Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Πέμπτη 17 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ
Μην εναντιώνεστε σε ανθρώπους που σας κοντράρουν, απλώς δοκιμάστε άλλη μέρα. Με σταθερές και ήρεμες κινήσεις θα πετύχετε ό,τι οι άλλοι ζητούν σπασμωδικά. Ζητήστε βοήθεια από την οικογένειά σας και μην το βάλετε κάτω με την πρώτη δυσκολία.

ΤΑΥΡΟΣ
Βάλτε τάξη στις υποχρεώσεις σας και βρείτε χρόνο για να κάνετε ό,τι αγαπάτε. Κερδίστε τους συνεργάτες σας αποδεικνύοντάς τους τη θέληση που έχετε και τις αντοχές σας. Μην αφήσετε την ένταση που υπάρχει να σας εκνευρίσει και κρατηθείτε μακριά από ζήλιες και κριτικές.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Προχωρήστε στα σχέδιά σας, αφού πρώτα οργανώσετε τον χρόνο σας και ελέγξετε όλα τα δεδομένα. Εκφράστε τα συναισθήματά σας για να μη σας δημιουργούν προβλήματα. Αφήστε τη μέρα να κυλήσει ήρεμα και δείξτε στοργή στον σύντροφό σας, ο οποίος θα σας την ανταποδώσει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Πείτε ευγενικά τις απόψεις σας και μετά αφήστε τους άλλους να αποφασίσουν χωρίς να τους πιέζετε. Αφήστε το χαμόγελό σας να βγει και πάλι προς τα έξω και δώστε χαρά στους γύρω σας. Κάποιες κοινωνικές εκδηλώσεις θα σας φανούν χρήσιμες για τα επαγγελματικά σχέδιά σας.

ΛΕΩΝ
Μην κριτικάρετε δικά σας πρόσωπα που σας έκαναν κριτική, γιατί ίσως είχαν τους λόγους τους. Να θυμάστε ότι η κούραση και η μοναξιά ποτέ δεν υπήρξαν καλοί σύμβουλοι. Ηρθε η στιγμή να βάλετε τέλος στα λάθη του παρελθόντος και να μην τα επαναλάβετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Αφεθείτε για λίγο στα χέρια του συντρόφου σας και όπου δεν μπορείτε να αντισταθείτε, υποταχθείτε. Επειδή υπάρχουν όρια στην υπομονή, δώστε απαντήσεις και μην το παρατραβάτε. Οι εξηγήσεις των συνεργατών σας για ένα θέμα που σας απασχολεί θα διαλύσει τις αμφιβολίες σας.

ΖΥΓΟΣ
Μην ξεχνάτε πως με το να διεκδικείτε λάθος πράγματα σε λάθος στιγμή ρίχνετε κι άλλο λάδι στη φωτιά. Ενδώστε σε προτάσεις που σας κεντρίζουν το ενδιαφέρον και θα εδραιώσουν τη σιγουριά της σχέσης σας. Αφήστε τα παιδιαρίσματα και ακουμπήστε ο ένας στον άλλον αδιαφορώντας για το ποιος θα κάνει την αρχή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Δημιουργήστε μια ευνοϊκότερη τάξη πραγμάτων για να μπορέσετε να προωθήσετε αλλά και να υλοποιήσετε τους στόχους και τα σχέδιά σας. Η κριτική δεν σας βοηθά, γι’ αυτό προσπαθήστε να μάθετε από τα λάθη των άλλων.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Μην καλομαθαίνετε τους άλλους, γιατί έτσι θεωρούν κάποια πράγματα κεκτημένα. Προσπαθήστε να βελτιώσετε την επαγγελματική σας ζωή με τη βοήθεια των συνεργατών σας. Οταν βλέπετε ότι τα περιθώρια στενεύουν υποχωρήστε και μην τα θέλετε όλα δικά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Για να ξεφύγετε από τη ρουτίνα κάντε και καμία τρέλα που θα σας αλλάξει τη διάθεση. Είναι προτιμότερο να αναβάλετε μια συζήτηση που πιστεύετε ότι η έκβασή της δεν είναι βέβαιη. Ασχοληθείτε με τα επαγγελματικά σας σχέδια, χωρίς να ξεχνάτε τα αισθηματικά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Χρησιμοποιήστε σωστά τη γοητεία σας για να προωθήσετε αυτά που επιθυμείτε. Οι αντίθετες απόψεις που έχετε στη σχέση σας θα φέρουν εντάσεις και προστριβές. Είναι η σειρά σας να αποδείξετε στο έτερον ήμισυ την αγάπη σας.

ΙΧΘΥΕΣ
Σταματήστε να σκέφτεστε ορθολογιστικά και αφεθείτε στις χαρές που σας δίνει η σχέση σας. Περιορίστε ευαισθησίες και πάψτε να παίζετε με τις λέξεις, εάν θέλετε να υπάρχει ειλικρίνεια. Ο,τι δεν σας καλύπτει συναισθηματικά πρέπει να το βγάλετε από τη ζωή σας αμέσως.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα