Νέα Σελήνη στο Λέοντα και Άρης στον Σκορπιό: Τι θα φέρουν στα ζώδια;

Σήμερα πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Λέοντα και πρόκειται για μια πολύ ευχάριστη πλανητική όψη, αφού ο Ήλιος και ο Δίας στέλνουν τις θετικές επιρροές τους. Το νέο φεγγάρι θα μάς κάνει να επανακτήσουμε την πίστη στον εαυτό μας, να τον εξελίξουμε και να τον οδηγήσουμε προς ένα ιδανικό! Η ζωντάνια που θα νιώσουμε, θα μας κάνει να αφήσουμε πίσω ότι δεν μας εξελίσσει αλλά και ότι δεν μας γεμίζει!

Ο Άρης στο Σκορπιό έρχεται να ανακουφίσει όλα τα ζώδια, αφού θα βρίσκεται στο ζώδιο που κυβερνά. Θα είναι εκεί από τις 27 Ιουλίου έως τις 14 Σεπτεμβρίου.

Κριός

Νέα Σελήνη: Εξαιρετικά ευνοϊκή για σένα. Χαρά, διασκέδαση, ξεγνοιασιά, συναισθηματική έκφραση και έρωτας παντού.

Άρης στο Σκορπιό: Αναθεωρήσεις και διευθετήσεις σε οικονομικά και αισθηματικά ζητήματα.

Tαύρος

Νέα Σελήνη: Ξεκαθαρίσματα στο σπίτι, επισκέψεις, συναντήσεις με φίλους και ωραίες στιγμές από τα παλιά…!

Άρης στο Σκορπιό: Κεραυνοβόλοι έρωτες… με καρμικό χαρακτήρα!

Δίδυμοι

Νέα Σελήνη: Βελτιώνεται το επικοινωνιακό σου κομμάτι, γίνεσαι σαφής στους άλλους. Λαμβάνεις ευχάριστα νέα και γνωρίζεις ενδιαφέροντες ανθρώπους.

Άρης στο Σκορπιό: Δύναμη και θάρρος για ένα νέο ξεκίνημα, αλλαγή δουλειάς ή εφαρμογή ενός νέου σχεδίου

Καρκίνος

Νέα Σελήνη: Κάπου πας, μια απόδραση την θέλεις πάρα πολύ! Έσοδα εξασφαλίζεις με κάποιο τρόπο, Με μια νέα ιδέα ίσως κι επιτέλους… σου βγαίνει να εκφραστείς ελεύθερα!

Άρης στο Σκορπιό: Τα αισθηματικά σου απογειώνονται και νέα ειδύλλια προβλέπονται για τους ελεύθερους. Θα ζήσεις μεγάλες ερωτικές στιγμές!

Λέων

Νέα Σελήνη:  Το μήνυμα του νέου φεγγαριού που γίνεται στο ζώδιο σου είναι «Κάνε τον εαυτό σου καλύτερο». Όσες ευκαιρίες κι αν σου φέρει ο Δίας, δεν θα δεις καμία αλλαγή, αν δεν εξελίξεις το «μέσα» κομμάτι σου! Άλλαξε από την εμφάνιση σου μέχρι τον τρόπο που σκέφτεσαι… και γίνε το επίκεντρο!

Άρης στο Σκορπιό: Παραμελείς τα πρόσωπα της οικογένειας σου και προβληματίζεσαι...

Παρθένος

Νέα Σελήνη: Συναισθηματικά και εσωτερικά έχεις ενεργοποιηθεί γιατί η νέα σελήνη στον 12ο οίκο σου… σε οδηγεί, διαισθητικά ναι μεν αλλά σωστά δε. Άκου την εσωτερική φωνή μέσα σου, δεν κάνει λάθος. Βρίσκεσαι στον σωστό τόπο και χρόνο…

Άρης στο Σκορπιό: Ανοικτές και ειλικρινείς προσεγγίσεις είναι ο καλύτερος τρόπος να διαχειριστείς τα ζητήματα που σε απασχολούν. Τρυφερές στιγμές με τον έρωτά σου.

Ζυγός

Νέα Σελήνη: Βάλε νέους στόχους, κάνε όνειρα. Φίλοι ή άνθρωποι με πολύ θετική ενέργεια θα σε βοηθήσουν πολύ.

Άρης στο Σκορπιό: Αυξημένες οι οικονομικές υποχρεώσεις σου. Οι συνεργάτες μπορεί να σε καταλαβαίνουν αλλά ο σύντροφος όχι.

Σκορπιός

Νέα Σελήνη:  Τα επαγγελματικά σου όνειρα και οι φιλοδοξίες… απογειώνονται.  Οι κόποι σου αναγνωρίζονται κι ένα σχέδιο σου… θα το δεις σύντομα να πραγματοποιείται.

Άρης στο Σκορπιό: Είναι κομβικό το σημείο για σένα. Είσαι ανήσυχος, ετοιμοπόλεμος, νευρικός αλλά και σέξι. Καλείσαι να κάνεις ένα πολύ γερό ξεκαθάρισμα στις σχέσεις σου...

Τοξότης

Νέα Σελήνη: Ταξιδεύεις, βλέπεις κόσμο που έρχεται από μακριά. Αποφασίζεις μεταπτυχιακά… σπουδές. Κάνεις πράγματα… που είσαι «εσύ».

Άρης στο Σκορπιό: Τα αισθηματικά ζητήματα σε ικανοποιούν. Πρόσεξε τις απρόσμενες εγκυμοσύνες.
Αιγόκερως

Νέα Σελήνη: Δημιουργείς ή ετοιμάζεις κάτι νέο.  Παραγωγικότητα, έμπνευση και σεξ… μην τα αμελήσεις.

Άρης στο Σκορπιό: Γίνεσαι δημιουργικός και κερδίζεις στην όποια μάχη.

Υδροχόος

Νέα Σελήνη: Το φως πέφτει στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, στις οποίες θα θέλεις να φανείς... Γίνεσαι υπερβολικός και δραματικός ίσως παραπάνω από ότι είσαι. Επισημοποιείται η σχέση σου με αυτόν που προσπαθούσες να κατακτήσεις καιρό.

Άρης στο Σκορπιό: Γίνεσαι δημιουργικός και πειστικός στη δουλειά και τα δίνεις όλα στον έρωτα.

Ιχθείς

Νέα Σελήνη: Έρωτας στη δουλειά; Ένα νέο πρόσωπο έρχεται και σε αναζωογονεί! Δίνεις βάση στην υγεία και την φυσική σου κατάσταση.

Άρης στο Σκορπιό: Σταθεροποιείς τη σχέση σου αρκεί να κάνεις αργά και σταθερά βήματα.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα