Πότε θα έρθει το iPhone 6 στην Ελλάδα;

Δεν έχει φτάσει ακόμη στη χώρα μας, αλλά έχει ήδη ξετρελάνει εκατοντάδες χιλιάδες Ελληνες που περιμένουν με ανυπομονησία να το πιάσουν στα χέρια τους και να το κάνουν δικό τους! Ο λόγος για το περίφημο iPhone 6 που σε περίπου ένα μήνα θα φιγουράρει υπερήφανα στις προθήκες των καταστημάτων κινητής τηλεφωνίας και θα είναι διαθέσιμο για το καταναλωτικό κοινό που... αδημονεί!

Η διάθεση των νέων iPhones στην ελληνική αγορά θα ξεκινήσει την Παρασκευή 24 Οκτωβρίου. Σύμφωνα με πληροφορίες, τα iPhone 6 και 6 Plus θα έρθουν λίγες εβδομάδες αργότερα από ό,τι είχε αρχικά εκτιμηθεί. Μάλιστα οι πρώτες παραγγελίες για τα i-Phone 6 και 6 Plus αγγίζουν τα 50.000 κομμάτια, αριθμός αρκετά υψηλός, αφού, σύμφωνα με την Cosmote, οι πωλήσεις iPhones στην Ελλάδα το πρώτο εξάμηνο του 2014 πλησίασαν συνολικά τις 70.000 συσκευές. Υπολογίζεται ότι η τιμή του iPhone 6 θα ξεκινά από τα 750 ευρώ χωρίς τυχόν επιδότηση συμβολαίου, ενώ το μεγαλύτερο iPhone 6 Plus με την οθόνη των 5,5 ιντσών θα έχει αφετηρία τα 850 ευρώ.

Ηδη το το νέο best seller προϊόν της Apple έχει κάνει ντεμπούτο σε ΗΠΑ, Αυστραλία, Καναδά, Γαλλία, Γερμανία, Χονγκ Κονγκ, Ιαπωνία, Πόρτο Ρίκο, Σιγκαπούρη και Βρετανία, και φυσικά γίνεται ανάρπαστο από εκατομμύρια καταναλωτές που δεν διστάζουν να στηθούν σε ατελείωτες ουρές, ακόμη και ολόκληρα μερόνυχτα, απλώς και μόνο για να μη χάσουν την ευκαιρία να το αποκτήσουν πρώτοι. Μάλιστα σε αρκετές περιπτώσεις ο κόσμος κατασκήνωσε στην ουρά περιμένοντας με τα λεφτά στο χέρι προκειμένου να αποκτήσει τη νέα συσκευή, ενώ δεν έλειψαν κι εκείνοι που πλήρωσαν ανθρώπους προκειμένου να κατασκηνώσουν εκείνοι για λογαριασμό τους στην ουρά, ώστε να αποκτήσουν τη συσκευή!

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα