Αύριο η Σεληνιακή Έκλειψη στο Ζυγό: Πως θα επηρεάσει το ζώδιο σας!

Σκληρός και δύσκολος μήνας προβλέπεται ο Απρίλιος, από αστρολογικής άποψης, με τις δύο εκλείψεις που τον συνοδεύουν.

Η πρώτη γίνεται αύριο, 15 Απριλίου, στην 25η μοίρα του Ζυγού και επηρεάζει αυτόματα τον άξονα Κριού- Ζυγού. Πρόκειται για Πανσέληνο και ολική έκλειψη Σελήνης και όπως σε κάθε πανσέληνο, θα βγουν στην επιφάνεια… τα βαθύτερα συναισθήματα μας, θα γίνουμε ευάλωτοι, οξύθυμοι, ενώ οι εντάσεις δεν θα λείψουν.

Το κακό είναι ότι σε αυτή την έκλειψη, ο Ερμής από τον Κριό, ο Άρης από το Ζυγό κάνουν δυσαρμονικές όψεις με τον Ουρανό από τον Κριό, με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω αλλά και με τον Δία από τον Καρκίνο. Τι σημαίνει αυτό; Δυσάρεστες ειδήσεις και εξελίξεις, προβλήματα στις συγκοινωνίες, τέλος συνεργασιών, εντάσεις, τσακωμοί και σκληρά λόγια θα είναι τα βασικά στοιχεία στην καθημερινότητα μας αυτές τις μέρες.
Ποια ζώδια επηρεάζονται:
Οι άμεσα εμπλεκόμενοι και δέκτες αυτού του φαινομένου είναι οι εκπρόσωποι του Παρορμητικού Σταυρού, δηλαδή οι Κριοί, οι Καρκίνοι, οι Ζυγοί και οι Αιγόκεροι (κυρίως οι γεννημένοι του β’ δεκαημέρου) αλλά και όσοι έχετε πλανήτες σε αυτά τα ζώδια! Εσείς θα δεχτείτε τη μεγαλύτερη επιρροή της έκλειψης, με εντάσεις και αναταράξεις στις σχέσεις και τις συνεργασίες σας.

Αναλυτικά:
Κριοί: Ανατροπές θα έχετε στο σπίτι αλλά και στη δουλειά σας! Όντας πολεμοχαρείς θα πρέπει να προσέξετε τα λόγια σας και να μεταθέσετε σημαντικές αποφάσεις για αργότερα!

Ταύροι: Η έκλειψη δεν σας επηρεάζει άμεσα. Όμως μιας που η Σελήνη συμμετέχει ενεργά, θα έχετε και εσείς τις δυσκολίες σας, κυρίως στα επαγγελματικά σας. Να είστε ψύχραιμοι και με κατανόηση προς τους άλλους!

Δίδυμοι: Η έκλειψη αυτή μπορεί να σας φέρει και θετικές εξελίξεις σε μια σχέση, ξεκαθαρίζοντάς την. Καθυστερήσεις προβλέπονται σε κάποιες υποθέσεις σας, ενώ προσοχή θα χρειαστεί να δείξετε στα έξοδα σας.

Καρκίνοι: Με θέματα του σπιτιού και της οικογένειας θα ασχοληθείτε αυτές τις μέρες, αφού αυτή η έκλειψη ρίχνει φως σε αυτόν τον τομέα. Μετακομίσεις, αγοραπωλησίες κτλ. Προσοχή στις εντάσεις τόσο στη δουλειά όσο και στις σχέσεις σας!

Λέοντες: Η σεληνιακή έκλειψη επηρεάζει την επικοινωνία σας! Αποφύγετε συζητήσεις και διαφορές με αδέλφια και συγγενείς. Τα συναισθήματα σας θα είναι πολύ έντονα και θα πρέπει να είστε ψύχραιμοι και να μην οδηγηθείτε σε ρήξεις.  Μην εμπλακείτε σε επενδύσεις που περιέχουν ρίσκο. Στα αισθηματικά σας περιμένουν πολύ ωραίες στιγμές…

Παρθένοι: Οικονομικά, οικονομικά, οικονομικά! Σε αυτά σας επηρεάζει αυτή η έκλειψη, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να βάλετε ένα φρένο στα έξοδα σας αλλά και να αλλάξετε τη σχέση σας με το χρήμα! Κάντε καμιά απόδραση έστω κοντινή… θα σας ξεκουράσει και θα σας ανανεώσει! Η γοητεία σας… στα ύψη!

Ζυγοί: Είστε οι πρωταγωνιστές της έκλειψης! Θα έχετε μεγάλες αλλαγές στη ζωή σας! Μπορεί να είναι στη δουλειά σας, στο γάμο σας, στις σχέσεις σας ή ακόμη και στην εμφάνιση σας. Εγκαινιάζεται μια νέα περίοδος με ανατροπές και σπουδαίες αλλαγές. Παρόλα τάυτα οι συνθήκες σας ευνοούν με τις εξελίξεις…να γίνονται προς όφελος σας.

Σκορπιοί: Ενδοσκόπηση και κρυφά γεγονότα θα σας περιστοιχίσουν αυτές τις μέρες! Θα ενδώσετε σ΄ έναν πειρασμό; Θα κάνετε μια κρυφή σχέση; Κάτι θα συμβεί με σχέσεις σας που δεν μπορούν να αποκαλυφθούν… ακόμη ίσως και να αποκοπείτε απ΄αυτές!

Τοξότες: Παρακινείστε να κάνετε πραγματικότητα τους στόχους, τις επιθυμίες και τις φιλοδοξίες σας. Σημαντικό ρόλο… σε ότι σας συμβεί θα παίξουν οι φίλοι σας. Δρομολογούνται τα πράγματα στα αισθηματικά σας, με επισημοποιήσεις ή με μια εγκυμοσύνη!

Αιγόκεροι: Αυτή η έκλειψη θα σας ανταμείψει για τους κόπους σας στο κομμάτι της καριέρας. Αναθεωρείτε στα επαγγελματικά και δεν αποκλείεται να ξεκόψετε από καταστάσεις και ανθρώπους που σας έμπαιναν εμπόδιο!

Υδροχόοι: Ευνοείστε από αυτήν την έκλειψη! Τα όνειρα σας πραγματοποιούνται, αρκεί να έχετε σαφείς στόχους και να τους κάνετε ξεκάθαρους στους απέναντι σας! Θετικά τα πράγματα και στα επαγγελματικά σας!

Ιχθύες: Δραστηριοποιείστε με αυτήν την έκλειψη, μόνο που θα πρέπει να προσέξετε τις παρασκηνιακές ενέργειες, είτε προέρχονται από σας είτε από τους άλλους. Χαλαρώστε, μην θυμώνετε και μην δημιουργείτε εντάσεις. Αναζωπυρώνετε τη σχέση σας!

Κάτι ευχάριστο: Στις 18 Απριλίου η Αφροδίτη θα σχηματίσει θετική όψη με τον Δία και τον Πλούτωνα και θα ασχοληθούμε με τα ευχάριστα πράγματα της ζωής. Θα είναι μια γλυκιά, τρυφερή και αισθηματική μέρα!

Με λίγα λόγια: Σε αυτόν τον διάχυτο εκνευρισμό των ημερών… χαλαρώστε, ρίξτε τους τόνους, αποφύγετε τις εντάσεις, αποφύγετε να λύσετε σημαντικές διαφορές ή να πάρετε σημαντικές αποφάσεις, προσέξτε τι λέτε αλλά, πως το λέτε, αλλά και πως οδηγείτε!

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα