Ποια ζώδια ευνοούνται φέτoς το Πάσχα;

Ποια είναι τα ζώδια που ευνοούνται στις φετινές γιορτές του Πάσχα; Τι προβλέπει η αστρολογία για τις ημέρες που ακολουθούν; Ποιοι θα είναι οι τυχεροί των ημερών και ποιοι πρέπει να είναι προσεχτικοί τις ημέρες των Πασχαλινών γιορτών;

Διαβάστε το ζώδιο και τον ωροσκόπο σας και μάθετε όλες τις προβλέψεις σας για τις ημέρες του Πάσχα.

ΚΡΙΟΣ:

Όπως ήδη γνωρίζετε αγαπημένοι μας Κριοί, είστε κάτω από την επιρροή της Σεληνιακής Έκλειψης που πραγματοποιήθηκε στις αρχές της εβδομάδας στο ζώδιο του Ζυγού αλλά και του μεγάλου σταυρού στα παρορμητικά ζώδια.

Διανύετε ένα διάστημα που οι σταθερές σας σχέσεις και οι συνεργασίες βρίσκονται κάτω από το στόχαστρο αλλαγών, που δεν τις έχετε προγραμματίσει

Με την Σελήνη από το ζώδιο του Τοξότη μέχρι και το Μεγάλο Σάββατο, έχεις την ευκαιρία να ταξιδέψετε, να ξεφύγετε από τα συνηθισμένα, να τρέξετε μακριά από τα προβλήματα και να δείτε ανθρώπους που σου είχαν λείψει.

Ο Ερμής από το ζώδιό σας, σας χαρίζει την σβελτάδα της σκέψης, την εξωστρέφεια και την αμεσότητα στο λόγο, ενώ η επιθυμία σας για επικοινωνία και απόδραση είναι σίγουρα μεγάλη, ιδιαίτερα έχετε γεννηθεί στο τέλος του δευτέρου δεκαημέρου!

Μπορείτε να δείτε φίλους, να γνωρίσετε νέο κόσμο.

Τα αισθηματικά σας, μπορεί να διανύουν μία μπερδεμένη φάση, όπου και εσείς από την πλευρά σας προσπαθείτε να κατανοήσετε τι θέλετε τι σας λείπει, πώς αισθάνεστε … όμως τις ημέρες που ακολουθούν θα αντιληφθείτε καλύτερα τι σας αξίζει και τι πρέπει όντως να έχτε δίπλα σας!

Astro Tip: Περιορίστε τις υπερβολές και σκέψου λίγο πιο μπροστά!

ΤΑΥΡΟΣ:

Το Πάσχα έφτασε και εσείς αγαπημένοι μας Ταύροι αισθάνεστε εξαντλημένος και αποθαρρυμένος για θέματα που αφορούν την καριέρα αλλά και τα οικονομικά σας.

Οι σκέψεις που γυρίζουν στο μυαλό σου αναφορικά με τους παραπάνω τομείς, δεν σας αφήνουν να ηρεμήσετε και να απολαύσετε πιο ανέμελα τις ημέρες αυτές όμως θα πρέπει να αφήσετε πίσω σου το άγχος, την ένταση και το φόβο για το αύριο και να επωφεληθείτε από την αστρολογικά θετική εύνοια που δέχεστε τις ημέρες που ακολουθούν.

Η Αφροδίτη βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων και ευνοεί τις ημέρες αυτές ιδιαίτερα εσάς που έχετε γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σας.

Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Δία από το ζώδιο του Καρκίνου και το οποίο θα σας επηρεάζει τις ημέρες των γιορτών του Πάσχα , σας φέρνει την είδηση, τη συνάντηση, ή την επικοινωνία που σας εκπληρώνει μία όμορφη επιθυμία που γεμίζει την καρδιά σας με τα πιο όμορφα συναισθήματα.

Την Κυριακή του Πάσχα, η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιό σας, θα κάνει την επίσημη έναρξη της περιόδου των γενεθλίων σας και εσείς πλέον θα μπορείτε να σκεφτείτε πιο αισιόδοξα το μέλλον και την πορεία σας.

Astro Tip: Αφεθείτε συναισθηματικά, δείξτε την αγάπη σας και θυμηθείτε πως με την δύναμη της πίστης μπορείτε να βγείτε ο νικητής αυτής της περιόδου.

ΔΙΔΥΜΟΙ:

Αγαπημένοι μας Δίδυμοι, ανήκετε στους ευνοημένους της Πασχαλινής περιόδου και έχετε πράγματι την τύχη των πλανητών που θα σας βοηθήσουν να περάσετε καλά.

Το πιο σημαντικό είναι ότι τις ημέρες του Πάσχα, μπορείτε να έρθετε πιο κοντά στους ανθρώπους που αγαπάτε, στο σύντροφό σας, στην οικογένειά σας και γενικότερα μπορείτε να αναθερμάνετε το κλίμα των σταθερών σου σχέσεων.

Η Σελήνη θα βρίσκεται στο ζώδιο του Τοξότη μέχρι και το Μεγάλο Σάββατο , επομένως θα ικανοποιηθείτε από τα άτομα που υπάρχουν στη ζωή σας, θα διασκεδάσετε μαζί τους, θα τονωθούν οι σχέσεις σας .

Η υπόθεση «έρωτας» δεν θα σας αφήσει τις ημέρες αυτές να έχετε παράπονα, μπορεί να έχετε περάσει καθυστερήσεις και μπερδέματα στον τομέα των ερωτικών σας, όμως τώρα μπορείτε να απολαύσετε όλα όσα σας έχουν λείψει – χωρίς όμως να υπάρχουν οι εγγυήσεις ότι αυτή η όμορφη κατάσταση θα συνεχιστεί και για πολύ ακόμα.

Astro Tip: Με τον Ερμή να βρίσκεται στο ζώδιο του Κριού, δεν θα κάτσετε φρόνιμα, δεν θα μείντες σπίτι. Δείτε φίλους, διασκεδάστε και δικτυωθείτε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:

Το φετινό Πάσχα σας βρίσκει με κακόκεφη διάθεση, γιατί οι συνεχόμενες αλλαγές και τα γεγονότα που έχουν διαδραματιστεί στη ζωή σας, δεν σας έχουν αφήσει να καταλάβετε πώς πέρασαν οι μέρες, πώς έφτασε έτσι γρήγορα το Πάσχα.

Σπίτι, οικογένεια, καριέρα και γενικότερα η προσωπική σας ζωή, δέχεται συνεχώς «βολές» που σας θέτουν σε εγρήγορση, έτσι λοιπόν τις ημέρες των πασχαλινών γιορτών το ενδιαφέρον σας επικεντρώνεται μόνο σε μία βασική επιθυμία σας:

Πώς θα ομορφύνετε την καθημερινότητά σας, πώς θα αποβάλετε το άγχος και αναζητάτε τον τρόπο που θα κάνετε τη ζωή σας πιο όμορφη.

Όσο βαρύ και να είναι το κλίμα λοιπόν των φετινών γιορτών, θα μπορέσετε να χαλαρώσετε, η αγάπη που θα δεχτείτε από την οικογένειά σας θα σας χαρίσει απλόχερα την δύναμη που έχετε ανάγκη αυτό τον καιρό.

Astro Tip: Το τρίγωνο της Αφροδίτης από το ζώδιο των Ιχθύων με τον Δία από το ζώδιο σας, σας χαρίζει την σκέψη, την ιδέα και την λύση για να νιώσετε και πάλι ικανοποίηση!

ΛΕΩΝ:

Οι ημέρες του Πάσχα βοηθούν εσάς που ανήκετε στο ζώδιο του Λέοντα (ή έχεις τον ωροσκόπο σου σε αυτή τη θέση), να περάσετε καλά, να έχετε ικανοποίηση από την εξέλιξη μίας αισθηματικής σας υπόθεσης.

Η Σελήνη από το ζώδιο του Τοξότη, θα σχηματίσει θετικές όψεις με τον Ήλιο, τον Ερμή, τον Άρη και τον Ουρανό, δίνοντάς σας την ευκαιρία μέχρι και το Μ. Σάββατο να αποδράσετε από τα δύσκολα.

Μπορείτε να αναζωογονηθείτε, να νιώσετε την καρδιά σας να πλημυρίζει ξανά με όμορφα συναισθήματα

Ο Ερμής κινείται στο ζώδιο του Υδροχόου, υποστηρίζοντας εσάς που έχετε γεννηθεί στο τέλος του δευτέρου δεκαημέρου και δίνοντάς σας την άνεση να επικοινωνήσετε ευχάριστα με τα δικά σας άτομα ή και με τον σύντροφο.

Το σημαντικότερο από όλα είναι ότι τις ημέρες του Πάσχα θα καταφέρετε να ξεπεράσετε τις πίκρες και τα απωθημένα του παρελθόντος !

Astro Tip: Μην βιάζεστε να πάρετε αποφάσεις, προσπαθήστε να κινηθείτε πιο διπλωματικά και δειχτείτε την αγκαλιά των γύρω σας, που μπορούν να σας βοηθήσουν να περάσετε καλά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:

Με την Σελήνη να βρίσκεται στο ζώδιο του Τοξότη μέχρι και το Μ. Σάββατο, εσείς αγαπημένοι μας Παρθένοι έχετε την ανάγκη να περάσετε όσο πιο οικογενειακά γίνεται τις ημέρες που ακολουθούν. Θα θέλετε να είστε όλες αυτές τις μέρες με τους πολύ στενούς σας ανθρώπους, αυτούς που νιώθετε ζεστασιά και οικειότητα.

Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Δία μπορεί να σας βοηθήσει να έρθετε πιο κοντά σε έναν μόνιμο δεσμό ή βοηθά εσάς που είστε ελεύθερος να ανοιχτείτε σε μία νέα γνωριμία.

Την Κυριακή του Πάσχα, η Σελήνη από το ζώδιο του Αιγόκερου σας ευνοεί να ξεσκάσετε, να νιώσετε όμορφα, να διασκεδάσετε και να έρθετε πιο κοντά σε ανθρώπους που αγαπάτε!

Astro Tip: Δείτε καθαρά ότι υπάρχουν κοντά σας άνθρωποι που σας αγαπούν και πάψτε πλέον να αμφιβάλετε.

ΖΥΓΟΣ:

Μετά από μία Έκλειψη στο δικό σας ζώδιο, είναι αναμενόμενο να μην νιώθετε ικανοποίηση, ηρεμία και ασφάλεια από τις εξελίξεις που υπάρχουν στη ζωή σας.

Οι μέρες του Πάσχα δεν θα μπορούσαν όμως να χαρακτηριστούν άσχημες, αρκεί να καταφέρετε να βάλετε νερό στο κρασί σας, να υποχωρήσετε, να συμβιβαστείτε και να είστε πιο ανοιχτόμυαλοι σε κάποιες καταστάσεις.

Η Σελήνη από το ζώδιο του Τοξότη μέχρι και το Μεγάλο Σάββατο, σας κινητοποιεί για να βγείτε, να μετακινηθείτε, να επικοινωνήσετε και γιατί όχι να ταξιδέψετε. Μέσα από την επικοινωνία, μπορείτε να νιώσετε καλύτερα συναισθηματικά.

Ο Ερμής από το ζώδιο του Κριού, σας φέρνει γρήγορα κοντά σε ανθρώπους που αγαπάτε, σας κάνει να εκφράζεστε αυθόρμητα όμως πολλές φορές και επιπόλαια.

Astro – Tip: Μειώστε την εκρηκτική σας διάθεση, συμβιβαστείτε, υποχωρήστε και αρκεστήτε σε ότι ήδη έχετε, προσπαθώντας να το διαφυλάξετε!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:

Νιώθετε την ανάγκη να εκφραστείτε, να δείξετε με πράξεις τα συναισθήματά σας, να κάνετε τα δώρα σας, να αποδείξετε ότι νοιάζεστε, ότι είστε εκεί και ότι πάντα θα είστε.

Αυτό το Πάσχα μπορείτε να έχετε έξοδα και ευθύνες, όμως έχει χαρά και ικανοποίηση.

Εσείς θα είστε αυτοί που θα προσπαθήσετε να φτιάξετε το κέφι των γύρω σας, εσείς είστε αυτοί που θα δώσετε στα κοντινά σας πρόσωπα την δύναμη για να αντέξουν στα δύσκολα.

Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Δία, σας δίνει την αισθηματική χαρά που περιμένετε ιδιαίτερα αν έχετε γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σας!

Όσο για την Κυριακή του Πάσχα, με την Σελήνη να βρίσκεται στο ζώδιο του Αιγόκερω, θα εκφραστείτε, διασκεδάσετε και θα επικοινωνήσετε με τον καλύτερο τρόπο.

Astro – Tip: Βρίσκεστε (προς το παρόν) σε καλύτερη φάση συγκριτικά με άλλους, σκορπίστε λοιπόν στους γύρω σας το κέφι και τη χαρά.

ΤΟΞΟΤΗΣ:

Οι φετινές μέρες του Πάσχα είναι αρκετά όμορφες για το δικό σας ζώδιο αγαπημένοι Τοξότες.

Η Σελήνη θα βρίσκεται μέχρι και το Μ. Σάββατο στο δικό σας ζώδιο, σχηματίζοντας θετικές όψεις με τον Ήλιο, τον Ερμή, και τον Ουρανό.

Μπορείτε να ταξιδέψετε, να απολαύσετε στιγμές γεμάτες έρωτα και συναίσθημα, να νιώσετε ανακούφιση από την ροή των εξελίξεων και να ακολουθήσετε τα μονοπάτια της καρδιάς σας τα οποία θα σας οδηγήσουν ακριβώς στο σημείο που εσείς θέλετε.

Την Κυριακή του Πάσχα με την Σελήνη να βρίσκεται στο ζώδιο του Αιγόκερω, θα θελήσετε να περάσετε πιο παραδοσιακά και οικογενειακά την ημέρα σας, έστω και αν η βασική σας επιθυμία αυτό τον καιρό θα ήταν να αποδράσετε από όλους και από όλα.

Astro – Τip: Το συναίσθημα γίνεται ο οδηγός σας και ο έρωτας σας βοηθά να ξεπεράσετε τα δύσκολα!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:

Δεν έχετε περάσει εύκολα αγαπημένοι Αιγόκεροι και το φετινό Πάσχα είναι αρκετά περίεργο για το δικό σας ζώδιο …

Μέχρι και το Μ. Σάββατο υπάρχουν σκέψεις, ανασφάλειες, νοσταλγίες και φόβοι που δεν σας επιτρέπουν να περάσετε και τόσο ξέγνοιαστα …

Ωστόσο, το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Δία, μπορεί να σας φέρει την επικοινωνία με το άτομο που σας ενδιαφέρει, που θα μπορεί πραγματικά να σας βοηθήσει να ξεχαστεείς από τα δύσκολα.

Την Κυριακή του Πάσχα η Σελήνη θα βρίσκεται στο δικό σας ζώδιο και έτσι λοιπόν θα μπορέσετε να εκφράσετε τα συναισθήματα και τις σκέψεις που τις προηγούμενες ημέρες τριγυρνούσαν στο μυαλό και στην καρδιά σας!

Astro – Tip: Μην αναβάλετε για αύριο, αυτό που μπορείτε να κάνετε σήμερα… Δείξτε τα συναισθήματά σας!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ :

Τα μηνύματα που θα λάβετε τις ημέρες των Πασχαλινών γιορτών θα είναι ευχάριστα και θα δημιουργήσουν έκπληξη σε εσάς που έχετε γεννηθεί το ζώδιο του Υδροχόου!

Οι προσκλήσεις, οι προτάσεις και οι φίλοι θα κάνουν τις ημέρες σας ευχάριστες και ξέγνοιαστες , ωστόσο εσείς θα νιώθετε ότι κάτι σας λείπει, ότι κάτι δεν πάει ακριβώς όπως το θέλετε.

Μέχρι και το Μ. Σάββατο μπορείτε να περάσετε καλά, να ανανεωθείτε, να ξεφύγετε από τα συνηθισμένα και να γελάσετε με την παρέα φίλων και δικών σας ανθρώπων.

Από την Κυριακή του Πάσχα όμως που η Σελήνη θα βρίσκεται στο ζώδιο του Αιγόκερω, η διάθεση σας θα είναι κάπως πεσμένη, ενώ η νοσταλγία σας για κάποιες στιγμές αλλά και για ανθρώπους που πέρασαν από τη ζωή σας αλλά δεν είναι πλέον στο πλάι σας θα σας κάνουν έστω και για λίγο να μελαγχολήσετε.

Astro Tip: Μην νοσταλγείτε για τις στιγμές που πέρασαν απολαύστε τις στιγμές που ανοίγονται μπροστά σας!

ΙΧΘΥΣ:

Το φετινό Πάσχα δεν είναι και άσχημο για σάς που ανήκετε στο ζώδιο του Ιχθύ, απλά έχετε το άγχος και την πίεση κυρίως για θέματα που αφορούν τον επαγγελματικό και τον οικονομικό σας τομέα. Τις ανασφάλειες για αυτούς τους τομείς δεν μπορείτε να τις αφήσετε πίσω σας έστω και για λίγο.

Αγορές, δώρα και σπατάλες είναι βέβαιο ότι θα κάνετε, όμως προσέξτε λίγο περισσότερο στις παρορμητικές σας αγορές, οι οποίες θα αποδειχθεί ότι δεν θα είναι και τόσο έξυπνες.

Μέχρι το Μ. Σάββατο λοιπόν σας διακρίνει η υπερβολή αλλά και η σύγχυση από την Κυριακή του Πάσχα θα σας δοθούν οι ευκαιρίες να βρεθείτε ανάμεσα σε κόσμο – σε ανθρώπους που σε συνδέουν όμορφα συναισθήματα.

Astro Tip: Ο άσσος στο μανίκι σας για τις ημέρες που ακολουθούν είναι το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Δία, που πραγματικά μπορεί να σας χαρίσει μία πολύ τυχερή εξέλιξη στα ερωτικά σας.

Πηγή metrogreece.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα