Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Πέμπτη 28 Αυγούστου

ΚΡΙΟΣ: Ο δυναμισμός σας θα κυμαίνεται σε υψηλά επίπεδα και η ενεργητικότητά σας θα βρίσκεται στο ζενίθ. Αν παίρνετε τις αποφάσεις σας και πράττετε με γνώμονα τη λογική, θα δείτε να εμφανίζονται καλές προοπτικές στον οικονομικό τομέα.

ΤΑΥΡΟΣ: Μπορείτε να επεκτείνετε τις κοινωνικές σας σχέσεις με καινούργιες γνωριμίες. Υπάρχουν κάποια θέματα που ζητούν άμεση επίλυση και τακτοποίηση. Δεν χρειάζεστε να πιάνεστε από κάθε λέξη, γιατί έτσι προκαλείτε περισσότερες εντάσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αυτό που σας απομακρύνει από τη σχέση σας σίγουρα δεν είναι ο σύντροφός σας. Δείξτε λίγο μεγαλύτερη προσοχή στην επικοινωνία σας και όλα θα πάνε καλά. Διευθετήσετε τα οικονομικά σας, ώστε τα έξοδα να μην υπερβούν τα έσοδά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Το να τραβάτε στα άκρα ένα σκοινί που είναι ήδη τεντωμένο είναι αρκετά επικίνδυνο. Θα ανακαλύψετε πως η ζωή σας αρχίζει να αλλάζει, θέλετε δεν θέλετε. Η σημερινή μέρα θα σας απασχολήσει με ζητήματα που αφορούν τις πεποιθήσεις και την ανεξαρτησία σας.

ΛΕΩΝ: Μην αφήνετε ανεξέλεγκτη την παρορμητική σας διάθεση, γιατί μπορεί να σας παρασύρει σε κακοτοπιές. Σκληρές διαπραγματεύσεις και διαπληκτισμοί θα διαδεχθούν την ευφορία που υπήρχε. Οι συνεργάτες σας θα βοηθήσουν να ελιχθείτε κατάλληλα, παρά τα όποια έκτακτα έξοδα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Είναι η ώρα να αναλάβετε πιο πρακτικές ευθύνες, αφού αισθάνεστε ότι πρέπει να κάνετε ένα ξεκαθάρισμα στις επαγγελματικές υποχρεώσεις σας. Η ευαισθησία δεν θα βοηθήσει, αντίθετα θα σας οδηγήσει στο να βρεθείτε σε δύσκολη θέση ή σε θέση άμυνας.

ΖΥΓΟΣ: Πρέπει να αλλάξετε οπωσδήποτε τακτική για να μη χρειαστεί να κάνετε θυσίες. Πολλά είναι αυτά που θα σας εκφράζουν και ακόμα περισσότερα αυτά που σας ικανοποιούν. Να είστε λοιπόν δημιουργικοί και έτοιμοι να δεχτείτε προσκλήσεις και ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Συγκεντρωθείτε στην επέκταση των επαγγελματικών σας σχεδίων. Υπάρχουν πολλές δυνατότητες να αυξήσετε στο έπακρο την παραγωγικότητά σας, γι' αυτό πρέπει να εργαστείτε περισσότερο αφήνοντας στην άκρη επιφυλακτικότητα και καχυποψία.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι υποθέσεις του στενού οικογενειακού σας κύκλου βρίσκουν την πρέπουσα λύση. Η φήμη σας αναπτύσσεται δυναμικά και η επιβεβαίωση των επιλογών σας σας χαρίζει ενέργεια και γοητεία. Αγνοήστε την κριτική που θα σας ασκήσουν δικά σας πρόσωπα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μην αφήσετε τις ανασφάλειες να σας κατατρώνε, γιατί έτσι θα πληγωθείτε. Κανείς δεν ξέρει τον εαυτό σας καλύτερα από εσάς και πολύ συχνά αυτό το ξεχνάτε. Οι επενδύσεις θα συνεχίσουν να αποτελούν ευκαιρία, αλλά ενδέχεται να συνοδευτούν από έξοδα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Το ενδιαφέρον για την καριέρα και την επαγγελματική σας άνοδο θα είναι αυξημένο. Μπορείτε να συνεργαστείτε με άτομα που έχουν κοινούς στόχους και ενδιαφέροντα με εσάς. Δεν θα διαμαρτυρηθείτε καθόλου, αν χρειαστεί να προσφέρετε επιπλέον υπηρεσίες.

ΙΧΘΥΕΣ: Θα σας είναι πιο εύκολο να σκεφτείτε τρόπους για να επεκτείνετε τους στόχους σας, αλλά και να συσφίξετε περισσότερο τις φιλικές και κοινωνικές σας σχέσεις. Αντιμετωπίστε με θάρρος και αποφασιστικότητα κάθε δυσκολία που θα προκύψει.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα