Μεγάλες αλλαγές στην πλατφόρμα του LinkedIn

Ριζικά ανανεώθηκε η ιστοσελίδα του LinkedIn, η οποία πλέον θυμίζει περισσότερο τις διάφορες εφαρμογές της πλατφόρμας για φορητές συσκευές, ενώ έχει σχεδιαστεί με βάση την ευχρηστία και την εύκολη αναζήτηση.

Όπως θα διαπιστώσετε και παρατηρώντας την εικόνα παρακάτω, η νέα αυτή εκδοχή του δημοφιλούς ισοτόπου επαγγελματικής δικτύωσης θυμίζει αρκετά το website του Facebook, όσον αφορά στη δομή και τη λειτουργικότητα.

Για παράδειγμα, πλέον στην επάνω αριστερά γωνία της ιστοσελίδας συναντάται ένα ενοποιημένο πεδίο αναζήτησης, που μπορεί να βρει πληροφορίες σε κάθε υποκατηγορία του LinkedIn. Αλλαγές έχει υποστεί και η χρωματική παλέτα που χρησιμοποιείται στην ιστοσελίδα, ενώ πλέον το chat λειτουργεί όπως του Facebook, προβάλλοντας ένα ξεχωριστό παράθυρο για κάθε συζήτηση.

Στόχος αυτής της ανανέωσης είναι το LinkedIn να αποκτήσει μια περισσότερο κοινωνική υπόσταση, κάνοντας τους χρήστες να ασχολούνται περισσότερο ενεργά με αυτό και όχι να το αντιμετωπίζουν απλά ως μια online εκδοχή του βιογραφικού τους σημειώματος.

 

pcmag

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα