Σκότωσε το δίχρονο κοριτσάκι της και μόνταρε φωτογραφίες που τις δείχνουν μαζί

Με ένα μακάβριο τρόπο προσπάθησε να αναπληρώσει η μια μητέρα στις ΗΠΑ το κενό που άφησε η κόρης της, την οποία κατηγορείται ότι δολοφόνησε.

Η Jeanie Ditty, η οποία είναι στρατιωτικός κατηγορείται ότι παραμελούσε και κακοποίησε μέχρι θανάτου τη δίχρονη κόρη της, Macy Grace, το Δεκέμβριο του 2015, στη Νότια Καρολίνα. Η αστυνομία ειδοποιήθηκε όταν το κοριτσάκι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με μελανιές και βαριά τραύματα, δύο μέρες πριν πεθάνει.

Ένα μήνα μετά το θάνατο της Macy, η μητέρα της ζήτησε από φωτογράφο, να επεξεργαστεί φωτογραφίες που την απεικόνιζαν να διαβάζει, να περπατά με τη νεκρή κόρη της και να κάθονται μαζί στον τάφο της. Η φωτογράφος δέχτηκε να τη βοηθήσει, σκεπτόμενη ότι παρηγορεί την άτυχη μητέρα, η οποία της είπε πως το παιδί πνίγηκε από ατύχημα με μπανάνα. Η φωτογράφος αποφάσισε μάλιστα να μη χρεώσει τη Ditty για τις φωτογραφίες, μετάνιωσε όμως για τη συμπόνια της όταν έμαθε την αλήθεια.

Η Jeanie Ditty και ο σύντροφός της, ο οποίος δεν είναι ο πατέρας του κοριτσιού, κατηγορούνται για την κακοποίηση και τη δολοφονία της μικρής Macy και ενδέχεται να αντιμετωπίσουν την ποινή της ισόβιας φυλάκισης, ακόμα και της θανατικής ποινής.

Πηγή: Daily Mail

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα