Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Παρασκευή 22 Αυγούστου

ΚΡΙΟΣ: Διοχετεύστε την ενεργητικότητά σας σε πρωτότυπα επαγγελματικά ανοίγματα. Εάν θέλετε να βρείτε λύσεις σε αυτά που σας απασχολούν, κλειστείτε για λίγο στον εαυτό σας. Κάντε μια προσπάθεια να είστε αγαπητοί στα άτομα του περιβάλλοντός σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Διατηρώντας τη θετική στάση που έχετε για τη ζωή θα πετύχετε πιο εύκολα. Ο ευερέθιστος χαρακτήρας σας δεν θα σας βοηθήσει να προωθήσετε τις συνεργασίες σας. Δεν θα σας λείπει η δύναμη και το θάρρος, ώστε να προβείτε σε καινούργια ξεκινήματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Πρέπει να φροντίστε να είστε ξεκάθαροι στα λεγόμενά σας, γιατί ο σύντροφός σας δεν αντιλαμβάνεται πλήρως το νόημά τους. Προτείνετε στο ταίρι σας συγκεκριμένα σχέδια και στόχους που μπορούν να βρουν πρακτική εφαρμογή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Από τη μία θα έχετε παρανοήσεις και από την άλλη θα αγγίξετε τα όνειρά σας. Μέσα από τις επαγγελματικές σας σχέσεις αναζητήστε την υποστήριξη. Αισθητή θα είναι η βελτίωση που θα υπάρχει στις σχέσεις σας με τους άλλους.

ΛΕΩΝ: Φροντίστε να κάνετε μεθοδικές και μελετημένες κινήσεις για να προλάβετε απρόοπτα. Προσέξτε τι σας λένε κάποια άτομα και με ποιον τρόπο τα εκφράζουν πριν ανοιχτείτε μαζί τους. Ορισμένες ασάφειες στον επαγγελματικό χώρο μπορεί να σας κοστίσουν υλικά και ψυχικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Προχωρήστε τα σχέδιά σας ξεπερνώντας το γεγονός ότι εξακολουθούν να υπάρχουν εντάσεις και αρκετό παρασκήνιο. Μη βιαστείτε να δώσετε την καρδιά σας χωρίς να ζυγίσετε κάποια πράγματα που είναι αυτονόητα, αλλά φαίνεται να τα προσπερνάτε.

ΖΥΓΟΣ: Η ανάγκη να προχωρήσετε σε νέα οικονομικά ανοίγματα ίσως δεν είναι η καλύτερη ιδέα για σήμερα. Μετριάστε την ενέργειά σας, καθώς τα υπερβολικά αποθέματα θα σας ωθήσουν σε λάθη και θα ανατρέψουν σχέδια που έχουν ήδη δρομολογηθεί.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μην παρασυρθείτε από τις ευκαιρίες, γιατί θα πέσετε από τα σύννεφα. Προσπαθήστε να ενισχύσετε την καλή σας τύχη για να ζήσετε το όνειρό σας. Οι αλλαγές που θα αφορούν τον επαγγελματικό σας τομέα θα είναι πολλές και απρόσμενες.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Δείτε τα πράγματα πιο ρεαλιστικά για να μην εξιδανικεύετε ή ισοπεδώνετε τα πάντα. Οι ευχάριστες ειδήσεις θα επισκιαστούν από εξαπατήσεις ατόμων που δεν υποψιάζεστε. Μην μπείτε στο παιχνίδι της κόντρας και των συγκρούσεων, που δεν θα οδηγήσει πουθενά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Προσέξτε τον τρόπο με τον οποίο θα χειριστείτε τον λόγο και μην αφήσετε τους άλλους να εισπράξουν ότι σας νίκησαν. Κάποιοι θα αποδειχθούν ανάξιοι της εμπιστοσύνης σας και είναι σίγουρο ότι δεν θέλετε να βρεθείτε εκτεθειμένοι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αποτραβηχτείτε όσο μπορείτε όταν βλέπετε ότι η ένταση στον χώρο είναι διάχυτη. Προτιμήστε να μείνετε με τον σύντροφό σας, καθώς αυτός έχει τρόπο να σας ηρεμήσει. Ψυχραιμία και μεγάλες αντοχές απαιτεί η σημερινή ημέρα από εσάς.

ΙΧΘΥΕΣ: Μπορεί ο πολύς κόσμος, η ένταση και οι πειραματισμοί κάθε είδους να σας συνεπαίρνουν και να σας ξετρελαίνουν, αλλά δεν είναι καθόλου φρόνιμο αυτή τη στιγμή να παρασυρθείτε από τη διάθεσή σας για δράση.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα