Το ζώδιό σας σήμερα Κυριακή 27 Ιουλίου

ΚΡΙΟΣ: Υπολογίστε το κόστος που θα έχει στην ψυχολογία σας να χάσετε κάποιες από τις σχέσεις σας πριν προβείτε στις επόμενες κινήσεις σας. Μπορεί να είστε κοινωνικοί και επικοινωνιακοί, αλλά όσο περνούν τα χρόνια οι σχέσεις αλλάζουν. Πρέπει να κάνετε ό,τι μπορείτε για να μη φτάσετε ψυχικά και σωματικά στα όρια της εξάντλησης, επειδή θέλετε να πετύχετε τους στόχους σας. Η φυσική σας κατάσταση αυτή τη στιγμή είναι καλή κι έτσι πρέπει να τη διατηρήσετε. Επιμεληθείτε τη, γιατί μπορεί να γίνει ακόμα καλύτερη, επειδή όμως σημαντικό ρόλο παίζει και η ψυχική σας κατάσταση, δεν πρέπει να την αφήσετε ευάλωτη, αλλά να την προσέξετε περισσότερο. Τα προβλήματα του επαγγελματικού χώρου ενδέχεται να σας οδηγήσουν σε διαφωνίες με τους συνεργάτες σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Αν τα δεδομένα εγγυώνται σίγουρη πορεία, μην αρνηθείτε την ευκαιρία της αλλαγής. Ισως κάποιοι να μην είναι πρόθυμοι να σας ακολουθήσουν, αλλά μην πτοηθείτε. Δεν το κάνουν για άλλο λόγο, αλλά γιατί πραγματικά δεν μπορούν να τα καταφέρουν. Με αργά βήματα και σωστή διαχείριση θα πετύχετε οικονομική ανάκαμψη που θα πηγάζει από δραστηριότητες που σας ικανοποιούν. Απαιτείται εγρήγορση για να καλύψετε τις πληγές του παρελθόντος. Δώστε στις σκέψεις σας ορισμένη κατεύθυνση και μην αφήσετε τίποτα να εμποδίσει την υλοποίησή τους. Τα άτομα του περιβάλλοντός σας μπορούν να σας βοηθήσουν να βάλετε κάποια πράγματα σε τάξη, οπότε μην αφήσετε ανεκμετάλλευτες τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν. Δράστε άμεσα και αποτελεσματικά.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ξανακερδίστε τη θέση σας στον χώρο όπου κινείστε. Προβλέπεται να είστε πολύ ελκυστικοί και να έχετε πολλές γνωριμίες με ενδιαφέροντα άτομα. Μη γίνεστε υπεροπτικοί, γιατί η αλαζονεία δεν θα σας βοηθήσει να βρείτε το κατάλληλο άτομο για εσάς. Αλλάξτε νοοτροπία για να δημιουργήσετε ένα νέο μοντέλο στην ερωτική σας ζωή. Εάν το κενό που νιώθετε λόγω έλλειψης σχέσης είναι μεγάλο, ήρθε η ώρα να αλλάξετε τα πράγματα. Μπορεί μέχρι τώρα να επιζητούσατε τη χαρά της ανεξαρτησίας, όμως ήρθε ο καιρός να την περιορίσετε και να την αντικαταστήσετε με τη χαρά που θα σας δώσει ένας καινούργιος έρωτας. Οπως και να 'χει, οι ευκαιρίες για να δώσετε περισσότερο χρώμα και ένταση στην ερωτική σας ζωή θα είναι αρκετές αυτόν τον μήνα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Από εσάς θα εξαρτηθεί τι θα κάνετε για να επωφεληθείτε από τις συγκυρίες και να εκμεταλλευτείτε τις παρούσες συνθήκες. Ισως παραξενευτείτε και οι ίδιοι με την επιθυμία σας να κάνετε μια σχέση, αλλά αυτό που θα σας οδηγήσει να δραστηριοποιηθείτε περισσότερο ερωτικά είναι πως υπάρχει ένα κομμάτι της ζωής σας που πρέπει να καλύψετε και είναι παραμελημένο από πλευράς σας. Δεν αποκλείεται να σας ταρακουνήσουν μερικά γεγονότα εσάς τους δεσμευμένους, τα οποία θα συμβάλουν ώστε να επανεκτιμήσετε κάποια πράγματα στη σχέση σας. Μην μπερδέψετε τις παλιές με τις νέες τακτικές που πρέπει να ακολουθήσετε. Δημιουργήστε κλίμα εμπιστοσύνης με τον σύντροφό σας για να υπάρξουν πολλές θετικές εξελίξεις στο μέλλον.

ΛΕΩΝ: Είναι ολοφάνερο ότι δεν θέλετε να αγγίξετε κάποια κακώς κείμενα στη σχέση σας για να διατηρήσετε τις ισορροπίες, αλλά είναι απαραίτητο να ξεκαθαρίσετε όσα έχουν συσσωρευτεί μέσα σας. Μη φοβάστε να το κάνετε, γιατί το ζητούμενο στην παρούσα φάση είναι να μπουν τα πράγματα στη θέση τους και να ξεπεραστεί ό,τι θυμίζει μάχη ανάμεσά σας. Οι σωστές εξηγήσεις θα κατευνάσουν τα νεύρα και των δυο σας και οι μέρες που θα ακολουθήσουν θα γίνουν σας μήνας του μέλιτος. Οι βασικοί τομείς της ζωής σας, όπως τα επαγγελματικά, τα αισθηματικά και οι στόχοι σας, θα βρίσκονται σε φάση αντίθεσης ή αμφισβήτησης από εσάς. Αφήστε τον χρόνο να δουλέψει για εσάς και δεχτείτε τις αλλαγές που θα γίνουν, οι οποίες θα είναι μοιραίες και αναπόφευκτες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αναθεωρήσεις, αλλαγές, επέκταση και έντονη δράση θα είναι τα χαρακτηριστικά του μήνα. Οι παρανοήσεις και οι παρεξηγήσεις που προκλήθηκαν στον επαγγελματικό και τον οικογενειακό σας χώρο παίρνουν σύντομα τέλος, και σας ανοίγεται ο δρόμος για να αποκαταστήσετε τις σχέσεις σας και να διορθώσετε τα λάθη που κάνετε σε αυτές. Αποφύγετε να παίξετε το θύμα με τα συναισθήματά σας και βελτιώστε τις σχέσεις σας σε κάθε επίπεδο. Οι συνεργάτες σας δείχνουν έτοιμοι να σας ακολουθήσουν, γι' αυτό μην τα χαλάσετε όλα παίρνοντας αποφάσεις χωρίς τη συγκατάθεσή τους. Ξεκολλήστε από εργασιακά θέματα και περάστε αρκετές όμορφες ώρες με τον σύντροφό σας, τους φίλους σας και τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΖΥΓΟΣ: Ενδέχεται να προκύψουν κέρδη από τις συναλλαγές σας, αλλά πρέπει να προσέξτε τις καταστάσεις που θα αυξήσουν το άγχος σας. Δημιουργήστε κάτι αισθητικά όμορφο και δεχτείτε την πολύτιμη βοήθεια ενός συνεργάτη της εμπιστοσύνη σας. Αυξήστε την παραγωγικότητά σας και βρείτε λύσεις στα καθημερινά ζητήματα, χωρίς να αναλάβετε και καινούργιες υποχρεώσεις. Προσέξτε τις οικονομικές σας συναλλαγές, γιατί οποιαδήποτε κίνηση ή αγορά που δεν έχει μελετηθεί σωστά θα επιβαρύνει σημαντικά τον προϋπολογισμό σας και θα είναι δύσκολο να τον εξισορροπήσετε και πάλι. Τα εμπόδια και τα έξοδα που θα προκύψουν από τον εργασιακό σας χώρο ίσως είναι περισσότερα από αυτά που υπολογίζατε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Πάρτε εγκαίρως τα μέτρα σας λαμβάνοντας υπόψη την παρούσα κατάσταση και διώχνοντας κάθε δυσάρεστη σκέψη από το μυαλό σας. Δώστε περισσότερη έμφαση στον ρομαντισμό, στη δημιουργικότητα και στο αποτέλεσμα, ώστε να έρθετε πιο κοντά με τα άτομα που αγαπάτε και ενδιαφέρεστε πραγματικά γι' αυτά. Ο ανταγωνισμός θα αναζωπυρώσει κάποιες κοινωνικές σας σχέσεις που είχαν ατονήσει τον τελευταίο καιρό. Οι διαφωνίες και οι διαφορές ανάμεσά σας θα γεφυρωθούν, παρότι οι άλλοι θα συνεχίζουν να έχουν μεγαλύτερη δύναμη επιρροής από εσάς. Μην υποτιμήσετε τις δυνατότητές τους και μην αγνοήσετε τα αιτήματά τους. Μεταξύ απόρριψης και υποτέλειας, προτιμήστε τις ειλικρινείς συζητήσεις με αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αποφύγετε όσους σας ενοχλούν και εκτιμήστε κάποιους άλλους που με ειλικρινή αισθήματα για το πρόσωπό σας είναι πρόθυμοι να σας βοηθήσουν. Η ώριμη σκέψη θα σας βοηθήσει να πάρετε σωστές αποφάσεις. Ενδιαφερθείτε περισσότερο για τις προσωπικές σας σχέσεις, ενώ στον σύντροφό σας και στους συνεργάτες σας να είστε συγκαταβατικοί. Αφιερώστε χρόνο στα αγαπημένα σας άτομα και κατανοήστε τα προβλήματά τους. Η αισθηματική σας ζωή θα αρχίσει να βελτιώνεται κάνοντάς σας ακόμα πιο γοητευτικούς και εγκάρδιους, ενώ θα κινήσετε και το ενδιαφέρον του προσώπου που σας ενδιαφέρει. Αποφύγετε το στρες όσο περισσότερο και με όποιον τρόπο μπορείτε, και πάρτε τα μέτρα σας, ώστε να μην αφήσετε εκτεθειμένη την υγεία σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Πρέπει να είστε προσεκτικοί και προνοητικοί, γιατί ο επαγγελματικός τομέας είναι ικανός να σκιάσει τον συναισθηματικό σας και αυτό θα έχει ως συνέπεια να αγχωθείτε και να γεμίσετε προβληματισμούς. Ηρεμήστε και χαλαρώστε όσο έχετε αυτή την πολυτέλεια. Βάλτε σε τάξη τις εκκρεμότητές σας για να αποφύγετε τις επιπτώσεις και για να μην προβληματιστείτε στις οικονομικές σας δοσοληψίες. Οι συνεργάτες σας θα εστιάσουν την προσοχή τους στους ανταγωνισμούς, παρά στον συντροφικό σας πνεύμα. Κάτι τέτοιο θα σας κάνει εύθικτους και θα νιώθετε ότι καταπιέζεστε. Ως ένα σημείο είναι αλήθεια, αλλά πρέπει να ξεπεράσετε την προκατάληψη ότι οι άλλοι προσπαθούν να σας αλλάξουν, γιατί κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Το ταλέντο και η δημιουργικότητά σας θα αναγνωριστούν από τα άτομα του εργασιακού σας χώρου. Μεταδώστε τις σκέψεις και τις εμπειρίες σας στους συνεργάτες σας για να επωφεληθούν κάποιοι που θα σας είναι χρήσιμοι στο μέλλον. Η σιγουριά και η εμπιστοσύνη που έχετε στον εαυτό σας θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε αρκετά από τα σχέδιά σας. Πάρτε επιτέλους την κατάσταση στα χέρια σας για να γίνει η συναισθηματική σας ζωή πιο ποιοτική. Εχει καταντήσει βαρετό και σχεδόν μόνιμη τάση να ψάχνετε αυτό το κάτι που δεν υπάρχει, καθώς κανείς δεν είναι τέλειος. Ξεκινήστε αποδεικνύοντας τόσο στον εαυτό σας όσο και σε αυτούς για τους οποίους τρέφετε ένα ενδιαφέρον ότι δεν είστε μόνο λόγια, αλλά το λέει και η καρδιά σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Ωριμάστε και περιορίστε τις πλευρές του παιδιού που έχετε μέσα σας, αφού έτσι κι αλλιώς δεν τις χρειάζεστε, αλλά τις χρησιμοποιείτε για να δείχνετε άνετοι ή για να υπεκφεύγετε. Εν μέρει φοβάστε την πιθανότητα μιας ουσιαστικής δέσμευσης, αφού η ανάγκη σας για αποδέσμευση και αυτοπεριορισμούς είναι ισχυρή, αλλά οι μέρες που έρχονται θα είναι καθοριστικές για τις μελλοντικές σας ενέργειες. Ξέρετε πολύ καλά με ποιον τρόπο θα βρείτε διέξοδο στα όποια συναισθηματικά μπλοκαρίσματά σας. Με τη γνώριμη τακτική που έχετε ενισχύστε την αυτοπεποίθησή σας και νιώστε ελκυστικοί στους άλλους. Εσείς που είστε ήδη σε μια σχέση έχετε τη δυνατότητα να τη φτάσετε σε ένα ποιοτικότερο επίπεδο, που θα ικανοποιεί και τους δύο.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα