Σε φλερτάρει ή όχι; Δες τα σημάδια

Μόλις τον γνώρισες και δείχνει να ενδιαφέρεται.
Μήπως, όμως, από την άλλη είναι απλά ένας πολύ χαρούμενος και ευγενικός τύπος, που φέρεται έτσι σε όποιον γνωρίζει, κι εσύ χαίρεσαι άδικα;

Έχουμε δώδεκα ατράνταχτα σημάδια που θα σε βοηθήσουν να διαπιστώσεις ότι όντως σε φλερτάρει, και δεν είναι απλά χαρούμενος κι ευγενικός.
Ναι, πιθανότατα σε φλερτάρει αν...

- Σε αγγίζει φευγαλέα ενώ μιλάτε, πιάνει το χέρι σου εκεί που ξεκαρδίζεται με το αστείο σου, και γενικώς επιδιώκει την φυσική επαφή –που δεν είναι ένα φιλικό χτύπημα στην πλάτη.

- Σε πολύ αρχικό στάδιο της γνωριμίας (ή στην περίπτωση του πολύ ντροπαλού ανθρώπου) αυτή η σωματική επαφή μπορεί να μεταφράζεται στο ότι ακουμπά το χέρι του πολύ κοντά στο δικό σου επάνω στο τραπέζι, για παράδειγμα, ή ότι κάθεται τόσο κοντά σου που τα γόνατα ή τα πέλματά σας ακουμπούν.

- Σχεδόν ψιθυρίζει. Όταν έλκονται σεξουαλικά από μία γυναίκα, οι άνδρες χαμηλώνουν τον τόνο της φωνής τους –δεν το κάνει συνειδητά, είναι φυσική αντίδραση όπως το ότι οι κόρες των ματιών διαστέλλονται όταν κοιτάζουμε κάποιον που μας αρέσει.

- Δεν φεύγει από δίπλα σου. Είστε, ας πούμε, σε ένα πάρτι, και είναι συνεχώς σε απόσταση βολική για να μιλήσετε. Αν του έχουν δοθεί ευκαιρίες να σταματήσει την συζήτησή σας (επειδή, ας πούμε, κάνατε μια παύση, ή ήρθε ένας φίλος να τον χαιρετίσει) και δεν τις εκμεταλλεύτηκε, προφανώς θέλει να περάσει όλο το πάρτι μαζί σου.

- Σου κλείνει το μάτι. Είναι πάντα φλερτ. Πάντα. Υπό κάθε τύπου συνθήκες.

- Εφευρίσκει αφορμές για να ξανασυναντηθείτε. Μπορεί να το προτείνει ευθέως (προφανές) ή να σου ζητά να του δανείσεις ένα βιβλίο ή μια ταινία (λιγότερο προφανές) ώστε να έχει μια αφορμή να σε ξαναδεί «για να σου το επιστρέψει».

Πηγή: in2life.gr

Μόλις τον γνώρισες και δείχνει να ενδιαφέρεται. Μήπως, όμως, από την άλλη είναι απλά ένας πολύ χαρούμενος και ευγενικός τύπος, που φέρεται έτσι σε όποιον γνωρίζει, κι εσύ χαίρεσαι άδικα; Έχουμε δώδεκα ατράνταχτα σημάδια που θα σε βοηθήσουν να διαπιστώσεις ότι όντως σε φλερτάρει, και δεν είναι απλά χαρούμενος κι ευγενικός. Ναι, πιθανότατα σε φλερτάρει αν... - Σε αγγίζει φευγαλέα ενώ μιλάτε, πιάνει το χέρι σου εκεί που ξεκαρδίζεται με το αστείο σου, και γενικώς επιδιώκει την φυσική επαφή –που δεν είναι ένα φιλικό χτύπημα στην πλάτη. - Σε πολύ αρχικό στάδιο της γνωριμίας (ή στην περίπτωση του πολύ ντροπαλού ανθρώπου) αυτή η σωματική επαφή μπορεί να μεταφράζεται στο ότι ακουμπά το χέρι του πολύ κοντά στο δικό σου επάνω στο τραπέζι, για παράδειγμα, ή ότι κάθεται τόσο κοντά σου που τα γόνατα ή τα πέλματά σας ακουμπούν. - Σχεδόν ψιθυρίζει. Όταν έλκονται σεξουαλικά από μία γυναίκα, οι άνδρες χαμηλώνουν τον τόνο της φωνής τους –δεν το κάνει συνειδητά, είναι φυσική αντίδραση όπως το ότι οι κόρες των ματιών διαστέλλονται όταν κοιτάζουμε κάποιον που μας αρέσει. - Δεν φεύγει από δίπλα σου. Είστε, ας πούμε, σε ένα πάρτι, και είναι συνεχώς σε απόσταση βολική για να μιλήσετε. Αν του έχουν δοθεί ευκαιρίες να σταματήσει την συζήτησή σας (επειδή, ας πούμε, κάνατε μια παύση, ή ήρθε ένας φίλος να τον χαιρετίσει) και δεν τις εκμεταλλεύτηκε, προφανώς θέλει να περάσει όλο το πάρτι μαζί σου. - Σου κλείνει το μάτι. Είναι πάντα φλερτ. Πάντα. Υπό κάθε τύπου συνθήκες. - Εφευρίσκει αφορμές για να ξανασυναντηθείτε. Μπορεί να το προτείνει ευθέως (προφανές) ή να σου ζητά να του δανείσεις ένα βιβλίο ή μια ταινία (λιγότερο προφανές) ώστε να έχει μια αφορμή να σε ξαναδεί «για να σου το επιστρέψει».

Διαβάστε περισσότερα στο: http://www.in2life.gr/everyday/modernlife/article/347639/me-flertarei-h-ohi-12-shmadia-gia-na-xerete.html
Πηγή: www.in2life.gr
Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα