Φτάνουν όλα σας τα e-mail στον προορισμό τους;

Η κατάλληλη web-based υπηρεσία μπορεί να "καθαρίσει" τη βάση των e-mail που διατηρείτε στις λίστες επαφών σας.

Ένα από τα συχνότερα προβλήματα που αντιμετωπίζει μια επιχείρηση που διατηρεί μεγάλες λίστες με διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου πελατών και συνεργατών, είναι ότι συχνά δεν μπορεί να διασφαλίσει το κατά πόσο τα μηνύματα που τους στέλνει φτάνουν τελικά στον προορισμό τους.

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους ένα e-mail ίσως δεν καταλήξει ποτέ εκεί που πρέπει: Οι μή έγκυρες διευθύνσεις στη λίστα επαφών του αποστολέα είναι ο βασικότερος παράγοντας, όπως επίσης τα υπερευαίσθητα φίλτρα anti-spam, αλλά και τεχνικά προβλήματα στην πλευρά του παραλήπτη. Όλοι αυτοί οι παράγοντες μπορεί να συμβάλουν στο φαινόμενο του “bouncing”, δηλαδή της αποτυχίας παράδοσης ενός μηνύματος.

Φυσικά, αυτό το πρόβλημα ισοδυναμεί με χαμένες ώρες εργασίας και οικονομικές απώλειες. Ειδικά εφόσον μια επιχείρηση βασίζεται στην επικοινωνία μέσω e-mail, είναι απαραίτητο να φρεσκάρει διαρκώς τις λίστες των επαφών που διατηρεί, αφαιρώντας όσες δεν είναι έγκυρες. Όμως, όπως εύκολα καταλαβαίνει κανείς, είναι σχεδόν αδύνατον να γίνει με το... χέρι, ειδικά στην περίπτωση που οι λίστες αριθμούν χιλιάδες διευθύνσεις, όπως συμβαίνει συχνά.
Ακόμα και το πρόβλημα των “επιθετικών” φίλτρων anti-spam όμως σχετίζεται με τα παραπάνω. Για παράδειγμα, αν συνεχίσετε να στέλνετε e-mail, ειδικά εφόσον το κάνετε μαζικά, σε τέτοιες μη έγκυρες διευθύνσεις, είναι πολύ πιθανότερο κάποιος αλγόριθμος να σας χαρακτηρίσει ως spammer, με αποτέλεσμα στο μέλλον ακόμα περισσότερα από τα μηνύματά που προέρχονται από domains της εταιρείας σας να χάνονται στο... δρόμο. Τουλάχιστον το 73% των επιχειρήσεων παγκοσμίως αναφέρει ότι αντιμετωπίζει τέτοιου τύπου προβλήματα, ενώ έχει παρατηρηθεί ότι σχεδόν το 20% των e-mail προώθησης προϊόντων δεν φτάνουν ποτέ στη θυρίδα για την οποία προορίζονταν.

Το περιβάλλον χρήσης είναι φιλικό και κατανοητό.


Η πιο απλή και αποτελεσματική λύση στο παραπάνω πρόβλημα δεν είναι άλλη από τη χρήση ενός αυτοματοποιημένου συστήματος ελέγχου και επαλήθευσης. Η Neverbounce είναι από τις πλέον αξιόπιστες εταιρείες στο χώρο και παρέχει αυτήν ακριβώς την υπηρεσία: Σας δίνει τη δυνατότητα να διαπιστώσετε εύκολα και γρήγορα, πόσες και ποιες από τις διευθύνσεις στις λίστες σας είναι έγκυρες και φυσικά, να αφαιρέσετε εύκολα και γρήγορα τις μή έγκυρες.

Πώς; Αρκεί να ανεβάσετε τη λίστα που επιθυμείτε να ελέγξετε (και να καθαρίσετε) στην online πλατφόρμα της υπηρεσίας και μετά από λίγα δευτερόλεπτα ή λεπτά, αναλόγως με το μέγεθός της, θα δείτε τα αποτελέσματα αναλυτικά. Το σύστημα έχει τη δυνατότητα να διασταυρώσει περίπου 10.000 διευθύνσεις σε μόλις τρία λεπτά.
Για να διαπιστώσετε κα
τά πόσο έγκυρη είναι η λίστα σας δεν χρειάζεται να πληρώσετε, αφού η ανάλυση γίνεται δωρεάν. Εφόσον τα αποτελέσματα δείξουν πως χρειάζεται καθάρισμα, η Neverbounce παρέχει ευέλικτους τρόπους πληρωμής και συμφέρουσες λύσεις, προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας.

Πολλαπλές επιλογές για το κατέβασμα των επεξεργασμένων λιστών.

Η πλατφόρμα της Neverbounce εγγυάται την ιδιωτικότητά σας, καθώς και αυτή των επαφών σας, ενώ παρέχει την απαραίτητη τεχνική υποστήριξη, άμεσα, για κάθε απορία που πιθανώς έχετε.
Για περισσότερες πληροφορίες και για να δοκιμάσετε την ακρίβεια των λιστών σας, δεν έχετε παρά να επισκεφτείτε το Neverbounce.com.

 

 

e-pcmag

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα