Ποια site προτιμούν οι άπιστοι σύζυγοι;

Το 51% των άπιστων που επικοινωνούν με τους εραστές τους μέσω κινητού, χρησιμοποιούν εφαρμογές όπως τα WhatsApp, Facebook ή Twitter, ενώ ακολουθούν τα γραπτά μηνύματα (15%), τα τηλεφωνήματα (13,6%), τα emails (9,8%), κάποια άλλη εφαρμογή (8,6%) και τα μηνύματα στον τηλεφωνητή (2%).

Αυτά είναι τα αποτελέσματα διεθνούς έρευνας που πραγματοποίησε το site εξωσυζυγικών γνωριμιών για παντρεμένους και δεσμευμένους Victoria Milan. Όπως επίσης προκύπτει από τις απαντήσεις 12.500 άτακτων συζύγων και συντρόφων, οι περισσότεροι (σε ποσοστό 83%) επικοινωνούν με τους εραστές τους μέσω κινητού.

Οι περισσότεροι από τους άπιστους που συμμετείχαν στην έρευνα χρησιμοποιούν τον κανονικό τους αριθμό τηλεφώνου για να επικοινωνήσουν με τον παράνομο δεσμό τους. Το 15% όμως έχει μια μία επιπλέον μυστική κάρτα SIM, για να κρατήσει κρυφό τον αριθμό του κινητού του. Το 74% έχει συμβόλαιο αντί για προπληρωμένη κάρτα, ακόμα και αν αυτό είναι πιο επικίνδυνο, δεδομένου του ότι οι τηλεφωνικοί λογαριασμοί παρέχουν πλήρη κατάλογο των αριθμών με τους οποίους έχουν επικοινωνήσει τηλεφωνικώς ή με μήνυμα κάθε μήνα.

Ο κ. Sigurd Vedal , ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος του Victoria Milan, σχολίασε, συμβουλεύοντας τους άτακτους συζύγους: «Oλοι χρησιμοποιούν τα κινητά για να επικοινωνήσουν με το κοντινό τους περιβάλλον. Απλά μην ξεχνάτε να διαγράφετε αμέσως όλα τα γραπτά μηνύματα που στέλνετε ή λαμβάνετε από το δεσμό σας! Θα σας βοηθήσει να μην σας κάνουν τσακωτούς!»

Πηγή: akous.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα