Ξοδεύει όλη τη σύνταξή του για να μοιάσει στον παπαγάλο του!

Ο 57χρονος Ted Parrotman Richards από το Μπρίστολ έχει βάλει ως σκοπό να... μεταμορφωθεί σε παπαγάλο και μάλιστα στον δικό του παπαγάλο.

Έβαλε κέρατα, έκανε τατουάζ στα μάτια και στη γλώσσα, ενώ έκοψε ακόμη και τα αυτιά του, για να μοιάσει στο αγαπημένο του πουλί. Όπως είπε ο ίδιος μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή, θα κάνει τα πάντα για να μοιάσει όσο το δυνατόν περισσότερο στο αγαπημένο του πτηνό.

Αποκάλυψε μάλιστα ότι στα σχέδιά του είναι να αναμορφώσει και τη μύτη του για να μοιάσει με ράμφος παπαγάλου. Φορώντας ένα πολύχρωμο πουκάμισο περιέγραψε πώς έκανε όλες τις αλλαγές για να μοιάσει με το πτηνό και ότι σκοπεύει να κάνει ακόμη περισσότερες για να τελειοποιήσει την εικόνα του.

Ο ίδιος έχει καλύψει το σώμα του από την κορυφή ως τα νύχια με περισσότερα από 100 τατουάζ και πάντα κυκλοφορεί με τα δύο αγαπημένα του πουλιά στους ώμους.

«Έχω βγει από το καβούκι μου. Επειδή έχω κάνει όλα αυτά, έχω έρθει σε επαφή με πολλούς περισσότερους ανθρώπους. Είναι ωραίο να μοιράζεσαι πράγματα με άλλους ανθρώπους», αναφέρει.

Τα σχόλια στα κοινωνικά δίκτυα είναι ποικίλα, αλλά τα αρνητικά φαίνεται πως δεν τον πτοούν. Άλλοι βέβαια τον υποστηρίζουν λέγοντας πως ο καθένας έχει δικαίωμα να κάνει ό,τι θέλει. Εκτός όμως από τις πλαστικές επεμβάσεις για τις οποίες χρησιμοποιεί όλη του τη σύνταξη, ο 57χρονος άλλαξε και το όνομά του δηλώνοντας ότι δεν θα σταματήσει εκεί. ppglids2 ppglids3 ppglids4 ppglids5

newsbeast

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα