του επαγγελματικού χώρου, αλλά θα σας δοθεί η ευκαιρία να το τακτοποιήσετε και παράλληλα θα αποδείξετε την αξία σας στους άλλους.

ΛΕΩΝ: Μελετήστε σωστά τα σημάδια σε ό,τι αφορά το παρόν και το μέλλον στον επαγγελματικό σας τομέα, βλέποντας καλοπροαίρετα τα γεγονότα. Βασιστείτε και στο ένστικτό σας που σας βοηθάει να βρείτε σωστές λύσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Σταματήστε να γκρινιάζετε συνέχεια, όσο και αν έχετε δίκιο, και αγωνιστείτε γι' αυτά που πιστεύετε και θέλετε να πετύχουν. Να είστε βέβαιοι πως θα τα καταφέρετε. Στην παρούσα κατάσταση μόνο η υπομονή και η ψυχραιμία θα μπορούν να σας βοηθήσουν.

ΖΥΓΟΣ: Αρκεί να αποφασίσετε και να προτιμήσετε να μη σπαταλάτε τον χρόνο σας σε ανούσια πράγματα, ώστε να αφοσιωθείτε στους στόχους σας και σε αυτά που πραγματικά θέλετε. Συγκρατηθείτε και μην ενδώσετε στη νευρικότητα, αλλά ούτε να παρασυρθείτε και να κάνετε επιπόλαιες κρίσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι ιδιότητες που έχετε να είστε ευγενικοί και ανθρωπιστές θα εκτιμηθούν ιδιαίτερα απ' όσους σας περιβάλλουν, είτε ανήκουν στον προσωπικό σας χώρο είτε στον επαγγελματικό. Οι ικανότητες που έχετε, σε συνδυασμό με τις αρετές σας, θα σας επιτρέψουν να βγάζετε σωστά συμπεράσματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Κάποια άτομα θα σας προσφέρουν απλόχερα τη βοήθειά τους, γι' αυτό δεν πρέπει να χάσετε την αισιοδοξία σας για κανέναν λόγο. Ακόμη και αν υπάρξουν δυσκολίες, τα θετικά θα είναι πολλά. Εκμεταλλευτείτε τα προσόντα σας για να τα καταφέρετε ακόμη και στα πιο δύσκολα, χωρίς να ζημιωθείτε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Είναι απαραίτητο να κάνετε λεπτές διακρίσεις ανάμεσα σε αυτούς που πιστεύετε ότι σας αγαπούν πραγματικά και σε αυτούς που απλώς σας κάνουν να το πιστεύετε. Πάψτε να κάνετε συνέχεια το λάθος να κολλάτε στην τελειομανία σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Κάποια άτομα έχουν τον δικό τους σκοπό να σας κάνουν να τα νομίζετε φίλους κι εσείς δεν θα πρέπει να μπερδεύεστε και να τα καταχωρείτε με εκείνα που στέκονται πάντα στο πλευρό σας. Αυξήστε την κοινωνικότητά σας με νέες γνωριμίες προκειμένου να βρείτε υποστηρικτές και συμμάχους.

ΙΧΘΥΣ: Αν θέλετε να ξεπεράσετε τις δυσκολίες και τις αντιξοότητες στον εργασιακό χώρο με τους συνεργάτες σας, αλλά και στις προσωπικές σας σχέσεις, βάλτε πιο υγιείς βάσεις στους κύριους τομείς της ζωή σας.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα