Η μαμά που θέλει να μπει στα ρεκόρ Γκίνες για τα μακρύτερα πόδια!

Να σπάσει το παγκόσμιο ρεκόρ επιδιώκει μια μητέρα δυο παιδιών από τη Μελβούρνη καθώς ισχυρίζεται ότι έχει τα μακρύτερα πόδια στον κόσμο.

 

Η 39χρονη Caroline Arthur είναι πρώην μοντέλο και το μήκος των ποδιών της υποστηρίζει ότι φτάνει το ένα μέτρο και 30 εκατοστά.

mrkpoddmod2

Η σημερινή κάτοχος του ρεκόρ Γκίνες, η Ρωσίδα Svetlana Pankratova, έχει πόδια μήκους ενός μέτρου και 31 εκατοστών.

«Επειδή είναι πολύ μικρή η διαφορά νομίζω ότι αξίζει τον κόπο να επικοινωνήσουν μαζί μου και να γίνει μια επίσημη, ακριβής μέτρηση», δήλωσε η Caroline.

mrkpoddmod10Η Caroline με το γιο της Cooper, 13, την κόρη της Zoe, 15, και τον σύζυγο της Κάμερον

Η εντυπωσιακή γυναίκα φτάνει το 1.88 σε ύψος και πάντα δυσκολευόταν να βρει ρούχα που να ταιριάζουν στη ψηλόλιγνη φιγούρα της ενώ οι επίμονες και έκπληκτες ματιές των αγνώστων δεν της ενοχλούν καθώς τις έχει συνηθίσει.

Ξεκίνησε το μόντελινγκ στην ηλικία των 15 χρόνων για να τονώσει την αυτοπεποίθηση της και όπως αναφέρει τα πόδια της έχουν πρωταγωνιστήσει σε πολλά διαφημιστικά για κάλτσες και καλσόν.

mrkpoddmod6

Μάλιστα όπως η ίδια υποστηρίζει ο George Harrison των Beatles τη γνώρισε σε ένα Grand Prix της Μελβούρνης και έκτοτε έγινε φανατικός θαυμαστής της.

Δεν είχε συνειδητοποιήσει ποιος ήταν μέχρι που το έμαθε τυχαία και η γυναίκα εντυπωσιάστηκε που το ύψος των ποδιών της, της έδωσε την ευκαιρία να τον γνωρίσει.

mrkpoddmod5

Η Caroline φαίνεται να έχει κληρονομήσει τα γονίδια της στα παιδιά της, τον 13χρονο Cooper, ο οποίος είναι ήδη 1,88 και στη κόρη της Zoe, που στα 15 της έχει ύψος 1,75.

Είναι παντρεμένη με έναν οικοδόμο, τον Cameron ο οποίος έχει σχεδιάσει προσεκτικά το σπίτι ώστε να ξεπερνά τα τρία μέτρα ενώ έχει φτιάξει πανύψηλους πάγκους κουζίνας για να βολεύουν τη σύζυγό του.

mrkpoddmod4Η Caroline και η μητέρα της, Janet Ware, η οποία είναι 1,57

mrkpoddmod3 mrkpoddmod7 mrkpoddmod9 mrkpoddmod11

newsbeast

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα