Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Παρασκευή 29 Αυγούστου

ΚΡΙΟΣ: Εντονη ενασχόληση με κοινωνικές υποχρεώσεις και φίλους θα έχει η σημερινή ημέρα. Συνειδητοποιήστε ότι οι δυσκολίες υπάρχουν για να μαθαίνουμε τις βαθύτερες αξίες της ζωής. Δείτε τα λάθη που κάνατε στο παρελθόν και διαλέξτε να τα αντιμετωπίσετε από το να αποσυρθείτε.

ΤΑΥΡΟΣ: Κοιτάξτε βαθύτερα για να ανακαλύψετε τον πραγματικό σας εαυτό και να λύσετε προβλήματα. Μην αφήσετε να βγουν στην επιφάνεια απωθημένα, φοβίες ή ανασφάλειες, που θα ανοίξουν παλιές πληγές και θα μειώσουν την αυτοπεποίθησή σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Διατηρήστε στο ακέραιο τον αυτοέλεγχο και τις άμυνές σας, καθώς ορισμένα άτομα θα σας απασχολήσουν έντονα. Μη χάσετε τον εαυτό σας, αλλά ούτε και τα θέλω σας, φροντίζοντας τα οικονομικά σας συμφέροντα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Δεν υπάρχει κανένας λόγος να αρχίσετε να αμελείτε τα ζητήματα της καριέρας σας. Πρέπει πάση θυσία να αντέξετε τις δοκιμασίες που θα προκύψουν στον επαγγελματικό σας τομέα. Ατομα του περιβάλλοντός σας θα σπεύσουν να σας δώσουν τις οδηγίες τους.

ΛΕΩΝ: Μην αφήσετε τις κινήσεις των άλλων να σας παρασύρουν σε λάθος επιλογές ή αποφάσεις. Τα οικονομικά σας βελτιώνονται και αυτό θα αποτελέσει ένα είδος θεραπείας στην ανασφάλειά σας. Οι ανακατατάξεις δεν πρέπει να σας ανησυχήσουν, διότι θα προκαλέσετε δυσκολίες στις σχέσεις σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ο καλύτερος τρόπος για να χειριστείτε τα θέματα που υπάρχουν ανάμεσα στη σχέση σας είναι να τα φέρετε στην επιφάνεια. Πάψτε να κρατάτε μυστικά ανάμεσά σας. Μελετήστε σωστά οικονομικές συναλλαγές, αποφάσεις, κινήσεις και επαφές.

ΖΥΓΟΣ: Βάλτε από μόνοι σας κάποια όρια στους τρίτους που ανακατεύονται στη σχέση σας. Προκειμένου να υπάρξει βελτίωση, κάντε προσεκτικούς χειρισμούς. Θα υπάρχει εύνοια, αρκεί να κινηθείτε με λογική και συνέπεια σε ό,τι και αν προκύψει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Το μόνο που θα σας προκαλεί εκνευρισμό είναι κάποια προβληματάκια στις συνεννοήσεις. Υποχωρούν το άγχος, η ανησυχία και τα προβλήματα. Ερχονται καινούργιες καταστάσεις και πρόσωπα να ενταχθούν στην προσωπική σας ζωή.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Τώρα που αρχίσατε να πετυχαίνετε τους στόχους σας, φυλαχτείτε από καινούργια έξοδα που θα σας βάλουν σε περιπέτειες. Οι υποθέσεις και οι στόχοι σας αρχίζουν να προχωρούν θετικά. Ολα θα γίνουν την κατάλληλη ώρα, γι' αυτό αποφύγετε να κάνετε πράγματα που δεν κατέχετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ατομα που δεν σας είχαν στηρίξει στο παρελθόν, θα το κάνουν τώρα από μόνα τους. Οι εναλλαγές στο συναισθηματικό και επαγγελματικό σας τομέα θα είναι πολλές. Αφήστε τον χρόνο να σας υποδείξει την πορεία πλεύσης σε ό,τι δεν ξέρετε τι να αποφασίσετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μη βιαστείτε να διαλέξετε κάτι, αν δεν είστε απολύτως σίγουροι ότι σας είναι απαραίτητο. Αφήστε στην άκρη βαρυσήμαντες δηλώσεις που θα σας εκθέσουν. Η απόλυτη εμπιστοσύνη που δείχνετε σε όσους συναναστρέφεστε θα σας δημιουργήσει προβλήματα.

ΙΧΘΥΣ: Ενας κακόβουλος συνεργάτης έχει σκοπό να γίνει η αιτία να ταλαιπωρηθείτε χωρίς λόγο. Κάντε προσεκτικά βήματα στα σχέδια που έχετε υπόψη για τον επαγγελματικό σας χώρο και ακόμη προσεκτικότερα στον οικονομικό σας τομέα.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα