Πώς περνούν οι νιόπαντροι την πρώτη τους νύχτα;

Μπορεί να θεωρείται προφανές τι κάνουν την πρώτη νύχτα του γάμου τους οι νεόνυμφοι αλλά δεν είναι. Μάλιστα έχουν ειπωθεί τόσα για αυτήν την βραδιά που με τα χρόνια όλος αυτός ο μύθος έχει αρχίσει να ξεθωριάζει.

Όπως αναφέρει το iatropedia.gr, ''λόγω της ημέρας'',το γνωστό επιχείρημα από την ελληνική ταινία '' Η γυνή να φοβάται τον άνδρα'',  ελάχιστοι καταφέρνουν να έχουν ερωτικές επαφές την πρώτη βραδυά αφού οι νεόνυμφοι είτε είναι κουρασμένοι είτε καταναλώνουν μεγάλες ποσότητες αλκοόλ ενώ δεν λείπουν και τα καυγαδάκια!

Σχετική δημοσκόπηση της εταιρείας «Voucher Codes Pro», στην οποία συμμετείχαν 2.138 άνθρωποι που παντρεύτηκαν τα τελευταία τρία χρόνια, αποκάλυψε ότι οι περισσότεροι από τους μισούς κάθε άλλο παρά έρωτα έκαναν!

Όπως έδειξαν τα αποτελέσματα του γκάλοπ, ένα ποσοστό που αγγίζει το 24% δήλωσε ότι ο… στόχος δεν επιτεύχθη επειδή ο γαμπρός ήταν πολύ μεθυσμένος. Παράλληλα, το 16% ομολόγησε ότι ναι μεν βρέθηκαν στο κρεβάτι αλλά η νύφη ήταν πολύ κουρασμένη και την πήρε στην αγκαλιά του ο Μορφέας.

Επίσης το 13% παραδέχτηκε ότι ο γαμπρός δεν κατάφερε τελικά να ..σκοράρει  επειδή η νύφη ήταν πολύ μεθυσμένη!

Από την άλλη ένα ποσοστό που άγγιζε το 11%  ανέφερε ότι έπρεπε να φροντίσουν τα παιδιά τους, ενώ το 9% παραδέχτηκε ότι είχε με την σύντροφό του ένα μικρό καβγά λίγο πριν από το Μυστήριο.

Ωστόσο ένα ποσοστό που άγγιζε το 9% δήλωσε πως δεν είχε ερωτικές περιπτύξεις την πρώτη νύχτα του γάμου τους καθώς  έπρεπε να ετοιμαστούν για το ταξίδι του μέλιτος. Μόλις το 7% είπε ότι διασκέδαζαν μέχρι πρωίας με τους καλεσμένους τους και έτσι δεν προχώρησαν σε στενές επαφές τρίτου τύπου.

Πάντως ενδεικτικό το πως περνούν τα ζευγάρια την πρώτη νύχτα του γάμου τους είναι ότι ένα ποσοστό που άγγιζε το 4% δήλωσε ότι ο γαμπρός αποκοιμήθηκε από την κούραση άπρακτος, ενώ άλλο ένα 4% ομολόγησε ότι κανένας από τους δύο νεόνυμφους δεν είχε διάθεση για ερωτική συνεύρεση!
Όσο αφορά το υπόλοιπο 3% δεν διευκρίνισε το λόγο…

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα