Εκδικήθηκε τον πρώην της με το πιο απίθανο τρόπο

Αποφάσισε να πάρει το αίμα της πίσω και το έπραξε με τον πιο «γλυκό» τρόπο. Η καταπίεση και η αμφισβήτηση του άνδρα της αντί να την κάνει… πίτα, την έκανε να φτιάχνει πίτες και όχι μόνο. Του έβαλε τα γυαλιά και η ίδια έγινε μπίζνεσγούμαν, με σλόγκαν… «Η ευτυχία είναι η πιο γλυκιά εκδίκηση». Τα γράφει και στην επιχείρηση της άλλωστε.

«Ο πρώην μου συνήθιζε να μου λέει ότι δεν μπορώ να μαγειρέψω τίποτα. Έλεγε σε όλους ότι είμαι μια απαίσια μαγείρισσα», εξομολογείται η Κάθι Μασουνάγκα. Η γυναίκα αποφάσισε να χωρίσει μετά από 25 χρόνια «κακού» γάμου –όπως εξομολογείται- και να πάρει την τύχη της στα χέρια της και μαζί και την εκδίκησή της. Μια «Γλυκιά Εκδίκηση», όπως ονόμασε την ροζ καντίνα με γλυκά που έφτιαξε και με την οποία γυρνάει τη Χονολουλού και κάνει θραύση. «Η επιτυχία μου είναι η πιο γλυκιά εκδίκηση», τονίζει πλέον.

Έχοντας δυο γιους και κανένα προσωπικό εισόδημα η Κάθι ένιωθε παγιδευμένη στο γάμο της. Από την εποχή εκείνη θυμάται τον εαυτό της να οδηγεί στην πόλη και να λέει «ωραίο μέρος εδώ θα μπορούσε να στήσω την καντίνα μου». Και όντως μια μέρα του 2009 το έκανε. Υπέβαλε αίτηση διαζυγίου και αν και αρχικά δεν έστησε τη δική της καντίνα, άρχισε να εργάζεται στην κουζίνα του εστιατορίου ενός φίλου της. Αρχικά πειραματίστηκε με συνταγές με ανανά και φρούτα του πάθους, αλλά και φτιάχνοντας cup cakes «τα οποία μισούσα», εξηγεί. Πουλούσε τις πίτες της σε τοπικές αγορές και ο κόσμος τη στήριξε.


Τα γλυκά είχαν τεράστια απήχηση. Έτσι προχώρησε στη δημιουργία της δικής της καντίνας της «Γλυκιάς Εκδίκησης». Τώρα έχει έξι άτομα προσωπικό και μια ολοκληρωμένη υπηρεσία παράδοσης. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της Κάθι πουλάει 400 με 500 γλυκιές πίτες την εβδομάδα.

Οι πίτες της είναι ιδιαίτερα γευστικές και από τις πιο διάσημες είναι αυτές με το μήλο-φυστικοβούτυρο, τη σοκολάτα και η αλμυρή με το τυρί το κοτόπουλο και τις πατάτες. Μάλιστα η «Γλυκιά Εκδίκηση» πέρα από την αναγνώριση των ντόπιων που σπεύδουν στην καντίνα για να δοκιμάσουν τις λιχουδιές που φτιάχνει η Κάθι, αναγνωρίζεται από πολλά επιχειρηματικά περιοδικά, ενώ έχει κερδίσει και πολλά βραβεία.

«Ο πρώην μου με επηρεάζει ακόμη, αλλά μόνο για να με παρακινήσει», εξομολογείται η Μασουνάγκα μιλώντας στη Huffington Post και παράλληλα εξηγεί ότι «θα έπρεπε να έχω πάρει διαζύγιο πολύ νωρίτερα». «Έχω μάθει να εργάζομαι σκληρά, αν αυτό που κάνω το αγαπάω. Αυτό είναι διασκέδαση. Σίγουρα θα κάψω τα χέρια μου στο φούρνο μια φορά την ημέρα αλλά και αυτό είναι διασκεδαστικό», λέει.












Newsbeast.gr

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα