Η εξωσυζυγική σχεση που μου αλλαξε την ζωή

Ήμουν μέσα σε ένα ήρεμο γάμο , δεν υπήρχαν τσακωμοί , κάναμε πράγματα μαζί μεγαλώναμε το παιδί μας το μονάκριβο , οι μέρες κυλούσαν ήρεμα. Απο πλευράς μου δεν υπήρχε ερωτική έλξη με τον σύζυγο. Ήταν μια σχέση που έπρεπε να τελειώσει, αλλά λόγω καταστάσεων λόγω του ότι δεν μπορούσα να κάνω πίσω , η συνήθεια και πολλά άλλα δικά μου λάθη προχώρησε σε γάμο.

Ένας άνθρωπος ο σύζυγος καλός άλλα με μείωνε πολλά χρόνια και όλο μου φώναζε για το πάχος.

Ειχα πληγωθεί, έτρωγα στα κρυφά , αντι να βρει τρόπο να με βοηθήσει , να με κρατήσει κοντά του με έδιωχνε κάθε μερα και πιο πολύ. Όταν αγαπάς έναν άνθρωπο τον βοηθάς, θα προτιμούσα να μου ελεγε να γραφτούμε ένα γυμναστήριο παρά να με απειλεί ότι αν συνεχίζω να παχαίνω θα με χωρίσει.

Ηρθε ο γιος μας στην ζωή και όπως ηταν αναμενόμενο βρήκα διέξοδο εκει, πάνω στο παιδί.

Κάποια στιγμή εντελώς τυχαία συνάντησα τον άνθρωπο που εδώ και 2.5 χρόνια είμαι σε εξωσυζυγική σχέση. Η καρδιά μου γέμισε , ένιωσα γυναικά μαζί του απελευθερώθηκα. Η "σχέση" μας προχώραγε , μεγάλα λόγια ειπώθηκαν, ορκιζόταν ότι κάποια στιγμή θα ζήσουμε μαζί θα κάνουμε μια όμορφη οικογένεια και πραγματικά πίστεψα ότι τα εννοεί;

Έκανα το λάθος και έχτισα την ευτυχία μου πάνω σε μια μελλοντική σχέση μαζί του, σταμάτησα να ζω , περίμενα την μέρα που θα έρθει να μου πει ότι εμεις θα ζήσουμε μαζί... γι αυτο ζούσα. Έχτισα την ευτυχία μου πάνω στην δυστυχία των άλλων, δεν σκέφτηκα ούτε τα παιδιά που υπήρχαν απ τις δυο οικογένειες αυτές , δεν σκεφτόμουνα τίποτα. Δεν άντεχα το παράνομο το κρυφό τα ψέμματα στον σύζυγο και όλα τα υπόλοιπα ήθελα να μπουν όλα σε μια σειρά.

Παράλληλα με μένα ο άνθρωπος που ειχα εξωσυζυγική σχέση κρατούσε την ισορροπία της οικογένειας του . Πήγαινε εκδρομές , οικογενειακές στιγμές , καφεδάκι, βολτούλες κλπ. Τη μια στιγμή μου έλεγε ετοιμάσου το καλοκαίρι θα ζήσουμε μαζί και την άλλη σε ένα τσακωμό μας, μου ειπε ότι δεν εχει σοβαρό πρόβλημα με την γυναικά του , ότι τα παιδιά δεν φταίνε σε τίποτα και ότι δεν περίμενε να πάρω σοβαρά τις κουβέντες που μου ορκιζόταν στα παιδιά του ότι εμείς θα ζήσουμε μαζί.

Τα γράφω όλα αυτά , όχι για να με βοηθήσετε ούτε για να με κρίνετε, το πήρα το μάθημα μου και ξερω πολύ καλα τι εχω σκοπό να κάνω. Τα γράφω όλα αυτά για να διαβάσουν την ιστορία μου κοπέλες που ίσως είναι στη ίδια κατάσταση με μένα. Απλά κάποιοι άντρες εγώ τους λέω κλέφτες ψυχών, θέλουν να περνάνε καλά, και δεν τους νοιάζει τίποτα άλλο από το να περνάνε καλά.

Αν με διαβάζετε φύγετε όσο πιο γρήγορα μπορείτε σας κλέβουν την ψυχή για να μπορέσουν να ζουν καλά , είναι άγρια αρπακτικά. Όσο για μένα, πήρα το μάθημα μου πληρώνω πολύ ακριβά την όλη κατάσταση και κάνω μια προσπάθεια μέσα μου με τον σύζυγο, αν δεν μπορέσω να συνεχίσω θα του μιλήσω ξεκάθαρα και ο κάθε ένας θα πάρει τον δρόμο του.

 

 

womenonly

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα