Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Τρίτη 29 Ιουλίου

ΚΡΙΟΣ: Αντικρίστε κατάματα την πραγματικότητα και αντιμετωπίστε την ως έχει, για να κατευθυνθείτε σωστά στο παρόν και να μην κάνετε συνέχεια αναδρομές στο μέλλον. Προσαρμόστε το πρόγραμμά σας σύμφωνα με τις συνθήκες που επικρατούν.

ΤΑΥΡΟΣ: Oταν δίνονται μάχες υπάρχουν λάφυρα, αλλά υπάρχουν και ζημιές. Βρείτε μέσα σε αυτή την τρέλα χρόνο και για εσάς, φροντίζοντας να ξεκουραστείτε ώστε να αποφορτίσετε το νευρικό σας σύστημα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Εχετε βάλει σκοπό να ενισχύσετε τα οικονομικά σας και πολύ καλά κάνετε. Χαράξτε μια καινούργια τακτική, αφήνοντας στην άκρη λάθη και υπερβολές του παρελθόντος. Για να αποφύγετε περαιτέρω προβλήματα πρέπει να κρατήσετε χαμηλούς τόνους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Επειδή το θέμα δεν είναι να καλύπτετε επαρκώς μόνο τις καθημερινές ανάγκες, πρέπει να αποφασίσετε να κάνετε σημαντικές και αποδοτικές αλλαγές στον οικονομικό σας τομέα. Ελέγξτε τον ενθουσιασμό σας, γιατί μπορεί να σας οδηγήσει σε λάθη.

ΛΕΩΝ: Με επίμονη προσπάθεια και ευσυνείδητη εργασία θα τα βγάλετε πέρα επάξια, ακόμη και αν αυξηθούν τα έξοδά σας ή αν τα έσοδά σας δεν είναι αντάξια των προσδοκιών σας. Προσπαθήστε να αντιμετωπίσετε με ευγενικό τρόπο μια δύσκολη κατάσταση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οι υποχωρήσεις θα αρχίσουν να γίνονται το μεγαλύτερό σας όπλο. Συμβαδίστε με τους άλλους και αισθανθείτε πως μπορείτε να μοιραστείτε πράγματα μαζί τους. Ενα φιλικό πρόσωπο θα παίξει καταλυτικό τρόπο σε μια συζήτηση που θα έχετε με τον σύντροφό σας.

ΖΥΓΟΣ: Μπορείτε να είστε πιο δοτικοί χωρίς να φρενάρετε το μέλλον σας. Θα ξυπνήσουν αρκετά απωθημένα σας, αλλά βρίσκεστε κοντά στο να κλείσετε συναισθηματικούς κύκλους. Τολμήστε μια υγιή ανανέωση στην ερωτική ζωή σας και αντιμετωπίστε τη με νέο πνεύμα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ακολουθήστε μεθόδους που μπορούν να σας βοηθήσουν σημαντικά στις συνεργασίες και να σας προφυλάξουν από άσκοπους κινδύνους στα επαγγελματικά σας σχέδια. Τα επαγγελματικά σας ζητήματα αρχίζουν να σας αποδίδουν αυτά που περιμένατε εδώ και καιρό.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μην προσπαθήσετε να αντεπεξέλθετε σε όλες τις απαιτήσεις των ανωτέρων σας, γιατί κινδυνεύετε να εξαντληθείτε. Επικεντρωθείτε σε θέματα οικογενειακά που επιζητούν λύση. Εκμεταλλευτείτε τις όποιες ευκαιρίες σάς δοθούν, γιατί μπορεί να παρατηρηθεί κινητικότητα στο πορτοφόλι σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Τολμήστε αλλαγές σε καταστάσεις του παρελθόντος που φρενάρουν την εξέλιξή σας και κανονίστε ορισμένα θέματα που δεν σας επιτρέπουν να χαρείτε τη ζωή σας. Στηριχτείτε πρώτα στις δικές σας δυνάμεις και μετά στη συμπαράσταση των άλλων.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μην υποχωρείτε σε θέματα για τα οποία έχετε κουραστεί ώστε να πετύχουν, αλλά αγωνιστείτε για το δίκιο σας και μην επιτρέψετε στους οικείους σας να εκμεταλλευτούν την αδυναμία που τους έχετε. Αντιμετωπίστε τα «μαχαιρώματα» που υπάρχουν στον εργασιακό χώρο με ευπρέπεια και ανωτερότητα.

ΙΧΘΥΣ: Κάντε ένα νέο πρόγραμμα για να βάλετε σε τάξη τα επαγγελματικά σας θέματα και προσδιορίστε τη θέση σας σε σχέση με τους άλλους, αποφεύγοντας τις υπερβολικές κινήσεις. Γίνετε πιο ανεξάρτητοι στη ζωή σας, γιατί δεν χρειάζεται να λογοδοτείτε για κάθε σας κίνηση.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα