Σκέτο θα τον πιεις τον κάφε; Έρχεται το πρώτο Cafe pipe στην Ελβετία

Ο σοφός μας λαός λέει ότι η η καλή μέρα δεν φαίνεται από το πρωί!

Φαίνεται η ρήση αυτή έχει "οπαδούς" σε όλο τον κόσμο

Η μόδα που έκανε "πάταγο" στην Ταϊλάνδη, τώρα  ... προσφέρεται και πιο κοντά μας: στην Ελβετία

Ποιος άντρας του κόσμου ετούτου δεν θα ήθελε να συνδιάσει τον καφέ του με μία σεξουαλική απόλαυση που θα του προσφέρει κάποια κάτω από το τραπέζι;

Εκτός από μόδα που φυσικά αποφέρει κέρδη στον "πάροχο" είναι και επιστημονικά τεκμηριωμένο: "Μελέτες έχουν δείξει ότι οι άνδρες είναι πιο αποτελεσματικοί και παραγωγικοί στην εργασία τους όταν έχουν ικανοποιηθεί σεξουαλικά το πρωί", υποστηρίζει ο Μπράντλει Σαρβέτ, ο οποίος σχεδιάζει να ανοίξει το πρώτο ευρωπαϊκό Cafe pipe στη Γενεύης.

Σύμφωνα, δε, με το γαλλικό σκανδαλοθηρικό περιοδικό «Closer», ο τολμηρός Ελβετός έχει ήδη ζητήσει άδεια για την λειτουργία του καφέ του, περιμένοντας το «πράσινο φως» από τις αρχές. Δεν θα έχει μάλιστα κανένα πρόβλημα αν «περάσει» την καφετέριά του ως χώρο για ανδρικό μασάζ…

«Πίνοντας καφέ, οι πελάτες μας θα μπορούν να απολαμβάνουν την περιποίηση μιας κυρίας την οποία έχουν οι ίδιοι επιλέξει μέσω iPad. Δεν θα σερβίρουμε αλκοόλ, αλλά μόνο καφέ» επισημαίνει ο άνδρας με το ψευδώνυμο Σαρβέτ, καθώς δεν θέλει να αναμίξει την οικογένειά του με το επαγγελματικό αυτό εγχείρημα, συμπληρώνοντας: «Κι' αυτό γιατί ο καφές δρα άμεσα στον οργανισμό. Επιπλέον, μελέτες έχουν δείξει ότι οι άνδρες είναι πιο αποτελεσματικοί και παραγωγικοί στην εργασία τους όταν έχουν ικανοποιηθεί σεξουαλικά το πρωί».

Φυσικά αυτά τα πράγματα δεν προσφέρονται και τζάμπα καθώς θα στοιχίζουν λίγο αλμυρά, 65 ελβετικά φράγκα (περίπου 60 ευρώ). Στην τιμή πάντως δεν περιλαμβάνονται τα κρύα σάντουιτς και το κρύο ντους!

newsbomb

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα