Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Τετάρτη 23 Ιουλίου

ΚΡΙΟΣ: Οπου υπάρχει ένταση μοιράστε χαμόγελα και θα ανακαλύψετε πως σημειώνετε σημαντική πρόοδο στη βελτίωση των σχέσεών σας, είτε είναι επαγγελματικές είτε συναισθηματικές. Εξασφαλίστε ηρεμία, ικανοποιητικό ύπνο και μικρές, τακτικές δόσεις ψυχαγωγίας.

ΤΑΥΡΟΣ: Πολλά ζητήματα που αφορούν τις σχέσεις σας με τους άλλους θα πάψουν να είναι αόριστα και θα αρχίσουν να σας απασχολούν περισσότερο οι λεπτομέρειες. Φροντίστε για την εξωτερική σας εμφάνιση, έτσι ώστε να νιώθετε όμορφα εσείς οι ίδιοι.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Δείτε τα σημεία που δυσκολεύουν τη σχέση σας με τον σύντροφό σας και τότε θα βγει η τάση επιβολής του ενός στον άλλον, ενώ παράλληλα και οι δυο σας θέλετε να διατηρήσετε τον έλεγχο. Με ηρεμία και αυτοσυγκράτηση θα οδηγηθείτε στις σωστές συμφωνίες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Είναι σημαντικό να ξεκαθαριστούν οι σχέσεις σας, γιατί μόνο έτσι θα φιλοτιμηθούν όλοι και θα αναλάβει ο καθένας το μερίδιο της ευθύνης που του αναλογεί. Καλλιεργήστε γόνιμο έδαφος προτάσσοντας την ειλικρίνειά σας, ώστε να μην υπάρξουν κακίες ή πικρίες χωρίς ουσιαστικό λόγο.

ΛΕΩΝ: Αποφύγετε όσο μπορείτε το άγχος και τα νεύρα. Προτιμήστε να σχεδιάσετε ταξίδια και αλλαγές περιβάλλοντος που είναι ό,τι καλύτερο για να χαλαρώσετε. Από εσάς εξαρτάται αν θα απαιτήσετε να εργάζεστε λιγότερο και με καλύτερες συνθήκες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ναι μεν σας περιμένει πολλή δουλειά, υπερωρίες και υπερβολικός φόρτος εργασίας, αλλά η ανταμοιβή θα είναι μεγάλη. Χωρίς να λείψουν οι δυσκολίες, είστε πλέον σε θέση να τις ξεπεράσετε και να διαμορφώσετε ένα νέο προφίλ μέχρι τις αρχές της άνοιξης.

ΖΥΓΟΣ: Οι νέες ευκαιρίες για τη βελτίωση της θέσης σας θα αλλάξουν το σκηνικό για τους περισσότερους από εσάς, γι' αυτό μην είστε τόσο αυστηροί και επικριτικοί με τους συνεργάτες σας. Το ενδιαφέρον σας για κοινωνική προβολή θα είναι αυξημένο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Παρότι η καθημερινότητά σας θα είναι αρκετά γεμάτη, δεν θα λείψουν οι ευκαιρίες που θα σας κάνουν να χαμογελάσετε. Μπορείτε κάλλιστα να επεκτείνετε τον κοινωνικό σας κύκλο χωρίς να απομακρύνεστε από το οικείο περιβάλλον σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι δρόμοι που ανοίγονται μπροστά σας θα σας βοηθήσουν στα επαγγελματικά σχέδια που κάνετε. Να σκέφτεστε ψύχραιμα και λογικά πριν προβείτε σε σημαντικές αποφάσεις που σχετίζονται άμεσα με το μέλλον σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αποφύγετε περιττά έξοδα και άσκοπες επενδύσεις που θα επιβαρύνουν τον οικονομικό προϋπολογισμό σας. Ακούστε την καρδιά σας και αφεθείτε στη μαγεία του έρωτα. Μην απομονωθείτε ή κλείσετε πόρτες σε άτομα που θα σας πλησιάσουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οι ευκαιρίες που θα έχετε οι αδέσμευτοι να δημιουργήσετε μια σχέση που θα σας κάνει να νιώσετε γεμάτοι δεν θα σας αφήσουν παραπονεμένους. Φίλοι και αγαπημένα σας πρόσωπα θα βρίσκονται συνέχεια στο πλευρό σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Τολμήστε να προβείτε σε αλλαγές που θα αλλάξουν τη διάθεσή σας και εντυπωσιάστε τους γύρω σας με την αυτοπεποίθηση, τον ερωτισμό και τη γοητεία σας. Αυτή τη φορά εσείς θα επιλέξετε την πορεία της αισθηματικής σας ζωής και πρέπει να φροντίσετε για το καλύτερο δυνατό.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα