Ποιες ημέρες οι γυναίκες θέλουν περισσότερο σεξ;

Σύμφωνα με τον δρα Ράντι Θόρνχιλ, καθηγητή στο University of New Mexico, όπως όλα τα θηλυκά θηλαστικά, έτσι και οι γυναίκες θέλουν περισσότερο σεξ όταν βρίσκονται στις γόνιμες μέρες τους.

Μάλιστα όπως ισχυρίστηκε τις ημέρες αυτές είναι επιλεκτικές, καθώς θέλουν να βρουν «καλά γονίδια».

Έτσι στις γόνιμες ημέρες τους επιθυμούν περισσότερο τους ωραίους και καλογυμνασμένους άνδρες, επειδή πιστεύουν υποσυνείδητα ότι με αυτούς θα μπορέσουν να κάνουν υγιή παιδιά.

«Οι γυναίκες έχουν τις μέρες τους και τον οίστρο τους»  ανέφερε χαρακτηριστικά ο δρ Θόρνχιλ.

Το παραπάνω συμπέρασμα επιβεβαιώνει προηγούμενες έρευνες, οι οποίες έχουν δείξει ότι οι γυναίκες έλκονται από γυμνασμένους άνδρες όταν οι πιθανότητες μιας εγκυμοσύνης είναι περισσότερες.

Οι γυναίκες τις ημέρες εκείνες πασχίζουν να βρουν το έτερο ήμισυ προκειμένου να συνάψουν σχέσεις και να τεκνοποιήσουν. Αυτός εξάλλου είναι ο ανώτατος σκοπός τους να αποκτήσουν το παιδί το συντομότερο δυνατό.

Άλλες μέρες του μήνα, που η λίμπιντο είναι στα κάτω τους, περνούν περισσότερες ώρες στο σπίτι με άνδρες που είναι λιγότερο εμφανίσιμοι, αλλά θεωρούνται καλό υλικό για μακροχρόνια σχέση.

Σύμφωνα με τον καθηγητή Μάνφρεντ Μαλίνσκι,από το Τμήμα Εξελικτικής Βιολογίας του Ινστιτούτου Max-Planck στη Γερμανία, η παραπάνω θεωρία εξηγεί αυτές τις δύο συμπεριφορές, επισημαίνοντας ότι οι άνδρες τις καταλαβαίνουν ενστικτωδώς!

Το πρόβλημα της ύπαρξης του παιδιού περιμένει και μάλιστα πολλές γυναίκες αδημονούν για να τεκνοποιήσουν σε κάποια ηλικία και μάλιστα όσο πιο νωρίς τόσο πιο καλά εξηγούν οι ειδικοί.

Από την άλλη πλευρά  Αμερικανοί ερευνητές τονίζουν ότι τα γυναικεία παραστρατήματα μπορεί να στοιχίσουν πάρα πολύ στους άνδρες, γι’ αυτό και εκείνοι αναπτύσσουν ανάλογες στρατηγικές αντεπίθεσης.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα