Είσαι άντρας και έχεις κοιλίτσα; Έχουμε ευχάριστα madata!

Ερευνητές του Πανεπιστημίου Erciyes στην Καισάρεια της Τουρκίας ολοκλήρωσαν μια μελέτη η οποία κατέληξε στο συμπέρασμα ότι υπάρχει σχέση μεταξύ του δείκτη μάζας σώματος και των αντρικών σeξουαλικών επιδόσεων.

Για την ακρίβεια, οι άντρες με εμφανή κοιλίτσα αντέχουν κατά τη διάρκεια της σeξουαλικής πράξης πέντε λεπτά περισσότερο απ' ότι οι πιο αδύνατοι.

Η έρευνα πραγματοποιήθηκε σε 200 άνδρες. Τελικά, οι ερευνητές κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι οι άνδρες με μεγαλύτερο δείκτη μάζας σώματος αντέχουν, κατά μέσο όρο, 7,3 λεπτά στο κρεβάτι. Οι πιο αδύνατοι του γκρουπ άντεχαν με το ζόρι δύο λεπτά, ενώ είχαν μεγαλύτερη πιθανότητα να εκσπeρματώσουν πρόωρα.

Αν ένας άνδρας κάνει σeξ 100 φορές το χρόνο, οι ερευνητές εξηγούν ότι αν έχει κοιλίτσα, θα ξοδέψει περίπου 8 περισσότερες ώρες ετησίως κάνοντας σeξ με τη σύντροφό του, απ' ότι ένας γυμνασμένος άνδρας.

Σύμφωνα με την έρευνα, υπάρχει εξήγηση. Όσο περισσότερο κοιλιακό λίπος έχει ένας άνδρας, τόσο περισσότερη οιστραδιόλη έχει. Η οιστραδιόλη είναι μια γυναικεία ορμόνη, που βοηθάει στην αναστολή των οργασμών.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα