Η Cortana της Microsoft ρεζιλεύει τη Siri της Apple!

Αυτό θα πει ανταγωνισμός! Δείτε με ποιον τρόπο η Microsoft επέλεξε να διαφημίσει το νέο Windows Phone 8.1. ! Η Cortana "ρεζιλεύει" τη Siri σε σποτ της Microsoft! Για όσους γνωρίζουν η Cortana της Microsoft είναι η απάντηση στη Siri της Apple. Στο βίντεο που ακολουθεί η Microsoft τοποθετεί το Windows Phone 8.1. δίπλα στο αντίπαλο δέος, το iPhone για να συγκρίνει το Siri της Apple με την Cortana, επιτυγχάνοντας αυτό ακριβώς που επιθυμούσε... να «ρεζιλέψει» το Siri.

Με αυτό τον τρόπο η εταιρεία που ίδρυσε ο Bill Gates διαμηνύει προς πάσα κατεύθυνση ότι η δική της εικονική βοηθός είναι πολύ καλύτερη από την μεγάλη αντίπαλο της. Αυτό είναι και το κεντρικό concept του νέου διαφημιστικού σποτ της Microsoft, στο οποίο η Cortana αντιμετωπίζει με χαρακτηριστική ευκολία την Siri, η οποία δείχνει σα να... μην καταλαβαίνει!

Στο παρακάτω βίντεο, ο χρήστης ζητά από την Cortana να του υπενθυμίσει να ευχηθεί στη γυναίκα του για την επέτειο τους την επόμενη φορά που θα καλέσει και η βοηθός αναγνωρίζει το όνομα της από τις επαφές χωρίς καν να το αναφέρει ο χρήστης. Στη συνέχεια της ζητά να του υπενθυμίσει να αγοράσει λουλούδια και τέλος η βοηθός του προτείνει να ξεκινήσει τώρα αν θέλει να προλάβει την κίνηση για να φτάσει στο εστιατόριο.

Από την άλλη πλευρά το Siri της Apple περιορίζεται στο : "Ι can't do that". Με αυτόν τον τρόπο η Microsoft χλευάζει την ψηφιακή βοηθό του iPhone ως το νέο μήνυμα προώθησης της δικής της ψηφιακής βοηθού, της Cortana.

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα