Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Τρίτη 26 Αυγούστου

ΚΡΙΟΣ: Μην τινάξετε στον αέρα τα σχέδιά σας με την πρώτη δυσκολία που θα αντιμετωπίσετε. Δεν είστε σίγουροι, αλλά απλώς νομίζετε ότι μπορείτε να ξαναρχίσετε από την αρχή. Θα υπάρξουν αρκετές αντικειμενικές δυσκολίες στην υλοποίησή των σχεδίων σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Φροντίστε να είστε προσεκτικοί στον εργασιακό τομέα και στις καθημερινές δραστηριότητες. Διεκπεραιώστε όλες τις συσσωρευμένες εκκρεμότητές σας με συνέπεια. Αγωνιστείτε για να διατηρήσετε τα κεκτημένα που με τόσο κόπο αποκτήσατε.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Οι οικονομικές κινήσεις σας απαιτούν σύνεση και προσοχή, καθώς με ευκολία μπορείτε να ξεφύγετε από τον προϋπολογισμό σας. Μην είστε σκληροί με τον εαυτό σας. Παρά τις συναισθηματικές εντάσεις, εσείς θα νιώθετε σίγουροι για τον εαυτό σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Είναι λάθος να κρίνετε τα πάντα βασιζόμενοι στον ορθολογισμό και τα απτά αποτελέσματα. Ο εκνευρισμός που έχετε σας σπρώχνει σε απογοητεύσεις. Μάλλον θα βρεθείτε αντιμέτωποι με τις οικογενειακές υποχρεώσεις σας.

ΛΕΩΝ: Με την ψυχολογική σας διάθεση να μη βρίσκεται στα καλύτερά της, αποφύγετε υπογραφές συμβολαίων, κλείσιμο συμφωνιών, καθώς οι περισσότερες πληροφορίες που θα πάρετε θα είναι παραπλανητικές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Τα καλλιτεχνικά σας ενδιαφέροντα δίνουν ευκαιρίες για να ξεφύγετε από το άγχος. Φροντίστε να είστε συνεπείς στα ραντεβού σας, γιατί είναι πολύ πιθανόν να αναλάβετε κάποιες επιπλέον υποχρεώσεις.

ΖΥΓΟΣ: Δεν πρέπει να αφήσετε τα εργασιακά θέματα να μείνουν πίσω, γιατί θα αφορούν τη γενικότερη κοινωνική σας άνοδο. Σαν κινηματογραφικό έργο θα περάσουν σήμερα στη σκέψη σας αναμνήσεις από το παρελθόν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι πεποιθήσεις σας θα γεννήσουν ένταση στις συναναστροφές σας με τα οικογενειακά σας πρόσωπα, ενώ παράλληλα φαίνεται πως θα ασχοληθείτε έντονα και με τις υποθέσεις των φίλων σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Φροντίστε έως το τέλος του μήνα να μη γίνετε εγωκεντρικοί και ζηλιάρηδες. Οι αναθεωρήσεις σε θέματα καριέρας θα είναι όχι μόνο απαραίτητες, αλλά και αναπόφευκτες. Πρέπει να διατηρήσετε ήπιους τόνους, για να μην προκληθούν παρεξηγήσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Εκφράστε τη γνώμη σας στον επαγγελματικό χώρο, χρησιμοποιώντας τις γνώσεις σας, προκειμένου να είναι αποδεκτή και χωρίς να παρασυρθείτε εκτός πραγματικότητας. Δείξτε πιο συζητήσιμοι και μην πιστεύετε πως κάποια άτομα βρίσκονται στην αποκλειστική σας διάθεση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Το κακό στον οικονομικό σας τομέα βρίσκεται στην αδράνεια που συχνά δείχνετε, γι' αυτό και πρέπει να βρείτε τρόπους να είστε πιο ενεργητικοί. Προβείτε σε συζητήσεις ευχάριστες που θα σας διευκολύνουν να βελτιώσετε το προφίλ σας στον περίγυρο.

ΙΧΘΥΣ: Ορισμένες απόψεις σας δεν θα είναι συμβατές με τις επιλογές των συνεργατών σας και ίσως αποκαλυφθούν κάποια από τα μυστικά σας. Οι προτάσεις που θα σας γίνουν θα είναι πρωτότυπες και ενδιαφέρουσες.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα