Microsoft: Χαρίζει laptop σε όσους δυσκολευτούν με το upgrade σε Windows 10

Δωρεάν φορητό υπολογιστή προτίθεται να παραχωρήσει η Microsoft, σε όσους χρήστες δοκιμάσουν να αναβαθμίσουν το σύστημά τους σε Windows 10 μέχρι τις 29 Ιουλίου, αλλά αντιμετωπίσουν χρονοβόρα τεχνικά προβλήματα.

Συγκεκριμένα, όσοι χρήστες δεν καταφέρουν να ολοκληρώσουν την διαδικασία αναβάθμισης εντός μια εργάσιμης ημέρας, πρόκειται να πάρουν δωρεάν ένα φορητό υπολογιστή Dell Inspiron 15. Η κίνηση αυτή της εταιρείας αποτελεί μέρος μιας καμπάνιας, που εστιάζει στην αξιοπιστία του νεότερου λειτουργικού της, αλλά και στην γενικότερη ευκολία χρήσης και εγκατάστασής του.

Αν και μάλλον η Microsoft δεν θα χρειαστεί να χαρίσει τελικά πολλά laptop σε απογοητευμένους καταναλωτές, σίγουρα αυτή η πρόθεσή της θα πείσει μερικούς προβληματισμένους χρήστες, που δεν μεταβαίνουν σε Windows 10, φοβούμενοι ότι αν κάτι πάει στραβά, ίσως χάσουν πολύτιμες ώρες εργασίας, ή ακόμα και σημαντικά δεδομένα.

Ας σημειωθεί πάντως ότι η προσφορά της εταιρείας αφορά μόνο συστήματα που τρέχουν Windows 8. Δυστυχώς όσοι έχουν μείνει σε Windows 7, θα πρέπει να ξεχάσουν την ιδιαίτερη αυτή «εγγύηση» που προσφέρει ο κολοσσός του λογισμικού.

 

pcmag

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα