Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Τρίτη 15 Απριλίου

Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα 15 Απριλίου.

ΚΡΙΟΣ: Μην αφήσετε τους άλλους να καθορίζουν τη ζωή σας. Διευθετήστε τα οικονομικά σας προβλήματα, γιατί οι πιέσεις που θα δεχτείτε θα σας φέρουν σε αδιέξοδα. Πάρτε τα ηνία στα χέρια σας και ξεκινήστε χρωματίζοντας την καθημερινότητά σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Ενα ταξίδι ή μια εκδρομή θα σας βοηθήσει να βρείτε την ηρεμία σας και να ξεκουραστείτε, μια που θα προκύψουν ξαφνικές αλλαγές σε καταστάσεις που θεωρούσατε δεδομένες. Πριν αποφασίσετε να κάνετε την έκρηξή σας απαιτήστε κατανόηση από τους άλλους.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Βρείτε λύσεις για όσες σχέσεις σας κινούνται οριακά, δείξτε τον αληθινό σας εαυτό και σταματήστε να παίζετε με τους άλλους. Μια νέα γνωριμία θα σας γεμίσει αυτοπεποίθηση. Εργαστείτε σκληρά τη μέρα, αν αυτό επιθυμείτε, αλλά το απόγευμα ασχοληθείτε με τον εαυτό σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Τα οικονομικά σας θέματα έρχονται στο προσκήνιο, λόγω ευθυνών, αλλά η μέρα είναι θετική για να ξεκαθαρίσετε καταστάσεις που σας πιέζουν και να προωθήσετε τα επαγγελματικά σας σχέδια. Καλό είναι πριν καταλήξετε σε σημαντικές αποφάσεις να χαλαρώσετε και να ακούσετε τις συμβουλές των φίλων σας.

ΛΕΩΝ: Αντιληφθείτε την υποκρισία που υπάρχει γύρω σας και μη βλέπετε μόνο όσα θέλετε. Τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οικεία σας πρόσωπα θα σας γεμίσουν αρκετό άγχος. Δεν χρειάζεται να είστε τόσο επιφυλακτικοί για να εκφράσετε τα συναισθήματά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ενα παλιό πρόσωπο θα ξαναμπεί στη ζωή σας και θα έρθετε σε δίλημμα για το τι πρέπει να πράξετε. Προσέξτε τις κινήσεις σας γιατί έχετε άτομα που ενεργούν εναντίον σας και τα αγνοείτε. Για να αποδείξετε ότι είστε οι καλύτεροι πρέπει να αρχίσετε να προβάλλετε τον εαυτό σας.

ΖΥΓΟΣ: Τα περισσότερα προβλήματα τα προκαλείτε από μόνοι σας με τη στάση που κρατάτε. Προσπαθήστε να αλλάξετε τη συμπεριφορά σας και παράλληλα στηρίξτε ένα φίλο που έχει ανάγκη τη βοήθειά σας. Βάλτε προτεραιότητες στις εκκρεμότητες που έχετε και θα απαλλαγείτε μια και καλή από αυτές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Δείτε με λογική τις καταστάσεις, γιατί το συναίσθημα σας οδηγεί σε λάθος δρόμο. Κάντε αλλαγές στον προσωπικό σας χώρο, γιατί έχετε ανάγκη από αέρα ανανέωσης. Ασχοληθείτε όσο μπορείτε με χαλαρές δραστηριότητες για να μην ξεπεράσετε τις αντοχές σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ψάξτε να βρείτε τις αλήθειες που κρύβονται και μη τα βάζετε με λάθος ανθρώπους. Δείξτε υπομονή και σωστή κρίση στα εμπόδια που υπάρχουν στα επαγγελματικά σας σχέδια. Σκεφτείτε ψύχραιμα και λογικά για να μπορέσετε να βάλετε προτεραιότητες στους στόχους σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μην αφήνετε να κυριαρχούν μέσα σας ο φόβος και η ανασφάλεια, γιατί η τύχη θα είναι με το μέρος σας. Η μέρα είναι κατάλληλη και για να προβείτε σε ένα νέο φλερτ. Ενα μικρό ταξιδάκι θα σας αλλάξει τη διάθεση και θα σας γεμίσει δημιουργικές ιδέες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Εκτός από τις δικές σας ανάγκες επιβάλλεται να προσπαθήσετε να δείτε και των άλλων, αλλά μην αναλωθείτε μόνο σε ένα συγκεκριμένο άτομο που σας προκαλεί συναισθηματικό πόνο. Ενεργήστε που πρέπει κάνοντας καμιά φορά και τα στραβά μάτια, και περιμένετε τις εξελίξεις.

ΙΧΘΥΕΣ: Η συμπεριφορά σας δεν συντελεί στο να λύσετε παρεξηγήσεις με κοντινά σας πρόσωπα και τα απρόοπτα έξοδα σε συνδυασμό με τις υποχρεώσεις που έχετε σας προκαλούν άγχος και υπερένταση. Πρέπει να πειθαρχήσετε με τους κανόνες για να επιτευχθούν οι στόχοι σας.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα