Εξαφανίστηκε για 9 χρόνια και τον βρήκε στο Facebook

Η φράση ότι ο σύζυγος πήγε στο περίπτερο για τσιγάρα και δεν ξαναγύρισε ποτέ, ταιριάζει γάντι στην υπόθεση μιας γυναίκας στις ΗΠΑ, που εντόπισε τον άνδρα της μετά από 9 ολόκληρα χρόνια εξαφάνισης.

Η 48χρονη γυναίκα, που εντόπισε τα ίχνη του άπιστου συζύγου από το Facebook, δεν μπορούσε να πιστέψει στα μάτια της όταν ανακάλυψε πως ο άνδρας της είχε ξαναπαντρευτεί και ζούσε ευτυχισμένος στο νέο του σπιτικό.

 

Η γυναίκα, που δεν είχε νέα για τον σύζυγό της από το 2005, τον εντόπισε και έκπληκτη ανακάλυψε ότι όχι μόνο δεν είχε αλλάξει πόλη αλλά είχε ξαναπαντρευτεί και ζούσε ευτυχισμένος με τη νέα του σύζυγο.

Η Κάρεν Μαρξ, σοκαρισμένη από την ανακάλυψη, δήλωσε στα τοπικά μέσα: "Απλά σκέφτηκα πως μπόρεσε να ξαναπαντρευτεί; Τι έκανε με την ταυτότητά μου, με εξαφάνισε;"

Αμέσως, μετά την ανακάλυψη η γυναίκα απευθύνθηκε στην αστυνομία για να μπορέσει να βρει μια λύση για την υπόθεση. Ο δίγαμος Μάρξ, συνελήφθη για το δεύτερο γάμο του, καθώς τον είχε πραγματοποιήσει με πλαστά έγγραφα. Ο κατηγορούμενος αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης 6 ετών για απάτη και πλαστογραφία και 3 ετών για διγαμία.

Η κυρία Μαρξ, μητέρα τριών παιδιών, γνώρισε τον άνδρα της όταν ήταν ήδη παντρεμένος και έκανε μαζί του δυο παιδιά εκτός γάμου. Το ζευγάρι φέρεται να παντρεύτηκε το 2002, αφού ο Μαρξ είχε χωρίσει από την πρώτη του γυναίκα. Ακόμη, ο άνδρας εγκατέλειψε τη δουλειά του, εκμεταλλευόμενος το εισόδημα της συζύγου του. Όμως, ένα χρόνο αργότερα έφυγε από το σπίτι αφήνοντας ένα σημείωμα, που ανέφερε ότι δεν μπορούσε να αντέξει τα παιδιά.

 

Ο άνδρας εγκατέλειψε την οικογένεια σε άσχημη οικονομική κατάσταση και μετακόμισε στο σπίτι της τρίτης του συζύγου, Μάρσι. Το ζευγάρι παντρέύτηκε λίγο αργότερα, με το Μάρξ να δηλώνει ότι είναι ο πρώτος του γάμος και την υπεύθυνη δημόσια υπηρεσία να μην επιβεβαιώνει τα στοιχεία, με αποτέλεσμα η διαδικασία να διενεργηθεί χωρίς προβλήματα.

Τέλος, ο άνδρας φέρεται να δήλωσε στις αρχές ότι νόμιζε πως είχε χωρίσει με την γυναίκα του και πως πρόκειται για μπέρδεμα.

Πηγή: DailyMail
Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα