Θέλεις να ζήσεις σαν την Μπάρμπι; Δες αυτό και ... όλα είναι πιθανά

Το δωμάτιο της Μπάρμπι επιστρέφει, δέκα χρόνια μετά, στο ξενοδοχείο Hilton Buenos Aires, στο παραλιακό μέτωπο του Μπουένος Άιρες, προσεγγίζοντας με έναν πρωτότυπο τρόπο τη δημιουργία αξιομνημόνευτων εμπειριών ταξιδίου, με τη φιλοδοξία να μεταφέρει το μότο της Mattel «με την Μπάρμπι, όλα είναι πιθανά», στα σύγχρονα κοριτσίστικα όνειρα.

Το δωμάτιο της Μπάρμπι βρίσκεται στον αριθμό 136, στον πρώτο όροφο του ξενοδοχείου. Μια ροζ πόρτα καλωσορίζει τους επισκέπτες του δωματίου αλλά και τους επισκέπτες του λόμπι, καθώς ξεχωρίζει από το αίθριο λόμπι.

Διαθέτει ενιαίο χώρο για τους γονείς, παπούδες ή μέλη της οικογένειας, κάνοντας τα παιδικά όνειρα πραγματικότητα ενώ μεταφέρει στη ζωή μια αίσθηση γκλάμουρ και φαντασίας με όλα τα στοιχεία ενός θεματικού παραδείσου.

Στην είσοδο του ξενοδοχείου, οι θαυμαστές της Μπάρμπι βρίσκουν μια γιγαντιαία γόβα της διασημότερης κούκλας του πλανήτη, που αποτελεί ιδανικό περιβάλλον για τη νέα μόδα με φωτογραφίες selfie. Στη συνέχεια, κάνουν τσεκ ιν σε περιοχή ειδικά για τα παιδιά όπου βρίσκεται μια θεματική σκάλα της Μπάρμπι που οδηγεί στο δωμάτιο.

Τo δωμάτιο θα δέχεται επισκέπτες για μια περίοδο τριών μηνών και έχει σχεδιαστεί ειδικά για το ξενοδοχείο Hilton Buenos Aires. Έμπνευση για τη δημιουργία του αποτέλεσε το Ονειρικό Σπίτι της Μπάρμπι (Barbie Dreamhouse), γι’ αυτό το δωμάτιο περιλαμβάνει αποκλειστικά αντικείμενα της Μπάρμπι που δεν υπάρχουν πουθενά αλλού και υποδέχεται τους επισκέπτες σε μια μοναδική εμπειρία, με παιχνίδια, έπιπλα, μαξιλάρια, καλλυντικά, κούκλες, ταινίες, αποδυτήριο, ακόμη και διάδρομο με καθρέφτη όπου η οι θαυμαστές της κούκλας μπορούν να κάνουν… πασαρέλα.

Το Hilton Buenos Aires προσφέρει επίσης ένα εύρος θεματικών δραστηριοτήτων γύρω από τη διάσημη κούκλα διαθέσιμες σε όλους τους επισκέπτες του ξενοδοχείου. Συγκεκριμένα, ο επικεφαλής σεφ του ξενοδοχείου, Emiliano Sabino, έχει δημιουργήσει ένα θεματικό μενού που περιλαμβάνει έναν μπουφέ με λιχουδιές που έχουν σημείο αναφοράς τη Μπάρμπι, το οποίο ονομάζεται Barbie Candy Bar. Το κέντρο σπα υποδέχεται τους μικρούς επισκέπτες του με ειδικές θεραπείες ομορφιάς Barbie Spa, όπως μανικιούρ, περιποίηση προσώπου και χτένισμα.

Από το 2004, όταν λειτούργησε για πρώτη φορά το θεματικό δωμάτιο της Μπάρμπι στο ξενοδοχείο, αντίστοιχα θεματικά δωμάτια έχουν εμφανιστεί σε πολλούς προορισμούς σε όλο τον κόσμο. Το ίδιο ξενοδοχείο είχε επαναλειτουργήσει το ίδιο θεματικό δωμάτιο το 2007.

δείτε τις υπέροχες φωτογραφίες εδώ

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα