Φωτογράφησε φάντασμα κοπέλας σε στοιχειωμένη έπαυλη!

Οι φωτογραφίες που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες προκαλούν ανατριχίλα!

Λίγες μέρες πριν, ο 21χρονος Τόμας Μπέιβις, επισκέφτηκε μια διαβόητη στοιχειωμένη έπαυλη στην Ιρλανδία, και άθελα του κατέγραψε το φάντασμα ενός μικρού κοριτσιού.

Ο Βρετανός «τράβηξε» τις φωτογραφίες που βλέπετε, προκειμένου να δείξει στη μητέρα του το αρχοντικό. Όταν όμως επέστρεψε σπίτι του, παρατήρησε ότι πίσω από μια τουρίστρια φαίνεται το φάντασμα μιας νεαρής κοπέλας. Μάλιστα, όπως βλέπετε, τα φαντάσματα (;) είναι δυο, καθώς κάποιος πιο παρατηρητικός εντοπίζει και το κεφάλι μιας ηλικιωμένης γυναίκας δίπλα στη νεαρή.

«Όλοι αισθάνονται λίγο νευρικοί από τη βόλτα, αλλά όταν είδαμε με τους φίλους μου τη φωτογραφία, φρικάραμε! Ζουμάρισα σε όλα παράθυρα για να βρω αν πραγματικά ήταν ένα κορίτσι στο παράθυρο», είπε ο νεαρός.

Προς το παρόν δεν έχει γίνει κάποια έρευνα, η οποία να πιστοποιεί ότι οι συγκεκριμένες φωτογραφίες είναι γνήσιες όμως σε περίπτωση που δεν έχουν «πειραχτεί», πρόκειται για την καταγραφή ενός σοκαριστικού μεταφυσικού περιστατικού.

Πάντως η ιστορία του αρχοντικού έχει ως εξής: Μια οικογένεια με ένα κοριτσάκι από το Tottenham, μετακόμισε εκεί γύρω στα 1766. Δυστυχώς, η νεαρή αρρώστησε, όπως αναφέρει ο μύθος, από ένα σατανικό πνεύμα. Για αυτό, απέφευγε την οικογένεια της και έμεινε κλειδωμένη μέσα σε ένα δωμάτιο της τεράστιας έπαυλης μέχρι που πέθανε!

ghost.jpg

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα