Τι σκοτώνει τον έρωτα στην κρεβατοκάμαρα;

Μπορεί να φαίνονται αθώα, αλλά υπάρχουν τέσσερα αντικείμενα μέσα στην κρεβατοκάμαρα που μπορούν να τινάξουν τη σεξουαλική σας ζωή στο αέρα

Η τηλεόραση

Η μία μετά την άλλη οι έρευνες επιβεβαιώνουν ότι τα ζευγάρια που έχουν τηλεόραση στο υπνοδωμάτιο δεν κάνουν σεξ με την ίδια συχνότητα που κάνουν τα ζευγάρια που δεν έχουν τηλεόραση στο δωμάτιο. Ο λόγος; Εξαιτίας της τα ζευγάρια δεν μιλούν, χάνουν ώρες ύπνου, ενώ δεν τους επιτρέπει να ξεφύγουν από την πραγματικότητα.

Το iphone

Εάν τώρα πήρατε την τηλεόραση από την κρεβατοκάμαρα και την αντικαταστήσατε με μια άλλη συσκευή όπως το iphone, μην περιμένετε να βελτιωθεί το ρομαντικό σκηνικό. Σύμφωνα δε με πρόσφατη έρευνα όταν ο ένας σύντροφος χρησιμοποιεί συχνότερα την τεχνολογία, τότε το έτερο ήμισυ αισθάνεται παραμελημένο και ανασφαλές – δεν είναι και το καλύτερο συναισθηματικό έδαφος για σεξ.

Το κρεβάτι!

Εννοείται ότι κρεβατοκάμαρα χωρίς κρεβάτι δεν γίνεται, αλλά τι κρεβάτι; Με καλό στρώμα που δεν βουλιάζει και χωρίς επικίνδυνες γωνίες στις άκρες που μπορεί να προκαλέσουν τραυματισμούς. Επίσης είναι απαραίτητα και τα πολλά μαξιλάρια ώστε να διευκολύνεται το ζευγάρι στις διάφορες στάσεις.

Οι πιζάμες

Οι χνουδωτές πιζάμες με κάθε λογής ζωάκι, γουρουνάκι και αγελαδίτσα πάνω τους μπορεί να χαρίζουν αίσθηση ζεστασιάς και άνεσης, σίγουρα όμως δεν τονώνουν την λίμπιντο. Δοκιμάστε κάτι λίγο πιο εφαρμοστό και κολακευτικό για το σώμα σας.

vita

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα