Τα καλύτερα έρχονται! Αν είσαι στα 20 ...

Τι κι αν μέχρι σήμερα είχε επικρατήσει ο μύθος ότι το καλύτερο σeξ το κάνουν οι άντρες στα 18 και οι γυναίκες στα 30; Σύμφωνα με μια νέα επιστημονική έρευνα για τις ερωτικές σχέσεις και τις επιδόσεις των δύο φύλων στο σeξ, τα καλύτερα στο κρεβάτι... έρχονται!

Η αμερικανική εταιρεία Lovehoney θέλησε να βρει, να μάθει και να μοιραστεί με τον κόσμο τα πάντα γύρω από το ζενίθ της σεξουαλικής ζωής αντρών και γυναικών και αυτά που βρήκε, ανατρέπουν τα δεδομένα που είχαν επικρατήσει μέχρι σήμερα.

Σύμφωνα με τους επιστήμονες, υπάρχει μια χρονική περίοδος κατά την οποία οι άνθρωποι κάνουν περισσότερο σeξ, αλλά όχι και το καλύτερο.

Κατά την έρευνα οι ειδικοί βρήκαν, για παράδειγμα, ότι η πλειοψηφία των γυναικών στη Νέα Υόρκη έκανε το καλύτερο σεξ στην ηλικία των 26 και οι άντρες, στα 32!

Όμως, περισσότερο σeξ έκαναν οι γυναίκες στα 24 και οι άντρες στα 27.

Το βασικότερο συμπέρασμα στο οποίο καταλήγει η έρευνα και το οποίο επιβεβαιώνουν και άλλοι «ειδικοί» του σεξ είναι το γεγονός ότι δεν υπάρχει ουσιαστικά «καλύτερη ηλικία» για το σεξ, αφού για τους περισσότερους ανθρώπους, η απάντηση στο πότε έκαναν το πιο καλό σεξ της ζωής τους είναι: τώρα!

Κάποιοι από τους ανθρώπους που ερωτήθηκαν σχετικά για την έρευνα και είχαν ήδη φτάσει στην ηλικία των 20 και 30 ετών απάντησαν απλά δεν ξέρουν αν το «καλύτερο σeξ της ζωής τους» θα έρθει ποτέ, ωστόσο το 46% είπε ότι πιστεύει πως βρίσκεται ήδη στο σεξουαλικό του... ζενίθ.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα