Όταν οι στάσεις του σeξ είναι... επικίνδυνες

Σύμφωνα με αποκαλυπτική έρευνα, η στάση στο σeξ, όπου η γυναίκα βρίσκεται από πάνω, είναι και η πιο επικίνδυνη για την υγεία του άντρα.

Μπορεί να αποτελεί, μία από τις πιο αγαπημένες στάσεις στο σeξ, αλλά στην πραγματικότητα η συγκεκριμένη στάση με την γυναίκα από πάνω, κρύβει κινδύνους για τον άντρα.

Στην έρευνα που δημοσιεύτηκε από το Advances Urology, οι επιστήμονες υποστηρίζουν ότι η στάση της «καουμπόισσας» ευθύνεται για το μεγαλύτερο ποσοστό τραυματισμού του άντρα, καθώς όλο το σωματικό βάρος της γυναίκας μεταφέρεται πάνω του.

Αντιθέτως, αν ο άντρας είναι εκείνος που έχει τον έλεγχο, οι πιθανότητες να τραυματιστεί μειώνονται σημαντικά, όπως επίσης, ακόμα και σε περίπτωση τραυματισμού, μπορεί να ελέγξει το μέγεθος. Ενώ οι επιστήμονες συνεχίζουν λέγοντας, ότι ο τραυματισμός που μπορεί να προκύψει, είναι ικανός να οδηγήσει και σε μόνιμες στυτικές δυσλειτουργίες.

Ακόμα και αν ένας τέτοιος τραυματισμός, προκαλεί αμηχανία στον άντρα, οι γιατροί λένε, ότι είναι πολύ σημαντικό, ο ασθενής να προσφύγει με το που νιώσει την οποιαδήποτε ενόχληση, σε ειδικό.

govastileto


Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα