Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Τετάρτη 20 Αυγούστου

ΚΡΙΟΣ: Σας ανοίγονται καινούργιοι δρόμοι, γι' αυτό φροντίστε να δώσετε τον καλύτερό σας εαυτό. Θα αρχίσετε να διανύετε μια όμορφη περίοδο και ίσως υπάρξουν οι προϋποθέσεις για να προχωρήσετε σε μια δέσμευση.

ΤΑΥΡΟΣ: Πραγματοποιήσετε τις επαγγελματικές σας συναντήσεις ή κλείστε συμφωνίες. Συναισθηματικά δεν θα μείνετε παραπονεμένοι, αν και οι συζητήσεις με τον σύντροφό σας δεν θα είναι όλες ήρεμες.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Από εσάς εξαρτάται οι εντάσεις στο περιβάλλον σας να μην πάρουν μεγάλες διαστάσεις. Ανοίξτε τα μάτια σας για να δείτε ποιοι προσπαθούν να σας εξαπατήσουν με ευθύνες που δεν σας αναλογούν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Βελτιώστε το κλίμα στη δουλειά με ριζικές αλλαγές και αναμοχλεύοντας υποθέσεις που είχαν μείνει στο συρτάρι αχρησιμοποίητες. Ενισχύστε τον δυναμισμό σας και καθίστε με τον σύντροφό σας να λύσετε τα κοινά προβλήματά σας.

ΛΕΩΝ: Ο ρομαντισμός και ο έρωτας αρχίζουν να ανθίζουν, αναπτερώνοντας το ηθικό σας, ενώ και τα επαγγελματικά σας σχέδια θα βρίσκονται ένα βήμα πριν από την ολοκλήρωσή τους. Αφήστε πρωτοβουλίες στους συνεργάτες σας για να επανακτήσετε τις δυνάμεις σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Φροντίστε για τίποτα και για κανένα να μην ξεφεύγετε από τους βασικούς σας στόχους. Δημιουργούνται οι κατάλληλες προϋποθέσεις για να προχωρήσετε στις αλλαγές που θέλετε.

ΖΥΓΟΣ: Οι μετακινήσεις που θα απαιτηθούν από εσάς θα σας κρατούν σε εγρήγορση και συνεχή ένταση. Τα ευχάριστα δεν θα λείπουν, όπως και το ενδεχόμενο να αλλάξει η ζωή σας μέσα σε λίγα λεπτά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αρπάξτε τις σημαντικές ευκαιρίες που θα σας δοθούν επαγγελματικά και μην επαναπαυτείτε μέχρι να ολοκληρώσετε ό,τι αρχίσατε. Θα ασχοληθείτε με τα οικογενειακά σας προβλήματα και αυτό θα σας αγχώσει.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Δείτε την προσωπική σας σχέση πιο σοβαρά, για να κατασταλάξετε επιτέλους εάν θα ακολουθείτε τα «θέλω» ή τα «πρέπει». Δεν γίνεται να αλλάζετε ανάλογα με τι σας συμφέρει, γιατί έτσι δεν πείθετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι καθυστερήσεις στις υποθέσεις σας γίνονται εξαιτίας προσώπων του επαγγελματικού σας χώρου που προσπαθούν να σας παραπλανήσουν. Ξεχωρίστε αυτά τα άτομα από τα υπόλοιπα που συμφωνούν με τα σχέδιά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ξεπεράστε τα διλήμματα που ανακόπτουν την ανοδική σας πορεία, ενώ αλλάξτε τα δεδομένα στην καθημερινή σας ζωή και προβείτε στις κατάλληλες επαφές. Καμιά φορά μέσα από λόγια μπορεί να βρείτε έξυπνες και σωτήριες λύσεις για την πορεία σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Χαρείτε τον έρωτά σας και αποφασίστε από κοινού με τον σύντροφό σας να ανανεώσετε την ερωτική σας ζωή και να επισημοποιήσετε τη σχέση σας. Βάλτε χρώμα στη ζωή σας και ελάτε ο ένας πιο κοντά στον άλλο.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα