Ο τρόπος που κοιμάστε δείχνει πόσο ερωτευμένοι είστε!

Αν πιστεύατε μέχρι τώρα ότι ο τρόπος που κοιμάστε με το σύντροφό σας δεν αποτελεί δείγμα του πόσο αγαπημένοι είστε, κάνατε λάθος!

Νέα έρευνα, στην οποία συμμετείχαν 1.100 άτομα, έφερε καινούργια  δεδομένα. Σαφέστερα, φαίνεται ότι το «κλειδί» για να καταλάβεις πόσο αγαπημένοι είστε είναι η μεταξύ σας απόσταση την ώρα που κοιμάστε, μιας και τότε δράτε υποσυνείδητα.

τυξυξθ5ε6.jpg

Σύμφωνα με τη μελέτη, οι σύντροφοι που κοιμούνται σε απόσταση μικρότερη των 2,5 εκατοστών είναι πιθανότερο να είναι περισσότερο ευτυχισμένοι από εκείνους που διατηρούν απόσταση μεγαλύτερη των 75 εκατοστών ανάμεσά τους. Όσο πιο κοντινή επαφή έχουν δηλαδή τα ζευγάρια, τόσο πιο αγαπημένα φαίνεται ότι είναι.

ξυτξ.jpg

Η έρευνα, η οποία παρουσιάστηκε στο Διεθνές Φεστιβάλ Επιστημών στο Εδιμβούργο, έδειξε επίσης ότι το 42% των ζευγαριών προτιμά να κοιμάται πλάτη με πλάτη, το 31% κοιτάζοντας προς την ίδια κατεύθυνση, ενώ μόλις το 4% πρόσωπο με πρόσωπο. Τέλος, σε ό,τι αφορά εκείνους που κοιμούνται αγκαλιά, φαίνεται ότι είναι λιγότερο ευτυχισμένοι από εκείνους που ανήκουν στο 4%, καθώς και από εκείνους που κοιμούνται σε στάση «κουταλάκι» κοιτάζοντας δηλαδή στην ίδια κατεύθυνση, μιας και έχουν σωματική επαφή.

Εσείς, πώς κοιμάστε με το σύντροφό σας;

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα