Θεραπεύτρια του σεξ ετών 100, δίνει συμβουλές

Η Shirley Zussman εργάζεται ως θεραπεύτρια του σεξ στη Νέα Υόρκη. Επιπλέον, μόλις έκλεισε τα 100! Η αεικίνητη αυτή γυναίκα, δεν θυμίζει σε τίποτα τις γιαγιάδες μας καθώς από το στόμα της δεν βγαίνουν οι κλασικές συμβουλές: εκείνη μιλάει για σεξ και μόνο για αυτό.

«Η σεξουαλική ευχαρίστηση είναι μόνο ένα μέρος από ό, τι οι άνδρες και οι γυναίκες θέλουν ο ένας από τον άλλο», λέει κατά τη διάρκεια συνέντευξή της στο περιοδικό Time. «Θέλουν οικειότητα, θέλουν κατανόηση, ζεστασιά, διασκέδαση. Και φυσικά θέλουν κάποιον που πραγματικά να νοιάζεται για εκείνους-πέρα από το να βρεθούν ερωτικά. Αυτό είναι κάτι που πιστεύω το αναζητούν όλοι, ανεξαρτήτως ηλικίας».

Η Zussman, με διατριβή και σχετικές σπουδές πάνω στο αντικείμενο που διδάσκει- έχει δει μια πληθώρα από νοοτροπίες και προσεγγίσεις όσον αφορά τη σεξουαλικότητα. «Σοκάρομαι με την έλλειψη επαφής που φέρει η τεχνολογία, αν και εγώ λατρεύω το iPhone μου», αναφέρει η ίδια αναφερόμενη στις προκλήσεις της σύγχρονης αγάπης. «Υπάρχει στην πραγματικότητα, ελάχιστη σωματική επαφή. Λιγότερο άγγιγμα, λιγότερη επικοινωνία…».

Οσο για το ποιο είναι το κοινό πρόβλημα που έχει κληθεί να αντιμετωπίσει είναι αυτό της έλλειψης επιθυμίας. «Πρέπει να θέσεις τις προτεραιότητές σου. Να αποφασίσεις ποιο είναι σημαντικό για να έχεις μια καλή ζωή και να κάνεις και τον σύντροφό σου να αισθάνεται καλά, να δημιουργήσεις κάτι που είναι ευχάριστο, που να γεμίζει πραγματικά την ανάγκη που όλοι έχουμε, το να είμαστε δηλαδή κοντά σε κάποιον».

www.newsbeast.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα