Ρόλοι που πρέπει να υποδυθείς στο σεξ για να μην έχεις απωθημένα!

Στο σεξ όλα επιτρέπονται.. αρκεί να μένουν και οι δύο πλευρές απόλυτα ικανοποιημένες. Με σενάριο ή αυτοσχέδιους διαλόγους, με στολές ή με ρούχα που θα βρεις στην ντουλάπα σου… διάλεξε ποιος ρόλος σου ταιριάζει καλύτερα και υποδύσου τον για να πάρεις το δικό σου Όσκαρ!

1. Δάσκαλος – Μαθήτρια: Εκείνος με συντηρητικό ντύσιμο, εσύ μια μαθήτρια που δεν ξέρει το μάθημά της. Φόρεσε κάλτσες μέχρι το γόνατο, κάνε τα μαλλιά σου κοτσίδες και βάλε μυωπικά γυαλιά.

2. Ασθενής – Νοσοκόμα: Εκείνος έρχεται να εξεταστεί και εσύ είσαι η σέξι νοσοκόμα που φοράει ποδιά (μόνο) και αβυσσαλέο ντεκολτέ. Το στηθοσκόπιο θα σου χρησιμεύσει στη διαδικασία.

3. Αστυνομικός –Καταζητούμενη:Εκείνος σε συλλαμβάνει και σε δένει στο κρεβάτι (ή οπουδήποτε αλλού) με τις χειροπέδες. Τα υπόλοιπα μπορείς να τα φανταστείς μόνη σου.

4. Αφεντικό – Υπηρέτρια: Εκείνος σου δίνει διαταγές για να κάνεις δουλειές μέσα στο σπίτι και εσύ, φορώντας μια μικροσκοπική στολή καμαριέρας, απλά δεν φέρνεις αντίρρηση. Μπορείς να κρατάς και ξεσκονόπανο με φτερά.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα