Θέλεις να το κάνεις εκεί! Αλλά πρέπει;

Πολλοί μάλιστα, αναζητούν δημόσιους χώρους προκειμένου να αφήσουν το «εκρηκτικό» τους ταπεραμέντο να «ξεχυθεί» και να ζήσουν μοναδικές στιγμές ηδονής. Ωστόσο, πολλές φορές το να κάνεις σεξ σε μέρη που υπάρχουν κι άλλοι άνθρωποι, δε σου βγαίνει σε καλό.

Για να αποφύγεις μελλοντικές «καταστροφές», διάβασε ποια είναι τα πέντε χειρότερα μέρη για να κάνεις σεξ.

Μέσα στο αεροπλάνο

Το 33% των αμερικανών που συμμετείχαν σε έρευνα αμερικανικής εταιρίας προφυλακτικών, εξέφρασαν την άποψή τους πως νούμερο ένα στόχος τους είναι να κάνουν σεξ σε αεροπλάνο. Ωστόσο, δεν έχουν την ίδια άποψη και ένα ζευγάρι βρετανών, οι οποίοι σε πτήση από το Λας Βέγκας συνελήφθησαν από το πλήρωμα της Virgin Atlantic να έχουν «στενές επαφές» σε τουαλέτα του ιπτάμενου μέσου.

Το χειρότερο στην ιστορία είναι πως στην ίδια πτήση ήταν οι γονείς της γυναίκας, ενώ αρχικά έπειτα από παράπονα επιβατών για θορύβους στην τουαλέτα, θεωρήθηκαν ως τρομοκράτες (υπάρχει νόμος που απαγορεύει τη σύναξη ατόμων σε χώρους αεροπλάνων).

Αν δε σου φτάνουν τα παραπάνω, φαντάσου πως θα πρέπει να την ικανοποιήσεις σε ένα χώρο που δεν ξεπερνά το ένα τετραγωνικό μέτρο. Λίγο άβολο, δε νομίζεις;

Στην εκκλησία

Ένα ζευγάρι στη Γιούτα των Η.Π.Α. συνελήφθη πριν λίγο καιρό επειδή έκανε σεξ σε καθολική εκκλησία, την ώρα που ο ιερές τελούσε το μυστήριο του γάμου. Όπως έγινε γνωστό, ένα παιδί εκείνη την ώρα τους «έπαιρνε μάτι». Οι κατηγορίες που τους απαγγέλθηκαν, ήταν για προσβολή της δημοσίας αιδούς και της ερωτικής επαφής σε δημόσιο χώρο.

Αν δε φοβάσαι μη σε πιάσουν, σκέψου πως δεν είναι ευχάριστο για όσους θρήσκους βρίσκονται σε ιερό χώρο να βλέπουν ή να ακούνε τις φωνές σου! Χώρια που ο συγκεκριμένος χώρος προσφέρεται μόνο για να τιμούμε τον Ύψιστο και όχι για την ευχαρίστηση ή την αναπαραγωγή μας!

Σε δημόσια πισίνα

Υπάρχει καταγεγραμμένο περιστατικό στις Η.Π.Α., όπου ένας αστυνομικός που δεν ήταν σε υπηρεσία έπιασε επ' αυτοφώρω ένα ζευγάρι που συνευρισκόταν σε πισίνα πολυκατοικίας. Μάλιστα, κάλεσε αμέσως ενισχύσεις και όταν ο άντρας αντέδρασε στις απειλές των αστυνομικών, εκείνοι άνοιξαν πυρ εναντίον του.

Σε περίπτωση που την «έχεις δει» ο γιος του Ντέρτι Χάρι και το πιστολίδι δε σε τρομάζει, σκέψου πως οι πιθανότητες να προσβληθεί η γυναίκα από κάποιο νόσημα, στην πισίνα αυξάνονται κατά πολύ. Οπότε, αν είσαι τύπος που του αρέσει το νερό, προτίμησε να το κάνεις στη δική σου πισίνα και όχι σε κάποια που χρησιμοποιείται από πολλούς.

Σε μπαρ ή κλαμπ

Σε έρευνα που έγινε πρόσφατα στη Βρετανία, οι απαντήσεις όσων έλαβαν μέρος έδειξαν πως το 48% των one night stand γίνονται μέσα σε μπαρ και σε κλαμπ. Το να κάνεις σεξ στις τουαλέτες τέτοιων χώρων, έχει ένα σίγουρο αποτέλεσμα: θα γίνεις πολύ σύντομα αντιληπτός και υπάρχει κίνδυνος την ώρα που τα «δίνεις όλα» για να την ικανοποιήσεις, να παρατηρήσεις πως κάποιος σε καταγράφει στο κινητό του, ή πως έξω από την τουαλέτα έχεις αποκτήσει τη δική σου «κερκίδα» της οποίας οι φωνές μπορεί μενα να σε εμψυχώσουν, ωστόσο όταν βγεις από εκεί θα είσαι το κεντρικό θέμα συζήτησης του κλαμπ.

Χώρια που εκεί που εσύ βγάζεις το ερωτικό σου ταπεραμέντο, εκατοντάδες ή χιλιάδες άλλοι, κάνουν την ανάγκη τους...

Στο κρεβάτι κάποιου άλλουΠολλοί από εμάς στα πρώτα χρόνια της εφηβείας μας ονειρευτήκαμε να κάνουμε σεξ στο κρεβάτι των γονιών μας. Και όχι μόνο!

Ωστόσο πολλές φορές η ιδέα αυτή δεν είναι καλή. Για παράδειγμα, ένα ζευγάρι κτηματομεσιτών στις Η.Π.Α. θεώρησε καλή ιδέα να κάνει σεξ στο κρεβάτι ενός διαμερίσματος το οποίο προωθούσαν για πώληση. Ωστόσο λογάριασαν χωρίς τον ξενοδόχο, αφού στο σπίτι υπήρχε κάμερα ασφαλείας που κατέγραφε την κάθε τους συνεύρεση.

Έτσι βρέθηκαν αντιμέτωποι με κατηγορίες για παραβίαση ιδιωτικής κατοικίας και διάρρηξη κατοικίας.

Αν δεν σε πείθουν τα παραπάνω, φαντάσου πως στα σεντόνια που ζεις εσύ τον έρωτα σου, τον ζούνε και άλλοι. Κυκλοφορούν και μικρόβια...

dete.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα