Ζώδια: Το ζώδιο σας σήμερα Πέμπτη 14 Απριλίου

Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου). Επαγγελματικά αλλά και συναισθηματικά ξεκαθαρίσματα φέρνει στο προσκήνιο η σημερινή μέρα. Αποφύγετε να δράσετε με θυμό αλλά και να πάρετε τη θέση του θύματος σε δύσκολες συζητήσεις και υποθέσεις. Πείτε αυτό που αισθάνεστε με απόλυτη ειλικρίνεια και δεν θα βγείτε χαμένοι. Δώστε προσοχή σε θέματα μετακινήσεων αλλά και επικοινωνίας.
Ταύρος
(20 Απριλίου – 20 Μαΐου). Εστιάστε σήμερα με την όψη Σελήνης - Πλούτωνα σε ρεαλιστικούς τρόπους, που θα σας κάνουν πιο αξιόπιστους προς το περιβάλλον σας και αποφύγετε τις υπεραισιόδοξες αξιολογήσεις. Θετικές συζητήσεις, τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον προσωπικό τομέα, φαίνεται πως μπορούν να σας βγάλουν από την πίεση της προηγούμενης περιόδου, αρκεί να είστε έτοιμοι να αναλάβετε τις ευθύνες σας.

Δίδυµοι
(21 Μαΐου – 21 Ιουνίου). Κρατήστε ισορροπίες και αποφύγετε υπερβολές σε θέματα σχέσεων και συνεργασιών και αποφύγετε να αναλωθείτε σε άσκοπες συζητήσεις για δάνεια, θέματα υγείας, συμβόλαια αλλά και θέματα σπουδών. Αν σκέφτεστε να μετακινηθείτε, μην ξεχνάτε πως ο κυβερνήτης σας ο Ερμής καραδοκεί ανάδρομος, δημιουργώντας ταλαιπωρία και ανατροπές.

Καρκίνος
(22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου). Αποφύγετε τους ανταγωνισμούς και την έντονη εγωιστική διάθεση και κρατήστε χαμηλά τους τόνους, τόσο στον προσωπικό όσο και στον επαγγελματικό τομέα. Αποφύγετε να επαναλάβετε σενάρια που επιφέρουν χωριστότητα και απόσταση από τον σύντροφό σας, εμπλέκοντας τρίτους ή πρόσωπα της οικογένειας στις σχέσεις σας.
Λέων
(23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου). Έντονη προβλέπεται η σημερινή μέρα με πολλές συζητήσεις και επαφές τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον προσωπικό τομέα. Αν σκέφτεστε να ξεκαθαρίσετε αυτή την περίοδο θολές εκκρεμότητες του παρελθόντος, πρέπει να είστε έτοιμοι να σηκώσετε και την ευθύνη που φέρνει η αλήθεια που βγαίνει στην επιφάνεια.

Παρθένος
(23 Αυγούστου – 23 Σεπτεµβρίου). Με την όψη Σελήνης – Πλούτωνα, η σημερινή μέρα φέρνει στο προσκήνιο σημαντικές συζητήσεις. Αλήθειες που λέγονται αλλά και πιο ψύχραιμες εκτιμήσεις δικές σας αλλά και των γύρω σας, σας δείχνουν τον τρόπο να βάλετε τάξη στην ασάφεια της τελευταίας περιόδου. Μη βιαστείτε παρόλα αυτά να δράσετε, αλλά αξιοποιήστε την περίοδο αυτή καταστρώνοντας πιο αποτελεσματικές στρατηγικές.

Ζυγός
(24 Σεπτεµβρίου – 23 Οκτωβρίου). Ο τρόπος που σκέφτεστε τα πράγματα και η αξία που δίνετε στα πρόσωπα και στα γεγονότα αλλάζει αυτή την περίοδο, με στόχο την θετική έκβαση κάθε κατάστασης. Κινηθείτε με αισιοδοξία προς τα εμπρός, αφήνοντας πίσω σας δυσλειτουργικές καταστάσεις του παρελθόντος και μην επιτρέψετε σε φοβίες και ψεύτικα διλήμματα να σας κλείσουν το δρόμο.

Σκορπιός
(24 Οκτωβρίου – 22 Νοεµβρίου).Αποφύγετε υπεραισιόδοξες αποφάσεις και υπερβολές στην ανάγκη σας να απεμπλακείτε από καταστάσεις και άτομα που σας πιέζουν και αξιολογήστε με προσοχή σήμερα καθετί που λέτε ή κάνετε. Στον προσωπικό τομέα, αποφύγετε να εστιάσετε στα εξωτερικά γεγονότα και ρίξτε φως στο τι πραγματικά είναι αυτό που αναπαράγει δυσάρεστα γεγονότα με τα κοντινά σας πρόσωπα.

Τοξότης
(23 Νοεµβρίου – 21 ∆εκεµβρίου). Με την όψη Σελήνης – Ποσειδώνα σήμερα, μην παρασυρθείτε ούτε σε υπερενθουσιασμούς ούτε σε απογοητεύσεις, μιας και αυτά που λέγονται το πιο πιθανό είναι να μην ισχύουν. Αποφύγετε να στηριχτείτε σε γενικόλογες εκτιμήσεις και ελλιπείς αξιολογήσεις επάνω σε σημαντικά θέματα που αφορούν τόσο εσάς προσωπικά όσο και δικά σας πρόσωπα. Δείξτε προσοχή στις μετακινήσεις σας.

Αιγόκερως
(22 ∆εκεµβρίου – 19 Ιανουαρίου). Η όψη της Σελήνης και του Πλούτωνα και η συμμετοχή του Χείρωνα και του Ποσειδώνα, σας δημιουργεί θετική αίσθηση και καλά συναισθήματα σήμερα, μέσα από την αλληλεπίδραση με συνεργάτες αλλά και κοντινά σας πρόσωπα. Συζητήσεις που προκύπτουν με τον σύντροφό σας, φίλους και οικογενειακά σας άτομα, διαφωτίζουν καταστάσεις και επιφέρουν αρμονία.

Υδροχόος
(20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου).Εκκρεμότητες του παρελθόντος και οι αλήθειες που δε λέγονται από μέρους σας ξεκάθαρα, είναι αυτό που οδηγεί τα πράγματα στο παρόν σε χαώσεις. Ξεκαθαρίστε με όποιο κόστος, αρχικά με τον εαυτό σας και έπειτα με το περιβάλλον σας. Σημαντικά ξεκαθαρίσματα στον τομέα των σχέσεων φέρνουν στο προσκήνιο ουσιαστικές αλήθειες, που καλό είναι να τις λάβετε σοβαρά.

Ιχθύες
(19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου).Με την όψη Σελήνης – Ποσειδώνα - Χείρωνα, αποφύγετε να μπλέξετε σήμερα τη συναισθηματική φόρτιση που σας δημιουργούν γεγονότα στον προσωπικό τομέα με πρακτικές υποθέσεις που χρειάζονται απόλυτη διαύγεια και καθαρότητα στον επαγγελματικό τομέα. Διεκπεραιώστε με αποστασιοποίηση τις όποιες σημαντικές εκκρεμότητες και αφιερώστε χρόνο έπειτα ώστε να ξεκαθαρίσουν αυτά που σας απασχολούν.

www.heliofoto.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα