Ο Ρομέο του μετρό δίνει συμβουλές πετυχημένου φλερτ στο μετρό

O 48χρονος Brian Robinson είναι γνωστός ως o "Romeo" του μετρό. Από το 1999 έως και σήμερα ορκίζεται πως έχει καταφέρει να βγει ραντεβού με πάνω από 500 γυναίκες τις οποίες φλέρταρε αποκλειστικά στο μετρό της Νέας Υόρκης. Αν και οι γυναίκες που έχουν ενοχληθεί από την τακτική του είναι μάλλον πολύ περισσότερες, ο Brian όχι μόνο συνεχίζει, αλλά θέλει να χρίσει και διαδόχους γράφοντας ένα βιβλίο με τις συμβουλές και τις εμπειρίες του προς επίδοξους κυνηγούς.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του ο δρόμος ανοίγει πάντα όταν ζητήσει οδηγίες από το υποψήφιο θύμα. Συνήθως παριστάνει τον χαμένο ή μπερδεμένο επιβάτη και μόλις εντοπίσει τη γυναίκα που τον ενδιαφέρει ζητά κάποια πληροφορία. Με το που εκείνη απαντήσει, αμέσως ακολουθεί κάποιο κολακευτικό σχόλιο για την προφορά της.

"Το 90% των γυναικών στη Νέα Υόρκη είναι από κάπου αλλού και αυτός είναι ένας εύκολος τρόπος να ανοίξει η κουβέντα." λέει ο Brian o oποίος συνήθως συνεχίζει αναφέροντας πως ανέκαθεν ήθελε να επισκεφτεί αυτό το μέρος... Magnify Image Αν και όπως εξομολογείται έχει δεχτεί μέχρι και επίθεση με σπρέι πιπεριού, η μέθοδός του έχει μεγάλο ποσοστό επιτυχίας και αποκαλύπτει 6 συμβουλές από το εγχειρίδιο για φλερτ στο μετρό:

Mην το δοκιμάσετε ποτέ σε ώρα αιχμής και όταν έχει πολύ κόσμο στο βαγόνι.

Να έχετε πάντα σε ετοιμότητα την κάρτα σας ή ένα εισιτήριο σε περίπτωση που εντοπίσετε μια ωραία γυναίκα να ψάχνει την τσάντα της μπροστά από τα εκδοτήρια.

Να φοράτε πάντα σακάκι και να κρατάτε χαρτοφύλακα. Προσθέτει κύρος και οι γυναίκες αισθάνονται πιο ασφαλείς.

Ρωτήστε την από που είναι. Αν είναι από τη Νέα Υόρκη ή κάποια κοντινή πόλη πείτε της πως θα παίρνατε όρκο πως είναι Γαλλίδα.

Μην αρχίσετε να φλυαρείτε. Περιορίστε την κουβέντα ώστε να μην κρατήσει πάνω από λίγα λεπτά. Μόλις περάσει ο χρόνος ζητήστε της να σας δώσει τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή κάποια κάρτα γιατί θα πρέπει να κατεβείτε στην επόμενη στάση.Κατεβείτε ακόμη και αν δεν είναι αυτή που σας βολεύει.

Μην επικοινωνήσετε πριν περάσουν τουλάχιστον 60 ώρες. Οι περισσότεροι επικοινωνούν αμέσως και δεν αφήνουν τις γυναίκες να περιμένουν λίγο.

Πηγή: www.lifo.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα