Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Δευτέρα 7 Απριλίου

Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 7 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ
Μην μπερδεύετε τα επαγγελματικά με τα οικογενειακά σας, γιατί είναι δύο διαφορετικοί τομείς της ζωής σας. Αναθερμάνετε σχέσεις που λόγω ειδικών συνθηκών πάγωσαν και τις έχετε ανάγκη. Δείξτε κατανόηση και μην κουράζετε τους γύρω σας με παράλογες απαιτήσεις.

ΤΑΥΡΟΣ
Πεπαλαιωμένες πεποιθήσεις και προκαταλήψεις δεν έχουν θέση δίπλα σας. Για να αποφύγετε τις παρεξηγήσεις με τον σύντροφό σας, πάρτε θέση στις ανησυχίες του. Εκμεταλλευτείτε την αντικειμενικότητα που τον διακρίνει τελευταίως για να του πείτε κάτι που σας βασανίζει.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Επιβάλλεται να κρατήσετε μακριά από τη σχέση σας τα προβλήματα της καθημερινότητας. Μην παίρνετε αποφάσεις και μην πιέζετε καταστάσεις. Διατηρήστε ήπιο τόνο στις συζητήσεις σας, για να διατηρήσετε την ηρεμία. Μπορείτε να πάρετε πρωτοβουλίες για τον εαυτό σας, αρκεί να μη φανείτε εγωιστές σε σημαντικά θέματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Τα θέματα που θα προκύψουν να συζητήσετε θα ανατρέψουν το πρόγραμμά σας. Αφιερώστε περισσότερο χρόνο στη σχέση σας και ανοίξτε την καρδιά σας για να καλύψετε τη συναισθηματική απόσταση που σας χωρίζει. Κάθε εμπόδιο για καλό, οπότε μην απογοητεύεστε από μια ερωτική απογοήτευση.

ΛΕΩΝ
Φανείτε ειλικρινείς με τους άλλους, αφού θέλετε και αυτοί να είναι με εσάς. Μην επιτρέψετε σε τρίτα άτομα να επεμβαίνουν στις προσωπικές σας σχέσεις. Ακούστε προσεκτικά τι έχουν να σας πουν κάποια μέλη της οικογένειάς σας και μετά βγάλτε συμπεράσματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ασχοληθείτε περισσότερο με τον εαυτό σας και βρείτε χρόνο να χαλαρώσετε. Σκεφτείτε θετικά και μην αφήσετε το θάρρος να σας εγκαταλείψει. Εάν δώσετε απλόχερα στοργή και αγάπη, να είστε σίγουροι ότι θα σας το ανταποδώσουν.

ΖΥΓΟΣ
Φανείτε δημιουργικοί και λύστε με τη λογική πρακτικά θέματα που σας απασχολούν. Η εξασφάλιση που ζητάτε από τους συνεργάτες σας δεν θα σας δοθεί άμεσα. Προσέξτε τι λέτε και προσπαθήστε να μη ζηλεύετε έχοντας μόνο ενδείξεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αφού τα επαγγελματικά σας πάνε καλά, βάλτε σε προτεραιότητα τα συναισθηματικά σας. Το χαμόγελο θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε την κυκλοθυμική συμπεριφορά ενός συνεργάτη σας. Διεκδικήστε ό,τι σας αξίζει και μην καταπνίγετε τις επιθυμίες και τα όνειρά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ακούστε τις ανάγκες του συντρόφου σας γιατί έχει ξεπεράσει τα όριά του. Οι εκκρεμότητές σας θα τακτοποιηθούν, αρκεί να το πάρετε απόφαση. Κάντε αλλαγές στον χώρο σας και θα νιώσετε καλύτερα ψυχολογικά. Προγραμματίστε από τώρα τις δουλειές της επόμενης εβδομάδας για να αφήσετε ελεύθερο χρόνο για εσάς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Βάλτε όρια σε κουραστικούς ή φλύαρους ανθρώπους προτού σας γίνουν φορτικοί. Προχωρήστε ακόμη ένα βήμα για την ωρίμανσή σας, χωρίς να σταματήσετε να βρίσκεστε στο παρόν και ανακαλύψτε τα σημεία που σας προσφέρουν ασφάλεια ή σας δημιουργούν ανασφάλειες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η ανάγκη δράσης στους τομείς της προσωπικής και επαγγελματικής σας ζωής δεν πρέπει να γίνει με σπασμωδικές κινήσεις αλλά με τη φινέτσα της καλλιέργειας. Φροντίστε να μην απομακρυνθείτε από ανθρώπους που σας έχουν δείξει την αγάπη τους.

ΙΧΘΥΕΣ
Επειδή μόνοι σας δεν θα καταφέρετε να βγάλετε άκρη, μοιράστε αρμοδιότητες. Μην περιορίζεστε μόνο στο να δίνετε συμβουλές στους άλλους, αλλά γίνετε και το φωτεινό παράδειγμα. Αφήστε για λίγο στην άκρη τις φαντασιώσεις σας και αντιμετωπίστε τις καταστάσεις με ρεαλισμό.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα