Ο σκύλος – θαύμα που επέζησε από ευθανασία!

Ο μικρός Daniel είναι ο… σκύλος – θαύμα! Κατάφερε να επιζήσει μετά από ευθανασία προκαλώντας συγκίνηση ακόμα και στον μπόγια του.

Έκπληκτοι έμειναν οι εργαζόμενοι στον χώρο ευθανασίας αδέσποτων ζώων στην Αλαμπάμα, όταν άνοιξαν τον θάλαμο αερίων, για να βγάλουν τα νεκρά ζώα και είδαν τον Daniel να περπατάει προς το μέρος τους κουνώντας  χαρωπά την ουρά του!

Το ανώνυμο και ανεπιθύμητο -μέχρι τότε- σκυλάκι εγκαταλείφτηκε από άγνωστο μέσα σε ένα κουτί  έξω από την υπηρεσία αυτή της Αλαμπάμα.

Και επειδή ο νόμος στην περιοχή προβλέπει την θανάτωση των αδέσποτων, οι υπάλληλοι τον έβαλαν μαζί με μερικά ακόμα άτυχα ζώα σε θάλαμο αερίων, προκειμένου να τους προκαλέσουν ασφυξία και να πεθαίνουν.

Ο Daniel όμως, όπως ονομάστηκε στην συνέχεια, για κάποιον ανεξήγητο λόγο κατάφερε να επιζήσει, προκαλώντας τύψεις και αμηχανία στους υπαλλήλους, που προσπάθησαν να βάλουν τέλος στην ζωή τους. Βλέπετε παρά το κακό που πήγαν να του κάνουν, εκείνο τους  πλησίασε και χωρίς ίχνος θυμού άρχισε να τους γλύφει και να τους κουνάει παιχνιδιάρικα την ουρά, σαν να τους είχε συγχωρέσει.

Δεν μπόρεσαν δυστυχώς να κάνουν το ίδιο και τα άλλα τέσσερα αδέσποτα, που μπήκαν μαζί του στο δωμάτιο, αλλά δεν βγήκαν ζωντανά. Όπως δεν βγαίνουν καθημερινά τόσα ακόμα τετράποδα που εγκαταλείφθηκαν χωρίς λόγο.

Ο μικρούλης έχει γίνει ήρωας για την τοπική κοινωνία και οι φιλοζωικές τον χρησιμοποιούν σαν παράδειγμα, για να πείσουν όσους εφαρμόζουν ακόμα τον απάνθρωπο νόμο, να σταματήσει η ισχύ του.

Απολαύστε τον σκύλο- θαύμα στο βίντεο που ακολουθεί…

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα