Αυτά είναι τα δέκα πιο ανατριχιαστικά μέρη στον κόσμο!

Οι ιστορίες των πρωταγωνιστών στα θρίλερ εκτυλίσσονται σε τοπία και σκηνικά που πολλές φορές μπορεί να σας στοιχειώσουν και να σας προκαλέσουν εφιάλτες τη νύχτα.

Το πιο τρομακτικό από όλα, όμως, είναι ότι αντίστοιχα μέρη υπάρχουν στην πραγματικότητα σε διάφορα σημεία του κόσμου (και ίσως να βρίσκονται πολύ κοντά σας).

Είστε από αυτούς που κρύβονται πίσω από το κουτί με τα ποπ-κορν και δεν βλέπουν τη μισή ταινία επειδή έχει σκηνές τρόμου; Τότε μάλλον δεν θα ήταν πολύ καλή ιδέα να δείτε τις φωτογραφίες.

Το Νησί με τις Κούκλες (Μεξικό)

Πρόκειται για ένα ακατοίκητο νησί στο Xochimilco του Μεξικού. Σύμφωνα με το μύθο, όταν ένα κορίτσι πέθανε στα κανάλια γύρω από το νησί, αμέσως μετά άρχισαν να ξεβγάζονται στην ξηρά συνεχώς κούκλες. Μετά από αυτό, ο μόνος κάτοικος και επιστάτης του νησιού άρχισε να κρεμάει τις κούκλες που ξεβγάζονταν στην ξηρά, εις μνήμην του μικρού κοριτσιού.

 

Centralia (Πενσυλβάνια)

Το μέρος αυτό ήταν η οπτική έμπνευση για την ταινία τρόμου Silent Hill. Πρόκειται για τη- σχεδόν εγκαταλελειμμένη σήμερα- πόλη ορυχείων Centralia, που το 1962 οι φλέβες άνθρακα από κάτω της έπιασαν φωτιά. Αυτή η φωτιά καίει ακόμη και σήμερα.

 

Muynak (Ουζμπεκιστάν)

Το Muynak ήταν κάποτε μια πολυσύχναστη πόλη-λιμάνι στη λίμνη Αράλη. Η Σοβιετική Ένωση τη «στράγγισε» για σκοπούς άρδευσης, καταστρέφοντάς την και αφήνοντας τα κατάλοιπά της στην ερημιά.

 

Δείτε τα υπόλοιπα μέρη

Πηγή: Fortunegreece.com

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα