Hanx Writer: Η εφαρμογή για iPad δια χειρός Τομ Χανκς!

Ο γνωστός σε όλους μας ηθοποιός Τομ Χανκς, εκτός από το μεγάλο ταλέντο του στην υποκριτική μας αποδεικνύει πως είναι ταλαντούχος και σε άλλον τομέα... αυτόν της τεχνολογίας!

Ο Χάνκς εκτός από λάτρης της τεχνολογίας, είναι κολλημένος και με τις γραφομηχανές, διαθέτοντας μια μεγάλη προσωπική συλλογή από αντίκες. Έτσι αποφάσισε να συνδυάσει τις δυο μεγάλες του αγάπες σε μια.

Το Hanx Writer είναι μία εφαρμογή που δίνει στον χρήστη του iPad την αίσθηση ότι γράφει σε μια παραδοσιακή γραφομηχανή. Το εξαιρετικό ενδιαφέρον ωστόσο είναι ότι η συγκεκριμένη εφαρμογή αναπτύχθηκε από τον οσκαρικό ηθοποιό Τομ Χανκς!

Αυτές τις ημέρες βρίσκεται μάλιστα στο Νο1 του ηλεκτρονικού καταστήματος Apple Store.

Ο Χανκς έχει δηλώσει ότι για αυτήν του την πληροφορία τον ενέπνευσε η γοητευτική εμπειρία του να γράφει σε γραφομηχανή, τα κλικ και το χαρακτηριστικό «ντινγκ» που κάνει η γραφομηχανή όταν φτάνει στο τέλος της γραμμής.

Το app έγινε ανάρπαστο και ο ίδιος ο Τομ Χανκς παραδέχθηκε σε μήνυμά του στο Twitter -από το σπίτι του στην Αντίπαρο όπου περνάει τα καλοκαίρια - ότι ο ήχος που κάνει η γραφομηχανή, το «μπανγκ-μπανγκ, κλακ κλακ κλακ, πουκαπουκαπουκαπουκα», όπως είπε ο ίδιος, είναι «σαν μουσική στα αυτιά κάποιων».

Η εφαρμογή διατίθεται σε τρεις εκδοχές, έχει βαθμολογία 4,5 και πολλοί χρήστες βρίσκουν ικανοποιητική την εμπειρία του να γράφουν σε κάτι που τους φέρνει στο νου γραφομηχανή.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα